Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 60
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119

Lancia Lybra 1.9 jtd Эбу Заблакаваны Чо

Прывітанне ўсім, і я вельмі спадзяюся (але шмат) змаглі дапамагчы ў гэтай сітуацыі.
    у залежнасці перапрызначэньне, і я затрымаўся блок
    Лянча Либра 1.9 jtd 81 Квт 110 л. с. 2001 года.
    я зрабіў чытанне без праблем, некалькі дзён таму з Кесс ў паслядоўны.
    я выклаў файл, чыталі ў базе дадзеных .у гэтым партале.
    вынікаючы радам, каб закрыць egr, я зменены, як у дадатку (egr off)

сёння я пайшоў пісаць на ЭБУ, я вырашыў напісаць ВЫНІК (я, здаецца, няправільна іх)
    там ён паставіў вельмі прыблізна 3 хвіліны кажа: выключыце карціна - запіс завершана паспяхова -
    затым у рамках выключаны, на верхнім ок, праграма зрабіла debuffering (або што-то пісаў падобнае ).

ўключаю запальванне і застаецца жоўтая лямпа ключ (код) гарыць, тэмпература з чырвоным святлом і lancettra на 130 градусаў, і аўтамабіль не заводзіцца.

я паспрабаваў яшчэ раз пісаць у стары файл на ложак, але Kess, я па памылцы "званок-будзільнік".
    я спрабаваў чытаць файл загружаны і нічога не рабіць, заўсёды памылка "званок-будзільнік".
    я спрабаваў выкарыстоўваць функцыю recovery (пры гэтым, не маючы паняцця, як гэта працуе), але нават з гэтай (замах на два тры разы без прыпынку межах) не памятаю памылку, але завісае.

я спрабаваў зрабіць дыягностыку, але цяпер нават не праграма дыягностыкі, якія я выкарыстоўваю не знаходзіць эбу.

Дапамажыце калі ласка.
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    не думаю, што гэта праблема агульная, і таму, што ваш файл будзе завершана, я думаю, гэта больш праблема запісу інструмента, або, блок кіравання, ( гэта здарылася са мной на 147 з блокам кіравання ўласнай сям'і, я памерла, у той час як праграміст, а не вы, і больш здымкі) тое, што табе трэба зрабіць, калі з recovery , адкрыць блок отпаять ФЛЭШ-памяці І ПЕРАПРАГРАМАВАЦЬ НА ШКОЛЕ З ФАЙЛАМ КРЫЧЫ, або да мяжы з зменены файл, але спачатку выправіць cks.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    Aia... sn у М***, калі гэта адзіны шлях... у мяне ёсць толькі Kess V2

дзякуй Ugoboss для своечасовага адказу...

як гэта адбылося, ці не здарылася, не думаю, што рахункаў вельмі шмат.
    магчыма, мне было б прасцей замяніць ЭБУ, але code?
    частка карты, што я выклаў тут, і я магу загрузіць яго (пры ўмове, што інструмент-гэта не праблема, і ідзеце, каб заблакаваць іншы магчымай другой ecu!!!)

дадам дзве дэталі
    файл .мод я дапрацаваў з ecm 2001 года, а не з titanium, (але калі вы не заўважылі праблемы, не думаю, рахункі)
    адзіны блок, які я напісаў, памятаю, што праграмнае забеспячэнне Kess, перш чым пісаць, ён папрасіў мяне ўставіць файл параўнання. у гэтай запісу замест гэтага я спытаў, па-твойму, я магу давяраць мой клон? можа быць, што ў 2001 годзе не аўтаматычна выпраўляе кантрольную суму, і я павінна зрабіць гэта на файл .мод перад загрузкай?
    аааа...файл egr Lybra 1.9 egr off.мод, калі я пісаў, быў прызначаны без пашырэння... толькі "Lybra 1.9 egr off"
    можа быць, гэта прычыны праблемы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    Прабачце ugoboss, я само сабой якія разумеюцца, што Кесс не можа зрабіць аперацыю, што вы мне сказалі, я памыляюся?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Але я спрабаваў пісаць у файл, Крычы?

у файле, які ты выклаў, кантрольная сума не правільна..
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Цяпер у мяне ложак лепш, я бачу, што ты спрабаваў напісаць.. я б сказаў, паспрабуйце зноў, нават сіл пісаць.. у адваротным выпадку паспрабуйце ў Boot Mode, чытаючы перад, каб потым аднавіць файл, калі неабходна з чытання крычы, што ты чытаў ад паслядоўнага
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    якой будзе працэдура, каб прымусіць пісаць?
    я ўжо спрабаваў чытаць, нічога не рабіць, памылка "званок-будзільнік", кажа ён.
    Boot mode я не ведаю, як гэта працуе, я паспрабаваў recovery, але менавіта, не атрымоўваецца зрабіць чытанне нават у гэтым выпадку.
    я, здаецца, атрымаў eroot будзільнік таксама толькі ў спакусу ID.

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Citazione Першапачаткова Напісаў Makx Visualizza Messaggio
    якой будзе працэдура, каб прымусіць пісаць?
    я ўжо спрабаваў чытаць, нічога не рабіць, памылка "званок-будзільнік", кажа ён.
    Boot mode я не ведаю, як гэта працуе, я паспрабаваў recovery, але менавіта, не атрымоўваецца зрабіць чытанне нават у гэтым выпадку.
    я, здаецца, атрымаў eroot будзільнік таксама толькі ў спакусу ID.
    Не трэба прачытаць, але запісаць файл на Врі.. не ведаю Kess, але і іншыя прылады дазваляюць пачаць пісаць без ID і г. д. прымусіць пісаць нават у Recovery

што тычыцца Boot, Але пошук у інтэрнэце, што знойдзеш усю інфармацыю, неабходная..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    ок, я зразумеў, як працуе boot mode. паспрабую гэты шлях да названай ugoboss.
    я знайшоў апісанне гэтай працэдуры, каб паставіць у boot mode edc15P (але толькі на англійскай мове)
    прашу пацверджання, што гэта ж нават для edc15C7, і калі я разумею правільна, што рабіць
    1 з максімальнай далікатнасцю адкрываю вечка
    2 порта pin 24 flash (павінен быць чып BT400) масы, паклаўшы ў сярэдзіне супраціў, па меншай меры, у 1 Ком
    3 уключыце запальванне, адключыць масу на пін-код 24 і спроба чытання/запісу

....ecu павінен трымаць boot mode на пару гадзін або, па меншай меры, на час чытання з розных ўключэнне/spegimenti кадраў, неабходных праграмнага забеспячэння

я сказаў, праўда?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    ок, я зразумеў, як працуе boot mode. паспрабую гэты шлях да названай ugoboss.
    я знайшоў апісанне гэтай працэдуры, каб паставіць у boot mode edc15P (але толькі на англійскай мове)
    прашу пацверджання, што гэта ж нават для edc15C7, і калі я разумею правільна, што рабіць
    1 з максімальнай далікатнасцю адкрываю вечка
    2 порта pin 24 flash (павінен быць чып BT400) масы, паклаўшы ў сярэдзіне супраціў, па меншай меры, у 1 Ком
    3 уключыце запальванне, адключыць масу на пін-код 24 і спроба чытання/запісу

....ecu павінен трымаць boot mode на пару гадзін або, па меншай меры, на час чытання з розных ўключэнне/spegimenti кадраў, неабходных праграмнага забеспячэння

я сказаў, праўда?

Старонка 1 з 6 123 ... АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •