Вынікі з 1 па 10 з 10
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    149

Honda crv 2.2 гарачы старт цяжка

Добрай раніцы ўсім...у мяне праблема з маей crv 2.2 2007 года.....той жа рухавік civic. Халодная частка ў парадку. Але калі аўто гарачае застаецца 10 хвілін спыняецца, калі вы зноў нам хочуць анке 7 секунд. Я заяўляю, што не ад памылкі ў дыягназе. L аўтамабіль defappata з egr off. Grz

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    гэтае пытанне ён і прадстаўлены ў маей alfa 147, што я ўзяў мала.

1.9 JTD 116cv.

у халоднай затокі адразу....гарачая спатрэбілася больш часу, каб затым пагоршыцца яшчэ больш.

да тых часоў, пакуль турбіна не саступіў, і я выявіў, што тыр алею бок датчык выдатку паветра, і не на баку ўсмоктвання або нагнятання.

ж праблема з 156 пару месяцаў таму аднаго....але яго турбіны яшчэ не здаўся......вытрымліваюць гарачае масла на баку, датчык выдатку паветра, і доўга не пачынаецца.

той факт, што я не палю, таму што асядае на фільтры гарачай забіты і датчык выдатку паветра, і халодная частка адразу ж, як колеру на фільтры.

можа быць, у мяне аналагічная праблема......ніхто DTC, таму што вы ўнутры межаў цярпімасці, каб не выклікаць памылкі.

так што я чакаю, што гэты допуск перавышаны, каб мець DTC або паспрабуйце зрабіць гэта праверыць і ўбачыць, што не такая ж праблема.

Яшчэ вы можаце пакласці самапісцаў, каб зразумець, што адбываецца ў цёплай, калі вы на матацыкле.

наколькі гэта абсурдна, але я і так.

Я напісаў у мінулым, таму што я ў чаканні турба новы, і ў мяне ёсць некалькі рамонтаў, але, паўтараю, што было зафіксавана на 156 з такім жа маторам і той жа праблемы.....

не ведаю, калі вы можаце дапамагчы, і таму, што сістэма і тое, што нам практычна няма чаго рабіць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    прывітанне riox, але калі пасля праблема таму чорныя хмары?
    вы кажаце, egr off і defappata... праблема паўстала больш ці менш разам з перапрызначэння або Км, але пасля?
    перамяшчаючы педаль акселератара падчас запуску што-нешта зменіцца?
    аўтамабіль у баку ад гэтай праблемы, як так? і мора заўсёды атрымліваецца добра? робіць? паліць? колькі км грызе?

акрамя "дробязі", фільтры... спачатку праверце супраціў з дапамогай тестеров на кантактах і тэрмометр у паддон, датчык тэмпературы вады,... у imperdenze заяў знаходзяцца каля 3400 м да 5 градусаў, і прыблізна 350 ом да 80 градусаў
    не ведаю, калі гэты аўтамабіль мае крокавым рухавіком халастога ходу (я думаю), але калі б я паглядзела ў ліку першых рэчаў.

не маючы dtc ты шарлатан выпрабаванняў... кантролю самакат становішча дросельнай засланкі і значэння датчык становішча як тое, што педалі (можа быць, што пры награванні ён рэагуе з разрывам або значэнне лопнуў), значэння датчыка масы і тэмпературы всасываемого паветра.... усё больш простыя доказы вымярэння рэцыркуляцыі дызельнага паліва з 4 фарсунак (што не выключае, пару фарсунак, што кроплі ледзь, варта, аднак, мець чорнае воблака і біць у галаву ў момант пуску).

я спадзяюся, што змог дапамагчы, магчыма, па пошце некаторую інфармацыю, калі вы не вырашылі.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Прывітанне markx я хацеў бы спытаць сёе-тое.
    Што рэлевантнасць ce паміж датчыкам тэмпературы вады і difficcoltá халоднага старту?

Акрамя таго, калі ў вас значэння, так моцна завышаныя на кампаненты, якія вы паказалі, то ён таксама dtc.
    Заўсёды, якія не былі зашпаклевать.

Доказы ў чэшскай лічу мала прадуктыўным, і вы не можаце пайсці на надзеі знайсці праблему.

І метад працы, што асабіста я не падзяляю.

Лепшае рашэнне і самапісец і праверце параметры, каб зразумець праблему.

Як я тлумачыў і тлумачу некалькі разоў, ёсць межы цярпімасці, якія не выклікаюць dtc або жа, як яны былі змененыя.

У гэтым выпадку паставіць у калі bdm нават лепш, і паглядзець, калі з іх што-небудзь ці, паўтараю, рэкордэр палёту percapire, што адбываецца, гарачыя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    149
    Я вырашыў.......пасля таго, як займаўся з дыягназам, які дазволіць мне праверыць усе датчыкі....я заўважыў, што ў цеплы датчык FRP зарэгіструйце мяне нізкі ціск. Я зрабіў тое тэставанне на адмову і 1 фарсунка, у прыватнасці, шмат адходаў. Я зрабіў капітальны рамонт 2 фарсунак, якія вяртаюць больш, і гульня зробленая. Мы ўдзячныя вам за клопат.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў riox80 Visualizza Messaggio
    Я вырашыў.......пасля таго, як займаўся з дыягназам, які дазволіць мне праверыць усе датчыкі....я заўважыў, што ў цеплы датчык FRP зарэгіструйце мяне нізкі ціск. Я зрабіў тое тэставанне на адмову і 1 фарсунка, у прыватнасці, шмат адходаў. Я зрабіў капітальны рамонт 2 фарсунак, якія вяртаюць больш, і гульня зробленая. Мы ўдзячныя вам за клопат.
    Як і патрабавалася даказаць, рэкордэр палёту або маніторынгу!.

Карысна, калі здарыцца з іншымі.

у маім выпадку гэта быў турба тыр алей на датчык выдатку паветра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119

Выдатны riox ке вы вырашылі

не ведаю чаму, але я паставіў у галаве аб тым, фарсунак, што не зачыніць добра, і/або з вялікім ціскам ў рампы, а аказалася наадварот... і знайсці доказы таго, што я думаў, але я збег, каб напісаць, быў таксама miusurazione рэальнага выяўлення гэтага ціску. ...я зразумеў, што праблема ўзнікае толькі пасля дзесяці хвілін рухавік выключаны.. у любым выпадку, галоўнае, што ты зразумеў, і вы вырашылі на час (выдаткаваць трохі больш на бензін, каб')

Mustang, мне заўсёды так весела, вашыя пасты... я таксама высока цаню "Markx" але я павінен сказаць, ke я адчуваю сябе значна бліжэй да Бакунін

я спадзяюся, ты зразумеў, чаму я паказаў пальцам на датчык тэмпературы... таму што тады казаць аб запісу, на ляту, на адным праблема з прыводныя ў рух гэтага я не ведаю я.... ліст і ровар для мяне больш менш пасляаперацыйнага ўскладнення, жыцця... (калі іх знайду)

страва датчык выдатку паветра бруднае алей??? тады гэта 164! ... ці гэта 75 i. e.? але потым нават калі гэта брудны, што праблем можа даць? mah!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Лічу, лагічна, што мае пасты смешна, калі гэта можна параўнаць з купкай некампетэнтных, якія ідуць у адчуванні!
    Гэта адбываецца, калі не будзе ў тым ліку і не разумее, мінімальна, што вы кажаце.
    Вядома, у электроніцы, у спалучэнні з механікай вы ідзяце ў сваю спроб і і нармальна, што alka таго, каб праблема яго знайсці.

Таму што, вядома, прафесіянал вы прачынаецеся раніцай,у адно пачуццё і вырашыць.

Мы на паўдарогі паміж поўную некампетэнтнасць і поўная непісьменнасць.
    "паспрабуйце зрабіць гэта","калі не ідзе, паспрабуйце так".

І відавочна, што мой пытанне вельмі падобны на гэта выклікала такі ж дэфект, але іншую глебу.
    Чытаць і відавочна, што ты ніколі не бачыла 147 1.9 jtd дзе ад фільтра вы пераходзіце на датчык выдатку паветра, для таго, каб потым прыехаць у турбакампрэсар.
    Цяпер замест таго, каб выцякаць масла ва впускной або выхлапной гэтая цёплая палілася ЦЁПЛАЯ на датчык выдатку паветра, выклікаюць значныя затрымкі ў рух, у цяпло.
    Пры гэтым ён выліваў ўнутры фільтра на халодную заводзіўся правільна.
    Допуск выяўлення паступае паветра быў такі, каб ня выклікаць памылкі.
    Выявіць праблему,і было магчыма дзякуючы маніторынгу з самапісца не разбіраць палову машыны, і зрабіць непатрэбным выпрабаванняў, рызыкуючы выклікаць іншыя праблемы, на рухавіку ўжо кіламетраў.

Адкрыйце капот 147 і вывучаны ўсмоктванне .
    вось яшчэ матэрыял весялосці!.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    Расцягнуць гэта абмеркаванне толькі для таго, каб пазбегнуць, што, у чытаць папярэднія пасты, якой-то неафіт ад самастойнага рамонту вы блытаеце ідэі.
    Таму тлумачу, што, вядома, гарачай ніткі датчыка расходу паветра на ўпуску (сістэма LH, motronic), таксама званы расходомер, павінен быць чыстым. Па-рознаму, незалежна ад крыніцы або ад тэмпературы, бруд асядае, гэта, вядома, дрэнны выхад з аўтамабіля.
    Гэта праўда, што ў залежнасці ад канструктыўных формаў гэтага датчыка, прысутнічаюць рашэнні, якія прадухіляюць забруджвання, або autopulitura той жа (высокай тэмпературы дроту пры выключэнні рамкі для спальвання тоўстых слядоў, якія звычайна могуць асесці).
    У некаторых выпадках па розных прычынах гарачы провад можа знаходзіцца надзвычай змазваюць неабходнасць замены датчыка улічваючы далікатнасць і час, неабходныя аперацыі ачысткі, што не заўсёды магчыма, не гарантуе аптымальнага выніку і на самай справе, можа апынуцца больш шкодным. (чысткі, што ў любым выпадку вы можаце паспрабаваць, магчыма, з алкаголем і ватовыя палачкі)

Іншы пытанне, для датчык выдатку паветра, гэта таксама расходомер адмовіліся (з майго пункту гледжання) больш, каб выдаткі на вытворчасць, што не за якасць або надзейнасць.
    Быў прыняты ў электронным упырскам першага пакалення L-jetronic. Працаваў гэтак жа на датчык становішча дросельнай засланкі, а менавіта: талерка, размешчаны ва впускном замацаваная на потенциометр. У залежнасці ад руху пліты дыктуецца колькасцю паветра, які перасякае яе, змяняе напружанне, цыркулявалага ў ланцугі, і выявіў, што ад ecu, які ў стане вылічыць расход паветра.
    Больш канкрэтна, датчык выдатку паветра, складаецца з 2 страў, то іншае страва, спрыяльнай і нахіленая ў адносінах да першай на 90 градусаў (як у форме L), які перамяшчаецца ўнутры закрытай камеры (так званае дэмпфаванне). рашэнне неабходна аслабіць, як амартызатар ўдару, паплысці па ўсім паўтораў; паказана, што ён памахаў, як сцягам, у залежнасці ад кірунку ветру.

для гэтага я сказаў, што ў датчык выдатку паветра, ні адзін пытанне не можа быць адказчыкам у гразі з алею абложваецца на гэта.

абедзве гэтыя сістэмы працуюць у спалучэнні з датчыкам тэмпературы паветра на ўпуску часта, але не ў абавязковым парадку, зліліся ў расходомер, але які мае асобны контур, і ў стане выявіць ў эбу, для змены імпедансу, тэмпературы паветра на ўваходзе.

апошняе пакаленне датчыкаў расходу паветра "плёнкавыя", RH, ПАВІНЕН быць неадчувальным да забруджванням алею для рэжым будаўніцтва і тэхнічнай эксплуатацыі, гэты тып дэтэктара вызначае, як аб'ём і тэмпературу паветра на ўпуску.

патэлефануйце датчык выдатку паветра, расходомер MAF можна, столькі, колькі выклікаць тэрмастат термостатический клапан, гэта не правільна, але, за выключэннем дэталяў тыпу навучальныя, ніколі не будзе праблемай.

адрозніваецца тым, калі пыху слізгае і змешваецца з фанабэрыстасцю... на 360 градусаў, вы заўсёды будзеце мець праблемы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    У капіяваць ўставіць у цікавы ўрок ўжо даўно вывучана, мы заўсёды там,"не павінна", і гэтак далей.
    Я ведаю дастаткова і ststema ўсмоктвання і дараваць адсутнасць дакладнасці ад таго, хто ідзе на пачуцці.
    Я не бяру тэксты з кніг і устаўляючы або паўтару па памяці, але я стараюся зразумець тое, што напісана.

Сказаў, што гэта тэорыя, і што, у ****llo практычна і іншая справа, дзе варыянтаў шмат.
    Мне шкада, але я не згодны, таму што, як патлумачыў гэтае пытанне, і прадставіў у абставінах усё нестандартна.
    І я не хачу чуць"не бачыў" нават не робіш гэта ад 50 гадоў.

Accodalo на матэрыял ад задавальнення.
    Прывітанне

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •