Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 25

Абмеркаванне: edc15c2

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    114

edc15c2

добры дзень!

добры пачатковец, цікава, я прашу аб дапамозе ўсіх членаў на пару інфармацыі.
    Валодаю lancia phedra 2.2 128 л. с. з edc15c2, карта ўжо звярталіся з машыны і мод з dpf і egr off ад складальнікаў.
    цяпер я хацеў бы зразумець некалькі рэчаў, каб паспрабаваць свае сілы ў розных выпрабаваннях:

першае, што я хацеў бы зрабіць swirl off, і выправіць трохі mapa, улічваючы, што я ўжо згарэў махавік і счапленне ў некалькіх кіламетрах.
    Ад карты я мог бачыць, што яны былі кранутыя некалькіх параметраў, і па-мойму, няправільна.
    A: пара, тым больш дадзеных у рэжыме занадта нізкай (380 нм да 1200) і вышэй было абмежавана як мага больш (200 нм пры 3500 аб / мін) і кіроўца wish не думаю, што ён быў адэкватным.
    B: ціск турбо у піку да 1.2 бар (мала?)

я разумею, што edc15, як добрую бу, каб вучыцца рамяству хто-небудзь так ласкавы, каб даць мне тлумачэнні аб тым, як падняцца ў табліцы, каб зразумець фактары пераўтварэнні і драйверы, за межамі карты?

прыкладаю карту
    File Allegati Файл Ўкладання

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Прывітанне лепшы спосаб, каб вучыцца і атрымаць damod або A2L той ecu, з выкарыстаннем winols зможаш разабрацца ў працы і зрабіць добрую файла.
    І г. д. Не правільныя значэння.
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    114
    дзякуй за савет

мой пытанне быў, аднак, звяртацца толькі map pack, што, здаецца, нідзе няма для гэтай машыны. Я знаходжу толькі для версіі 2.0.
    Іншы аспект, што ў любым выпадку я хацеў бы навучыцца добра чытаць і 2 і ад і г. д., і зразумець розныя вр і, як модынг. Цяпер, як цяпер я даведаўся ўжо некаторыя рэчы на 6f3, аднак, вядома, што на бош, там зусім іншая логіка. і г. д. на самай справе ад драйвераў з імёнамі завышаныя, але, калі вы не ў стане зразумець, па-мойму з гэтага выйдзе

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Для таго, каб зразумець логіку ecu, і розныя карты, і брэйк-пойнт, трэба вучыцца з damos і ols, нават калі не з такім жа hw і праграмнага забеспячэння ў вашай edc15 можна зрабіць, параўноўваючы яе з другога.
    Калі вам усё ясна, тады вам будзе лёгка зразумець, карты ў 2d і г. д.
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Ну і графіка ў 2d, роўна як з winols, што ecm, трэба проста падабраць зум, крывыя, тыя. Бяры прыклад з damos edc15, і вы ўбачыце, што формы карты апісаны глядзіце таксама ў ecm

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    114
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Ну і графіка ў 2d, роўна як з winols, што ecm, трэба проста падабраць зум, крывыя, тыя. Бяры прыклад з damos edc15, і вы ўбачыце, што формы карты апісаны глядзіце таксама ў ecm
    на самай справе мне здавалася, што і 2 і г. д. калі роўная 2d winols. Мне здаецца, аднак, што нават на winols вы павінны знайсці логіку ў карце, што вам трэба, напрыклад, калі гэта 16 біт, а ты чытаць да 8 гадоў не разумее значэнне правільна. Адзіная праблема, якую я заўважыў на winols з'яўляецца тое, што многія карты выглядаюць амаль няпоўныя, з дзіркамі ў кутах, напрыклад. Вы можаце што-то падобнае?
    А калі я вазьму map pack для edc15 альфа 1.9 для таго, каб зразумець логіку edc15c2 ад phedra 2.2 jtd, што менавіта я шукаю? У маіх damos знайсці вялікую колькасць адрасоў мне непатрэбныя, як кантроль, esp і ўсё такое, але як толькі знайду, напрыклад, індыя. praia як я магу прасачыць, каб ён нават у мой ecu?

дзякуй

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Калі на дам prex rail, не мусіць мець вялікіх праблем знайсці, выкарыстоўваючы тую ж форму на свой. Вядома, ёсць, каб наблізіцца трохі вочы, але гэта крок вымушаны, каб расці. Для таго, каб знайсці файл у іншы ecu, як твая, што мы драйверы і г. д. і што было б прасцей.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    114
    Калі на дам prex rail, не мусіць мець вялікіх праблем знайсці, выкарыстоўваючы тую ж форму на свой. Вядома, ёсць, каб наблізіцца трохі вочы, але гэта крок вымушаны, каб расці. Для таго, каб знайсці файл у іншы ecu, як твая, што мы драйверы і г. д. і што было б прасцей.
    я тут менавіта для таго, каб расці і вучыцца
    але тое, што гэта самы хуткі спосаб, каб знайсці файл крычы, што на і г. д. у нас драйверы неабходную колькасць? :O гэта, што я выпускаю свой

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Калі не памыляюся, збярыце рухавік PSA, адкрыць з файла аўтамабілі з 2.2, як ваш, і вы ўбачыце, што які-то драйвер знайсці. У sti дні я мала да ПК, як толькі я магу, калі ты не можаш, я знайду цябе файл

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    114
    Калі не памыляюся, збярыце рухавік PSA, адкрыць з файла аўтамабілі з 2.2, як ваш, і вы ўбачыце, што які-то драйвер знайсці. У sti дні я мала да ПК, як толькі я магу, калі ты не можаш, я знайду цябе файл
    вельмі

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •