Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 20
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151

джульета 170cv iq, што ідзе на факты яго

добры дзень , я спрабую модом файл мая джульета , я зрабіў некалькі часопісаў , што месца ніжэй
    сок сітуацыі ў тым, што я хачу 80-85mm3 фіксаваныя больш за 4000 абаротаў у хвіліну... з часопісаў, што ёсць месца , як вы можаце бачыць на 85mm3 яны з'яўляюцца кожны раз у гэтых умовах
    3 перадачы да 4000 АБАРОТАЎ у хвіліну ў мяне ёсць добры 85mm3 з часопіса
    4-й перадачы 4000 аб / МІН я прыкладна 78mm3 з часопіса
    5-я перадача 3750 аб / МІН (я паспеў затармазіць) 76mm3 , затым падняцца абаротаў будзе ці нават кастрычніка...
    цяпер я не разумею, чаму , я падлічыў, што з лямбдой, што ў мяне ў карце ў , 1.05 выпраўленая з 1050 паветра (з часопісаў я прачытаў больш за 1100) павінен даць мне ЎСЁ ў 4000 АБАРОТАЎ у хвіліну 80-85mm3 (з невялікімі варыяцыямі паветра ложак з maf), і замест гэтага я лаўлю сябе на значна меншую каштоўнасць, чым iq (65-70mm3)
    як гэта наогул магчыма? абмежавальнікі iq для руху яны ўсе ўсталі , то lim пара , педаль , egr off, lim iq ... я ў ****
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    ніхто? ...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Прывітанне,у мяне таксама такая ж праблема, на маёй джульеты, пасля 3500 аб / мін iq падае, павінен выйсці нейкі абмежавальнік або некаторыя віды кантролю, якія неабходна адключыць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Рашэнне павінна быць у абмежавальнік, які мае на восі тэмпературы і ўмоў ў працэнтах (напрыклад, карты, педалі). Г. зн. на значэнне, адпаведнае 8192 (100%) у вас iq, больш нізкага, чым тое, што вы хочаце. Для працы прычынах не адкрываю на пк карту ў працягу тыдняў, але калі вы не можаце знайсці, я бачу, даць адрасы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Дзякуй, R5, на ўсялякі выпадак я праверыў усю карту, акрамя таго, я шукаў значэнне 8192 па ўсёй карце, і я прагледзеў усе адрасы. Не я вырашыў чорт вазьмі, я нічога не знайшоў. Самае дзіўнае, што ў першы, другі і трэці усё ок. Тое, што цікава мне. Але ад чацвёртай, пятай і шосты, пасля 3500Rpm, IQ падае. Я сумняваюся, што есць нейкі абмежавальнік, каб гэтыя 3 перадачы, што я не знайшоў, хоць шмат абмежавальнікамі для руху, я іх падняў да 50, каб апрацоўваць ўсе, з абмежавальнікам унікальны.

Абмеркаванне-не маё, можа быць, bmw320cd ўжо вырашаецца, і таму, што я толькі цяпер убачыў, што ён больш не пісаў з чэрвеня. Для мяне гэта абыякава размяшчаць сваю карту або працаваць на яе, ці я магу стварыць новую тэму.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Пошты ваш файл на врі, што паміж суботу і нядзелю, я спадзяюся, што ненадоўга ****** для таго, каб даць у вока

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    CiaoR5, я прымацаваў файл больш 2 мод з рознай устаноўкай абмежавальнікі IQ. Ёсць таксама часопісы, укладанні, як вы можаце заўважыць, iq падае ў абедзве карты з 4000 абаротаў у хвіліну. Аднак я заўважыў, што на карце з IQ ад 90mm3 да 3500rpm, а затым, каб падняцца, нягледзячы на тое, у дыяпазоне 4000 абаротаў у хвіліну абедзве карты маюць мяжа 85mm3, адзін з часопіса ў 80mm3, а іншы ад 75mm3. Усё гэта, аднак, толькі ў 4, 5 і 6 перадач. Ад першага да трэцяга тое, што я прашу ад. Я спрабаваў з модом таксама дзве карты, пасля гэтага педаль (1B3374), якія, здавалася, абмежавальнікі, дзе ў якасці індэкса я колькасць руху, а затым працэнт, я скіну 3 панеттоне, але нічога.

Акрамя таго, у цесцю я паспрабаваў зрабіць абмежавальнікі iq у камандзе. усталяваўшы ўсе 85 фіксаванай без уліку аптымальнага значэння.... нічога, нават іх роўнасці. Iq падае.

Усё роўна не разумею, як у двух прыкладаемых картах, дзе да 4000rpm я для абодвух 85mm3, у карце будзе абмежаваны да 75 і in'яшчэ прыйду абмежавана да 80.

Я паспрабаваў пераправерыць усё, але што-то выслізгвае ад мяне.
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Пошты ваш файл на врі, што паміж суботу і нядзелю, я спадзяюся, што ненадоўга ****** для таго, каб даць у вока
    Парады? :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Ты спрабаваў паставіць карты, паліць?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Паведамленні
    196
    Прывітанне R5, у якой-небудзь папярэдняй пробе я спрабаваў, але калі я правільна памятаю, без поспеху. Цяпер я хачу паспрабаваць яшчэ раз на ўсялякі выпадак, каб пакласці яго, таму што нават ужо таму ён павінен дазволіць сабе прыехаць у гэтыя межы. Я хачу, каб усталяваць max 85 да 4000 і 80 да 4500. Змена фазы, так як у мяне паўсталі некалькі кропак x iq altesopra на 3500 аб / мін, што ін'екцыі заканчваецца каля 6 градусаў загадзя. Акрамя таго, я хацеў даць у вока, на карту 159 2000 170cv, проста каб убачыць, калі ёсць якая-небудзь розніца або абмежавальнік, што на джульета ўстаноўлены. Ужо з самага пачатку пасля карты па запыце, ёсць некалькі карт, якія на 159 у 0 і джульета ўстаноўлены. Па-першае, хоць паспрабаваць авансы, я хацела меркаванні ад вас, што, вядома, ты больш дасведчаны.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •