Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207

alfa 147 116cv. некалькі праблем, якія неабходна вырашыць.

прывітанне ўсім.

Я веру, і я купіў іншы альфа 147. на гэты раз 116cv....я быў у захапленні і па цане, шчыра і раздушыў гняздо, і я павінен сказаць, што гэтая версія мне падабаецца значна больш, чым 105л. с.

пагаворым аб 1.9 JTD 116cv. у 2003 годзе

Па меры таго як я не аўтамеханік, прыходзім да праблем у вашай кампетэнцыі, вы ведаеце, што ніколі не вазьму з-механік, а потым адбываецца, як clio , 8 месяцаў на механічныя, заўсёды пакідаў у машыне, а потым у рэшце рэшт я паклаў рукі pian
    план, і цяпер выходзіць, што і цягнік.

тут і адрозніваецца, рухавік і значна больш складаным, для электронікі ў цяперашні час вы ведаеце, няма праблем, у розных, але ўсё папраўна.

Я не ўсё яшчэ зрабіў дыягностыку, каб індыкатар няспраўнасці рухавіка, што, калі я спытаю, магутнасць пасля 3000 абаротаў у хвіліну, коціць сапраўды, для таго, каб потым гарэць індыкатар, увайсці ў абароне і заглушыць рухавік, але, калі я падымацца плаўна, без занадта шмат, каб спытаць цяпер не праблема, яны мне пацвердзілі, што там ідуць цэлы шэраг элементаў кіравання, впускной, трубка турбіны, розныя і г. д. і самапісцаў, каб зразумець, што адбываецца.

Турбіна была пастаўлена новая, але перш за ўсё вентылююць ад трубы, якая ідзе ў інтэркулер, дзе замест ўнутранай трубы быў пастаўлены рукаў нармальны злучаныя з дапамогай двух хамутоў з кітая, і вы адчуваеце, што выходзіць, і выходзіць шмат!
    Іншая праблема, і, што эрг была зачынена толькі механічна, а не электронна.
    Таму, перш чым выстаўляць праблему трэба выправіць усе гэтыя працы зроблены дрэнна, праверыць і замяніць усе тое, што не так, і пакласці руку да ecu для эрг. у адваротным выпадку не мае сэнсу, і вы мне пацвердзілі.

Не толькі, уладальнік я намякнуў на перапрызначэньне, каб прывесці яго ў 120cv затым з карты я павінен зрабіць параўнанне і ўбачыць, што яны робяць, можа быць, у дадатак да скіду выцягнуў таксама на ціск і толькі
    і не змяніў межы допуску. Карацей ёсць шмат, каб зрабіць, перш чым!

Прыйшлі да таго, што мне не падабаецца і ў вашай кампетэнцыі.

Спачатку тэмпература вады, калі я спыняюся, можа быць, на адзін стоп застаецца фіксаванай на 90°, але на маршы таму гэты зала і падае ў залежнасці ад таго, як паскорыць ці decellero.

І 105 л. с. не была гэтая рэч, і я заяўляю, што рухавік pullul шмат новых дэталяў, клапан temostatica і першае, аб чым я думаў, але і новы, хоць не выключае, што deifettosa!.

Іншае пытанне, што мяне турбуе, і педаль счаплення, калі я яго спрабаваў, былі прыемна мяккія, а цяпер і моцна, я хачу мышцы, капуста.

Перадачы ўваходзяць выдатна, і счапленне, і новае, уключаючы махавік, кошт штук, так што хто мне прадаў сказаў дакладна.

Я хацела даць вам рэкамендацыі, аб праверках, каб зрабіць, каб гідраўлічная частка счаплення, калі ёсць крывацёк для магчымага паветра ўнутры імплантата тэмпературы і пытанне, што не падабаецца, і я заяўляю, што ніколі не перавышае
    90° і стабільная, але з гэтага пакоя і выйшлі на марш, што мне падабаецца вельмі мала, і, каб нагрэць нас ставіць жыццё.

І 105л. з было не так.

Можа быць, я адкусіў больш, ні ногі, вы скажаце, але я ударыў вельмі рухавік, і вельмі важна, калі ў рух у першы раз быў fem ад трох месяцаў, я прынёс акумулятар, паварот ключа, і гульні з першага ўдару.
    не выдаецца толькі намёк на дым, не паліць, калі spigno, і ўчора, калі ён адступае, ў рух, яшчэ праз месяц, ідэальны, рухавік, які працуе настолькі добра, і што вы адчуваеце сябе некалькі.

У брод дзяўчына, і яна ніколі не хадзіла за 90-100....дом, школа, дзеці, школа, дом!.....

Я абапіраюся на свой вопыт механіка, і я дзякую вас загадзя.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2014
    Паведамленні
    187
    Я хацела даць вам рэкамендацыі, аб праверках, каб зрабіць, каб гідраўлічная частка счаплення, калі ёсць крывацёк для магчымага паветра ўнутры імплантата тэмпературы і пытанне, што не падабаецца, і я заяўляю, што ніколі не перавышае
    90° і стабільная, але з гэтага пакоя і выйшлі на марш, што мне падабаецца вельмі мала, і, каб нагрэць нас ставіць жыццё.

магчымага крывацёку не трэба, бачыў, што счапленне сціраецца добра, прадзьмуху, калі няма паветра і, такім чынам, палова педалі пустая або цалкам пусты, дзіўна, што знайшоў за дзень да мяккай і на наступны тэрмін.
    X тэмпература вады термостатический клапан, які застаўся злёгку адкрытым, машыны халоднай затокі, калі верхні шланг радыятара награваецца адразу працуе. Добрая праца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2016
    Паведамленні
    228
    А è115 nn 116cavalli.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio

Іншая праблема, і, што эрг была зачынена толькі механічна, а не электронна.
    Таму, перш чым выстаўляць праблему трэба выправіць усе гэтыя працы зроблены дрэнна, праверыць і замяніць усе тое, што не так, і пакласці руку да ecu для эрг. у адваротным выпадку не мае сэнсу, і вы мне пацвердзілі.
    Гэта абсалютна не праблема.. на гэтай версіі, 115л. з, вы можаце спакойна закрыць egr, што эбу не заўважае, і не дае dtc або recovery. Калі клапан працуе электрічным і ў цябе няма памылкі ў дыягназе, звязаныя з egr вы можаце пакінуць так.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Усім прывітанне і дзякуй за парады.
    Што тычыцца тэмпературы, я не думаў, кантролю выказаў здагадку, што зраблю гэта прама цяпер.
    Для таго, каб рэзюмэ ад kw 116cv але гэта не мае значэння.
    Для счаплення яго ў рух ў мінулым месяцы пасля таго, як яна спыняецца каля 4 месяцаў, каб потым вярнуць і быць жорсткім.
    так што не ведаю, ці буду планавых праверак.
    забыўся праблемы пры рэгістрацыі вады ў фільтр дызельнага паліва вырашана час назад на 2.
    Праблем з праводкай, датчык зламаны

для таго, каб кантрольная лямпа рухавіка, які загараецца, калі цікава, задавливающ я раблю дыягностыку, і я дам вам ведаць, таму што не заўседы ідзе ў recovery, але дхо раней нават чакаць, што яны прыедуць ўтулкі правымі і кантраляваць, што не ёсць карту хуліганы.
    Вы падкажыце, дзякуй за зараз!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Гэта абсалютна не праблема.. на гэтай версіі, 115л. з, вы можаце спакойна закрыць egr, што эбу не заўважае, і не дае dtc або recovery. Калі клапан працуе электрічным і ў цябе няма памылкі ў дыягназе, звязаныя з egr вы можаце пакінуць так.
    у дыягностыцы, калі коркі l памылка бачная

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Паведамленні
    312
    Citazione Першапачаткова Напісаў overbooster Visualizza Messaggio

магчымага крывацёку не трэба, бачыў, што счапленне сціраецца добра, прадзьмуху, калі няма паветра і, такім чынам, палова педалі пустая або цалкам пусты, дзіўна, што знайшоў за дзень да мяккай і на наступны тэрмін.
    X тэмпература вады термостатический клапан, які застаўся злёгку адкрытым, машыны халоднай затокі, калі верхні шланг радыятара награваецца адразу працуе. Добрая праца
    Дарагі "прывід" для счаплення, для пачатку, ты мог бы паспрабаваць змяніць алей, тормазы, і выканайце адзін тлумачу для тэмпературы можа быць, як гэта здарылася са мной, помпа вады, якая збіраецца ў гэтую краіну. Калі разгортванне было зроблена мала, праверце радыятар, але самае галоўнае праверыць на дыягностыцы, дэ гэтая тэмпература сапраўды падымаецца і апускаецца, што гэта не праблема, скажы прыбораў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў guidotacco Visualizza Messaggio
    у дыягностыцы, калі коркі l памылка бачная
    І пляваць, калі яго машына? Калі вы хочаце, каб адлюстраваць тое, што ўжо ёсць, толькі калі няма машына ідзе так жа без праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    добрай раніцы ўсім....дык вось, абнаўлення.

давайце ісці па парадку.

спачатку счапленне.......помпа senconds або ў камплекце з пылаахоўныя зламаў, поспехі і знешняй так і з 50 еўра мяне кабельнае і я магу зрабіць гэта ў адзіночку, таксама крывацёк і на помпе нічога прасцей.

я зрабіў тое губку fac, мяккая казка, для таго, каб потым зрабіць 100км і праблема паўтараецца. Перарабіў крывацёк....яшчэ 20 км і вось зноў....затым вы зменіце і далей.

мы прыходзім у recovery у паскарэнне, калі цікава, магутнасць да 3000 абаротаў выбуху....Памылка P0235, гэта не праблема вентыляцыі, чаму не заўсёды гэта робіць, і цяпер не больш, дрэнны кантакт на ecu рухавіка, кантакты акіслены добра бачныя, правераных да 2 дзён. таму ідэальны не больш.

Праблемы электрычныя лямпы размяшчэнне, нумарны знак, і святла anabaglianti якога стары ўладальнік зрабіў нас калекцыя лямпаў о'браэн, цэлая скрынка.

І праблема, якая тычыцца не толькі 147, але некалькі аўтамабіляў з цягам часу, і вельмі просты для тых, хто добра ведае электроніку, як сабе, так што калі вы хочаце, я растлумачу, што адбываецца і як вырашыць лёгка, не змяняючы фары.

Праблема падушкі бяспекі.....не адказвае мне, нават калі я плачу!.....але, націснуўшы на раз'ем мне ўдалося ўвайсці і не чытае датчыкі, я магу паправіць яго з лёгкасцю.

Праблема Тэмпературы, я зрабіў кантроль выказаў здагадку, на самай справе лепш, я паставіў яго ў матацыкл і на выхадзе волочильных трохі acuqa, каб выказаць здагадку, што ён застаецца злегку адкрытым, і як вскипяти яго застаецца зусім. Каб змяніць, перш чым я з'ем гбц.

Цяпер, аднак, я спыняюся.....я прынясу піцу, сярэдні тэмп cire 50-60 гадзін.Выключаю, назад на матацыкл і турбіна замест таго, каб свістаць, крычаць!.....магчыма, нейкі крык, нават калі ён штурхае.

Я ўяўляў іх, каб потым мець пацверджанне.

Прынясу дадому, паспрабую раніцай, пасля і крык выходзіць у камплекце з тыр алею бок фільтр для ачысткі паветра ад турбіны.

Тады амаль упэўнены, я разбіраю ўсе і вуаля.....прыгожая ношка!......у чым праблема?....ну і ясна,.....прычына?....турбіна і новая пагладзіць вы бачыце....мяне запэўнілі, што ён таксама зрабіў замяніць шланг змазкі і ў рэчаіснасці новыя трубы ce.

У тым, каб вярнуцца ў кубак метал!.....нагнятанне і забітыя!......але як C......ГЭТА механік можа зрабіць падобную працу, каб не змяніць 30€ трубы!....

я не мог ведаць, я не давяраў, і што кожны раз, калі я бяру машыну трэба разбіраць рухавік, каб ведаць, калі яны зрабілі працу!.

Іншае пытанне......на 4-5 перадачы, калі цікава, гэтая турбіна здаровая на вуліцы, адчуваю вібрацыі, але не рухавік, вызначана триподи ці таму, што я выявіў, што абшэўка са боку скрынкі перадач зламаная, так што вы страцілі тлушч і хто ведае, колькі часу яны здымалі так.

У гэты момант ён кажа, што зрабіў размеркаванне 180000км. Машыну ён 242.000 трэба зрабіць паміж 20.000?.....у гэты момант я падымаю вечка і праверыла ўжо прыйшоў у лютасць для турбіны, што я збіраюся зараз прыняць.

Застаецца нявырашаным пытанне тэмпературы, не думаю, што гэта электрычны, у любым выпадку змена клапан і бачым, што адбываецца.
    Яшчэ і таму, што вадкасці не расходуе, машына не курыш дзіўныя і для турбіны, be.....я прыбыў своечасова, акрамя як чытаць пароў алею і паветранага фільтра ад замена. усё астатняе ў парадку.

Для таго, каб скончыць erg....няма DTC, і не зачынена карта.

У адказ на errecinque, не гуляеш, супаставіць нават.....ён быў зроблены з сабакі, параметры, уставай на піяніна, а я паведаміў ўсе арыгінал, ходзіць нашмат лепш, заўсёды нічога не паліце, але нуль, нават калі я націскаю, і потым 115л. з ebay, мне добра так.

Я аднаўлю на svliuppi толькі мантажу іншы турба і змена помпы fizz, трэба зняць гэтую падлозе вось і паглядзець, што з дыкцыяй і штатыў, не заўсёды вібруе, а затым, калі пашанцуе, не ён з'еў усё!.

на бліжэйшы час.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Dec 2016
    Паведамленні
    183
    Citazione Першапачаткова Напісаў MustangGT Visualizza Messaggio
    і потым 115л. з ebay, мне добра так.
    з майго боку кажуць: "f*ga і кар'ераў няма, я проста ніколі."

Добры справаздачу, цікава

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі