прывітанне ўсім.
Я веру, і я купіў іншы альфа 147. на гэты раз 116cv....я быў у захапленні і па цане, шчыра і раздушыў гняздо, і я павінен сказаць, што гэтая версія мне падабаецца значна больш, чым 105л. с.
пагаворым аб 1.9 JTD 116cv. у 2003 годзе
Па меры таго як я не аўтамеханік, прыходзім да праблем у вашай кампетэнцыі, вы ведаеце, што ніколі не вазьму з-механік, а потым адбываецца, як clio , 8 месяцаў на механічныя, заўсёды пакідаў у машыне, а потым у рэшце рэшт я паклаў рукі pian
план, і цяпер выходзіць, што і цягнік.
тут і адрозніваецца, рухавік і значна больш складаным, для электронікі ў цяперашні час вы ведаеце, няма праблем, у розных, але ўсё папраўна.
Я не ўсё яшчэ зрабіў дыягностыку, каб індыкатар няспраўнасці рухавіка, што, калі я спытаю, магутнасць пасля 3000 абаротаў у хвіліну, коціць сапраўды, для таго, каб потым гарэць індыкатар, увайсці ў абароне і заглушыць рухавік, але, калі я падымацца плаўна, без занадта шмат, каб спытаць цяпер не праблема, яны мне пацвердзілі, што там ідуць цэлы шэраг элементаў кіравання, впускной, трубка турбіны, розныя і г. д. і самапісцаў, каб зразумець, што адбываецца.
Турбіна была пастаўлена новая, але перш за ўсё вентылююць ад трубы, якая ідзе ў інтэркулер, дзе замест ўнутранай трубы быў пастаўлены рукаў нармальны злучаныя з дапамогай двух хамутоў з кітая, і вы адчуваеце, што выходзіць, і выходзіць шмат!
Іншая праблема, і, што эрг была зачынена толькі механічна, а не электронна.
Таму, перш чым выстаўляць праблему трэба выправіць усе гэтыя працы зроблены дрэнна, праверыць і замяніць усе тое, што не так, і пакласці руку да ecu для эрг. у адваротным выпадку не мае сэнсу, і вы мне пацвердзілі.
Не толькі, уладальнік я намякнуў на перапрызначэньне, каб прывесці яго ў 120cv затым з карты я павінен зрабіць параўнанне і ўбачыць, што яны робяць, можа быць, у дадатак да скіду выцягнуў таксама на ціск і толькі
і не змяніў межы допуску. Карацей ёсць шмат, каб зрабіць, перш чым!
Прыйшлі да таго, што мне не падабаецца і ў вашай кампетэнцыі.
Спачатку тэмпература вады, калі я спыняюся, можа быць, на адзін стоп застаецца фіксаванай на 90°, але на маршы таму гэты зала і падае ў залежнасці ад таго, як паскорыць ці decellero.
І 105 л. с. не была гэтая рэч, і я заяўляю, што рухавік pullul шмат новых дэталяў, клапан temostatica і першае, аб чым я думаў, але і новы, хоць не выключае, што deifettosa!.
Іншае пытанне, што мяне турбуе, і педаль счаплення, калі я яго спрабаваў, былі прыемна мяккія, а цяпер і моцна, я хачу мышцы, капуста.
Перадачы ўваходзяць выдатна, і счапленне, і новае, уключаючы махавік, кошт штук, так што хто мне прадаў сказаў дакладна.
Я хацела даць вам рэкамендацыі, аб праверках, каб зрабіць, каб гідраўлічная частка счаплення, калі ёсць крывацёк для магчымага паветра ўнутры імплантата тэмпературы і пытанне, што не падабаецца, і я заяўляю, што ніколі не перавышае
90° і стабільная, але з гэтага пакоя і выйшлі на марш, што мне падабаецца вельмі мала, і, каб нагрэць нас ставіць жыццё.
І 105л. з было не так.
Можа быць, я адкусіў больш, ні ногі, вы скажаце, але я ударыў вельмі рухавік, і вельмі важна, калі ў рух у першы раз быў fem ад трох месяцаў, я прынёс акумулятар, паварот ключа, і гульні з першага ўдару.
не выдаецца толькі намёк на дым, не паліць, калі spigno, і ўчора, калі ён адступае, ў рух, яшчэ праз месяц, ідэальны, рухавік, які працуе настолькі добра, і што вы адчуваеце сябе некалькі.
У брод дзяўчына, і яна ніколі не хадзіла за 90-100....дом, школа, дзеці, школа, дом!.....
Я абапіраюся на свой вопыт механіка, і я дзякую вас загадзя.