Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di polini
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    NA
    Паведамленні
    419

праблемы, Fiat panda 1,3 mjt 70cv Hw:mjd6jfhw01b Sw:1092s163

Прывітанне, то ў мяне было 2 праблемы з гэтай машыны Fiat panda 1,3 mjt 70cv Hw:mjd6jfhw01b Sw:1092s163 аўтамабіль ўжо быў адлюстроўваецца чытаецца і пішацца з CMD і ўжо ў posesso, і мне трэба было зняць egr ці ўзяў файл адлюстроўваецца і я ў закрытым egr у запісу з magpro2 клон выдае памылку (няправільная даўжыня файла) файл і 452kb, што месца, і гэта, і першая праблема, што мы ідзем у 2 чытанні я з magpro мод, які і быў запісаны на CMD і ўсе прайшло ок, і файл вымярэння 448kb тады я паспрабаваў перапісаць і перайсці ў памылцы step 7 мне хто-небудзь можа дапамагчы і растлумачыць, класічная або, можа быць, ужо адбылося, месца, фатаграфій і файлаў . першы файл адправіў і x першая праблема, падаў у суд, і другі, і другая праблема x

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    асколи-пичено
    Паведамленні
    285
    для тых, хто не ? спецыяліст,? заўседы лепш пісаць l ecu з праграмістам, з якім ? звярталіся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di davidehfnos
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    КУМЕРТАУ
    Паведамленні
    90
    на мой погляд, і менавіта слова клон, што не выканана,,,,прыйдзі да мяне, якое мы адчуваем, з magpro2 афіцыйны і паглядзець, што я чытаю і пішу без праблем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Верагодна, вы няправільна, змяніўшы радок, якая кіруе egr. У мяне была аналагічная праблема, некалькі дзен таму з MPPS v5, і я зразумеў, праблема.

Практычна, калі адкрыць файл з дапамогай hex-рэдактар і знайдзіце камандны радок, вылучае тое, што вас цікавіць, націсніце правай кнопкай мышы і выберыце " перазапісаць", замест выдаліць, а затым перапісаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў polini Visualizza Messaggio
    Прывітанне, то ў мяне было 2 праблемы з гэтай машыны Fiat panda 1,3 mjt 70cv Hw:mjd6jfhw01b Sw:1092s163 аўтамабіль ўжо быў адлюстроўваецца чытаецца і пішацца з CMD і ўжо ў posesso, і мне трэба было зняць egr ці ўзяў файл адлюстроўваецца і я ў закрытым egr у запісу з magpro2 клон выдае памылку (няправільная даўжыня файла) файл і 452kb, што месца, і гэта, і першая праблема, што мы ідзем у 2 чытанні я з magpro мод, які і быў запісаны на CMD і ўсе прайшло ок, і файл вымярэння 448kb тады я паспрабаваў перапісаць і перайсці ў памылцы step 7 мне хто-небудзь можа дапамагчы і растлумачыць, класічная або, можа быць, ужо адбылося, месца, фатаграфій і файлаў . першы файл адправіў і x першая праблема, падаў у суд, і другі, і другая праблема x
    тым часам ? рэкамендуецца заўседы правяраць даўжыню файла, і пажадана, з тым, што законы трэба пісаць, калі я не памыляюся з magpro файл павінен sessere 1ffff і 448kb, вы можаце паспрабаваць файл-мод, які цяпер на месцы.
    http://www.professionalchiptuning.ne...1b-Sw-1092s163
    Апошні раз рэдагавалася giarras; 03-09-2012 ў 01:03

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    тым часам ? рэкамендуецца заўседы правяраць даўжыню файла, і пажадана, з тым, што законы трэба пісаць, калі я не памыляюся з magpro файл павінен sessere 1ffff і 448kb, вы можаце паспрабаваць файл-мод, які цяпер на месцы.
    http://www.professionalchiptuning.ne...1b-Sw-1092s163

вам адразу сказаць, якая галоўная праблема,то cmd, пры чытанні з файла ўплывае выгляд подпісы ў пачатку карту таму, калі чытаць з cmd трэба напісаць cmd, у адваротным выпадку пры параўнанні файла з арыгіналам асоб, розніца ў пачатку карту і пакладзеце арыгінал і варта яе напісаць і для іншых праграмістаў.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Болга
    Прав Магутнасць
    Паведамленні
    483
    сапраўды, я і тое ж самае адбылося, змянілася, першы біт файла ў 2d і пісаў, з травень, і ніякіх праблем, cmd подпіс яго файлы....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport Visualizza Messaggio
    вам адразу сказаць, якая галоўная праблема,то cmd, пры чытанні з файла ўплывае выгляд подпісы ў пачатку карту таму, калі чытаць з cmd трэба напісаць cmd, у адваротным выпадку пры параўнанні файла з арыгіналам асоб, розніца ў пачатку карту і пакладзеце арыгінал і варта яе напісаць і для іншых праграмістаў.
    на самай справе я параіў нашаму сябру змяняць, то і мяне ў курсе. ваша ўмяшанне, як звычайна ? заўседы каштоўна.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    250
    вы пу? таксама змяніць hex-рэдактарам?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў giarras Visualizza Messaggio
    на самай справе я параіў нашаму сябру змяняць, то і мяне ў курсе. ваша ўмяшанне, як звычайна ? заўседы каштоўна.

дзякуй,раблю, што магу.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •