добры дзень, мне патрэбна дапамога, каб мая дзяўчынка,я шмат начэй не сплю,цяпер я да іспытаў майстроў,тое месца майго файла .у. і. мод спадзеючыся на вашу дапамогу
добры дзень, мне патрэбна дапамога, каб мая дзяўчынка,я шмат начэй не сплю,цяпер я да іспытаў майстроў,тое месца майго файла .у. і. мод спадзеючыся на вашу дапамогу
гэта і ёсць арыгінальны файл
гэта зменены файл
мне яшчэ трэба змяняць карты ўпырску parzializzato,ін'екцыі карэкцыя і фазы ўпырску,я працую з ECM titanium,і мне ўсё яшчэ трэба высветліць, абмежавальнікі, таму што карта мае лік ў адмоўнае.Тады я зняў egr з Толькі 1.2, але пасля рэдагавання карты і перазапісу і вярнулася актыўная і мне загараецца кантрольная лямпа рухавіка.Я праверыў карты, папярэдне зразумець, што гэта egr, але нічога...Паступова трэба прыйсці да максімальна магчымай магутнасці без змены помпы ў рампы, а потым мяняць турбіны, з больш шырокай, але пасля таго, як я навучыўся кіраваць карты .
EGR, я, здаецца, не была закранута, па-мойму, вы далі занадта шмат ціску турба па параўнанні з дызельным палівам, асабліва на нізкіх нагрузках.
Карту, што ECM называецца фаза ўпырску мне здаецца, абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад паветра.
але на мой файл egr remove вы, аказваецца, зняў egr?мне не гарыць больш лямпачка, перш чым ўносіць змены ў карты і перапісаць.
гэты файл egr remover ты не адказваў.
праўда .пераблытаў з іншым аўто....сёння ўвечары, замест.....карту ўпырску parzializzato гэта колькасць дызельнага паліва або часу ўпырску? так я і пачаў з гэтага......
bmw 120d egroff.zip
гэта egroff, проста праверыць, ці якія-небудзь dtc.
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !
не магу запампаваць...у сутнасці я імкнуся нават карту ўжо зрабілі для таго, каб вучыцца і вучыцца .......