-
Fiesta 1.4 seghettamenti
Хлопцы, у мяне фіеста 1.4 дызель, які зрывае ў памяці, я лічу, p0200 ланцуг фарсунак, але не думаю, што тут праблема, таму што холад-ён робіць гэта амаль заўсёды, то горача рэдка
-
Паспрабуйце праверыць усю электраправодку, здаецца, які-то ілжывы кантакт і выкарыстоўвайце ачышчальнік для электрычных кантактаў ўнутры раздымаў павінны вырашыць, калі гэта не механічная праблема
-
прывітанне алекс праводка l я ўжо праверыў, і здаецца, добра, я спрабаваў чысціць кантакты на ignettori і на раз'ем рота, адкуль пачынаецца праводка, але нічога, праблема адбылася пасля замены трубаправода gasiolio, дзе ёсць і помпа, каб, так бы мовіць, раней не даваў гэтага вынікае толькі тое, што не заводзілася раніцай, цяпер і прымацаваныя, але выходзіць p0200 памылка і ікае
-
рухавік на халастым ходу кульгае / ідзе на 3 ??, можа быць таксама, што робіць паветра ў трубу, каб цябе замяніць, таму што цалкам герметычны
-
НАВІЧОК
фільтр дызельнага паліва і прымацаваныя ?ЭБУ і пераназначаны?
-
На мінулым тыдні ў мяне была аналагічная праблема, што зубчастыя падняць да 2000 абаротаў, і паглядзець ціск ў рампы, што пахіснуўся, пасля шматлікіх выпрабаванняў, (замяніў рэгулятар ціску, датчык rail, рэгулятар выдатку, фільтр, асадка, ачыстка рыбалка, я адключыў генератар, чысты, усё падлучэння, датчык частаты кручэння, датчык фазы, egr падлучаны, кантраляванага ўчастка, я таксама зрабіў перапрызначэньне, але я яшчэ не вырашыў 
У рэшце рэшт, я адправіў кліента да дылерскай, каб убачыць, калі ёсць абнаўленне праграмнага забеспячэння, па-ранейшаму выглядаюць навіны
-
аўтамабіль у парадку, перш чым гэтай аперацыі трубы новыя, так што не думаю, што дрэнныя фільтра і асадка новых
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
паспрабуйце заткнуць egr памылка можа не трапіць з дэфектам
-
Самае дзіўнае, што раней не было праблем
-
Прывітанне, слухай, а помпа ёсць год, каб звычкі мяняць фільтр дызельнага паліва, што, безумоўна, прыкметай яго вучаніцай, але не знікае павярніце яго, каб вы і няма сплаў ..і ўбачыш, што лепш ....
Затым пакладзеце з 20 еўра паліва адзін літр алею сумесь... але паліўны фільтр часта мяняць xk ўжо.на.помпа і палову гульні...ідзі ціха і прырода установак siemens.
Пазнакі для Гэтай Дыскусіі
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума