прывітанне ўсім, як назва, я хацеў бы ведаць, хто можа змяніць змянянай геаметрыяй турба,і як вы зробіце свой карэктывы, і калі ёсць хачу, спецыфікацыі абсталявання, трукаў або шкоднаснага рознае.
прывітанне ўсім, як назва, я хацеў бы ведаць, хто можа змяніць змянянай геаметрыяй турба,і як вы зробіце свой карэктывы, і калі ёсць хачу, спецыфікацыі абсталявання, трукаў або шкоднаснага рознае.
Добрае нядзелю ,няма нікога, хто мне савет
Вы можаце адрознівацца ад штока прывада механічна або, калі кіруе ecu з дапамогай спецыяльнай карце ў эбу
Прывітанне добрае першае мая.я меў на ўвазе для замены correassy пасля замены абавязкова варта адрэгуляваць геаметрыю.і я хацеў бы ведаць, як вы для таго каб зрабіць рэгулявання.блок кіравання рухавіком і арыгінальнай
калі вы зменіце correassy і нікога не чапаў рэгулявання клапана не трэба рэгуляваць нічога.
уга ---- прэзідэнт A.E.P.
прывітанне, нават не тая, з шасціграннай галоўкай і контргайкой?
"адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."
X пяць turbo , ты мне можаш растлумачыць лепш? Як вы асноўныя налады ,гэта да.
праверце ціск, мэта і вымяраецца і паглядзець, калі,вядома, датчык выдатку паветра, сістэмы рэцыркуляцыі ог, і клапан рэгулявання павінны быць у парадку
Добры дзень ,прабачце, растлумачце мне, лепш, ці не зразумеў. Дзякуй