Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 16

Абмеркаванне: p2563 bravo 1.6

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123

p2563 bravo 1.6

хлопцы, у мяне ёсць добры 1.6, што pèraticamente не робіць у дыягназе, лічу, памылка p2563 і кантролю параметраў ціск наддува не дасягне гэтай мэты заўсёды ў параметры порта, становішча клапана egr, 128% і знаходзіцца заўсёды глядзела на гэта значэнне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Між тым, адключыць, разблакаваць і ачысціць egr. Арыгінальная Карта ?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    паспрабуйце закрыць egr з ліста, калі так добра потым здымаеш, і ад кіравання, і вы на месцы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лютага 2016
    Паведамленні
    26
    Адключыць сістэмы рэцыркуляцыі ог і паглядзець, калі гэта заклінавала ў адкрытым.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    праз некаторы час здыму і пагляджу, якое становішча сістэмы рэцыркуляцыі ог і я аднаўлю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    я б сказаў левін канчаткова....даюць толькі праблемы.....калі можаш, зрабі гэта ўручную гэта зойме менш часу, і шапкі з ліст....і марнуеш мала

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    egr працуе не блакуецца, але калі дыягназ актыўны кампанент не рухаецца электрычная частка згарэла ці завод ? мае 5-кантактны раз'ем гэты egr харчавання, каб паспрабаваць яго на стэндзе, якія яны?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    123
    Праверыў усе трубы, дэпрэсіі, якія прыбываюць да турбіне, і я заўважыў, што ад электрамагнітнага клапана, які кіруе дэпрэсіі гэта застаецца нязменным, калі на халастым ходу рухавіка, што паскарэнне у той час як павінны змяняцца так?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Спыніць eletrovalvola Наддува не працуе на гэтай машыне. Праблема, здаецца, як страта preassione, каб праверыць усе шлангі і патрубкі. Интеркулер
    Націск на клапан з манометры.
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    Citazione Першапачаткова Напісаў Giuseppe2016 Visualizza Messaggio
    egr працуе не блакуецца, але калі дыягназ актыўны кампанент не рухаецца электрычная частка згарэла ці завод ? мае 5-кантактны раз'ем гэты egr харчавання, каб паспрабаваць яго на стэндзе, якія яны?
    на хром мне і давялося мець праблемы эрг, заменена механік, але працягваў даваць памылку.....вы і выявілі, што залежыць ад таго, ёсць электрычныя праблемы, і вы і выбралі меншае зло.....адмова электронікі.....вядома, ведаць прычыну і правільна, але ў маім выпадку час было туга....у адваротным выпадку я палічыў за лепшае б, па меншай меры, даведацца прычыну адключэння

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •