Вынікі з 1 па 3 з 3

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207

чытанне значэнняў фазы на бензінавыя рухавікі

Прывітанне ўсім.

Некалькі дзён таму, на жаль, я быў вымушаны зрабіць размеркаванне на clio маёй спадарожніцы.
    Горкае адкрыццё, што папярэдняй фазы было зроблена дрэнна, можа быць некалькі градусаў, чым у спецыфікацыі, паколькі даведкі ўчастка на восі распредвала, было не ідэальна, але трохі зрушаны ў кірунку супраць гадзіннікавай стрэлкі, па меншай меры адзін зуб.

На самай справе прыводзіцца ў рух, асабліва ў холаду няма і ніколі не было ну і часта ад'язджаў на 3 часам нават у 2 на 1-2 секунды, каб затым павярнуць на слых рэгулярна.
    Мне сказалі, што залежыць ад 2-х впускных клапанаў спаленых затым галаву перарабляць.

Рухавік і заўсёды быў выключаны, і адсюль перапрызначэння павялічыўшыся на некалькі працэнтных пунктаў.
    Я маю на ўвазе пакласці на камплект гейтс і ўбачыў, што там быў яшчэ помпа acuqua новы.

Зноў добра ў аўтаномным рэжыме спасылкі на восі распредвала фазы рухавіка змяніўся літаральна дзень і ноч, ходзіць у два разы больш, чым раней, і, безумоўна, больш прадукцыйны і халодны паліць менш, што аднесці да якой-то лямбда-зонд няспраўны, і да дыягназу механіка, які правярае....45€, каб сказаць мне, мора рэчаў, недакладнай!

Увогуле, усё для таго, каб усе правільна сабраў і шчыльна з дынамаметрычным ключом, што ад спецыфікацыі і выкарыстанне транспарціра, як патрабуецца, каб сабраць на балотнай на вал рухавіка.

Зараз мне цікава, калі я магу нейкім чынам або з delhpi або з wow у whurt ўбачыць выраўноўвання ўчастка, як для групы vag.

Загадзя дзякую за ўвагу.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    які тып ўпырску збірае?паў-фаз газаразмеркавання? газаразмеркавання?
    калі падключыць датчык на восі распредвала(фаз) у тэорыі з дыягназам, вы можаце праверыць тэрміны...
    калі датчык размеркавальнага вала адсутнічае(паў-фаз або full нават group) адзіны спосаб ўсталяваць размеркаванне з максімальнай дакладнасцю на славутасці..
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    прывітанне манро....сапраўды, я зрабіў сапраўды дурны пытанне....таму што сёння раніцай мне тэлефануе кліент, якому я зрабіў scodifica за ўсё.

Я кажу пра дзіда ypslon 2002 года....і рухавік вынік па фазе, і з параметрамі ўсё ў жудасным стане.

Па словах механіка, была мая віна ivece быў ён, што ён зрабіў няправільна фас на самай справе я прынёс ад іншага, што вам трэба ад мяне, і ў цяперашні час у ліку вярнуўшы правільную фазу.

У clio, 2001 год 16 v не існуе якіх-небудзь датчыка на восі распредвала, ні ўнутры размеркавання, такім чынам, толькі так, і, як вы прапанавалі.

Працу, якую я выканаў з поспехам, таму што, як патлумачыў я знайшоў спасылку на восі камеры і на паперы, датэрміновае зуб на самай справе не так добра, каб прычыны, па словах механіка, што ён бачыў, растлумачыць.

гэта і чыста неспрактыкаванасці!....і добра ....з іншага боку, не механік .

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •