Прывітанне ўсім.
Некалькі дзён таму, на жаль, я быў вымушаны зрабіць размеркаванне на clio маёй спадарожніцы.
Горкае адкрыццё, што папярэдняй фазы было зроблена дрэнна, можа быць некалькі градусаў, чым у спецыфікацыі, паколькі даведкі ўчастка на восі распредвала, было не ідэальна, але трохі зрушаны ў кірунку супраць гадзіннікавай стрэлкі, па меншай меры адзін зуб.
На самай справе прыводзіцца ў рух, асабліва ў холаду няма і ніколі не было ну і часта ад'язджаў на 3 часам нават у 2 на 1-2 секунды, каб затым павярнуць на слых рэгулярна.
Мне сказалі, што залежыць ад 2-х впускных клапанаў спаленых затым галаву перарабляць.
Рухавік і заўсёды быў выключаны, і адсюль перапрызначэння павялічыўшыся на некалькі працэнтных пунктаў.
Я маю на ўвазе пакласці на камплект гейтс і ўбачыў, што там быў яшчэ помпа acuqua новы.
Зноў добра ў аўтаномным рэжыме спасылкі на восі распредвала фазы рухавіка змяніўся літаральна дзень і ноч, ходзіць у два разы больш, чым раней, і, безумоўна, больш прадукцыйны і халодны паліць менш, што аднесці да якой-то лямбда-зонд няспраўны, і да дыягназу механіка, які правярае....45, каб сказаць мне, мора рэчаў, недакладнай!
Увогуле, усё для таго, каб усе правільна сабраў і шчыльна з дынамаметрычным ключом, што ад спецыфікацыі і выкарыстанне транспарціра, як патрабуецца, каб сабраць на балотнай на вал рухавіка.
Зараз мне цікава, калі я магу нейкім чынам або з delhpi або з wow у whurt ўбачыць выраўноўвання ўчастка, як для групы vag.
Загадзя дзякую за ўвагу.