Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74

Павелічэнне Інтэрпаляцыі

Добрай раніцы ўсім , я хацеў бы атрымаць некаторыя тлумачэнні аб функцыі інтэрпаляцыі і г. д., сініца. цяпер у мяне ўсе карты ажыццяўляецца з крокам у працэнтах ўсе роўныя , але я заўважыў, што шматлікія картографы не працуюць, так і ідуць, каб размеркаваць у парадку ўзрастання прырашчэнне хацеў.
    Што думаеце ? вас, як павялічыць ?
    загадзя дзякуй

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    тыя, хто выкарыстоўвае унікальны метад для ўсіх карт памыляецца, на маю думку. кожны блок мае сваю логіку і, такім чынам, яго спосаб быць апрацаваны

праца на працэнт працоўных месцаў, бестактоўныя, хто або не ўмее рабіць, ці не мае часу або жадання, каб зрабіць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2016
    Паведамленні
    106
    Интерполировать дзевяць цяжка, калі ты з доказаў, я выдатна разумею, як працуе

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    дзякуй велізарнае за каштоўныя адказы прыкладна, што працэнт павелічэння на можа прыбыць на дызельнае паліва вадзіць ?? пачынаючы з 1500 аб / мін і 50 нагрузка ? заўсёды з дапамогай інтэрпаляцыі ад 10% да 20 /22 %, відавочна, вар'іруецца ад рухавіка да рухавіка, але гэта мне трэба для таго, каб зразумець момант, калі гэта мяжа бяспекі, скажам...
    загадзя дзякуй

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    Вы маеце рацыю цалкам, логіка.
    У interpolazone на час ўпырску выкарыстоўваецца для работ, бесцырымонна і груба. Вы павінны разумець, што гэта не load ne абаротаў у хвіліну

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    дзякуй, але не маглі б вы быць трохі больш ясна? у якім сэнсе памылка логікі? есць разлік зрабіць для таго, каб знайсці патрэбную колькасць паліва? ці можаце вы даць мне некалькі саветаў? загадзя дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    нейкі савет? калі ласка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    У час ўпырску, ціску ў рампы і мм3 і ў любым выпадку залежыць ад тыпу эбу трэба чытаць восяў. Для таго, каб зрабіць добрую працу, мы павінны разлічыць, колькі градусаў было да мёртвай кропкі, так што вы можаце зрабіць гэта Доўжыцца час ўпырску nn больш чым на 10 градусаў пасля вмт

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2016
    Паведамленні
    74
    дзякуй, хлопцы..***** і я магу вылічыць градусаў наперад?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Што ecu ідзе гаворка?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання