Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 29

Абмеркаванне: Saab 1.9 Ttl edc16c39

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39

Saab 1.9 Ttl edc16c39

Добры вечар, хлопцы, не часта ў форуме, і я не прафесіянал, на жаль, таму прашу прабачэння загадзя, калі задаю трывіяльныя пытанні.
    Я сумняваюся на некаторых дыспетчараў, каб зрабіць на маім эбу. Як відаць з назвы, выкарыстоўваюцца для Saab усталёўваючы рухавік mjet Fiat з 180cv серыі. Першы пытанне, гэта на 6-ступеністай скрынкай перадач кіраўніцтва, якое збірае маю машыну. Г. зн.: у эбу есць карта, што мяне абмяжоўвае падачу, каб пазбегнуць пашкоджання скрынкі перадач? Другое сумнеў тычыцца пераўтварэнні мм3 дызельнага паліва/крутоўны момант. А менавіта: я лічу, што вызначылі ў карце, той раздзел, які займаецца зрабіць пераўтварэнне. Калі я праз карту педаль дае значэнне крутоўнага моманту, што перавышае гэты мяжа выяўляецца ў пераўтварэнні, ён сапраўды апрацаваны ад ecu або спыняецца да максімальнага мяжы, што карта "канверсіі" плануе?
    Спадзяюся, гэта не было занадта шмат завитушек.😃 Загадзя дзякуй.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2016
    Паведамленні
    99
    табе лепш абнавіць абедзве карты, калі гэтыя пераўтварэнні, што карту педаль

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39
    Citazione Першапачаткова Напісаў dragusdrake Visualizza Messaggio
    табе лепш абнавіць абедзве карты, калі гэтыя пераўтварэнні, што карту педаль
    Па якой я рэкамендую маштабаваць карту пераўтварэнні для таго, каб мець тыя каштоўнасці, якія я толькі на карце, дызельнага паліва?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Вядома, гэта масштабирована карту з кантрольнымі кропкамі

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    Вядома, гэта масштабирована карту з кантрольнымі кропкамі
    Для якой....калі я хачу, каб пераадолець гэта абмежаванне, трэба карэктаваць не толькі значэння ў карце пераўтварэнні, але я павінен наладзіць, нават вр. І таму, што тыя, што задаюць у гару па ўсёй карце. Дакладна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў Vega25 Visualizza Messaggio
    Для якой....калі я хачу, каб пераадолець гэта абмежаванне, трэба карэктаваць не толькі значэння ў карце пераўтварэнні, але я павінен наладзіць, нават вр. І таму, што тыя, што задаюць у гару па ўсёй карце. Дакладна?
    Калі напрыклад, 600 з педаллю і карта нм/iq мае значэнне, max 500 ты павінен прынесці апошні вр ад 5000 да 6000 ў 2d і карэктаваць усю калонку з q.to, што вы хочаце надаць калі пытаешся 600

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39
    Прабачце за пытанне, але..***** і я ведаю, колькі мм3 дызельнага паліва патрабуецца для таго, каб мець пэўную пару?

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Прабачце за пытанне, але..***** і я ведаю, колькі мм3 дызельнага паліва патрабуецца для таго, каб мець пэўную пару?
    Тут я хацеў бы дакладна зразумець....тады, я думаю, не казаць дзярмо, кажучы, што патрабаваныя значэння ў нм ў карты, эталонныя значэння і не рэальныя, што працэсар ecu лічыць, для таго каб супаставіць запыт на педалі і ўсё астатняе. У тым сэнсе, што мае выразна пэўныя параметры і разлічваюцца да 500 (калі ваша карта падобная на фіят, так як яшчэ не адкрыў). Калі гэта так, то эбу ведае, што, калі вы націснеце на педаль, і папытаеце 500 яна ведае, што па дасягненні пэўнага ціску ў магістралі rail і турбонаддувом можа ўпырснуць праз час 100mm3. Ёсць яшчэ абмежавальнікі iq, якія рэжуць ў першую чаргу. Цяпер, калі ваш аўтамабіль у горадзе і не моцна зменены, машынальна не краніце карты пераўтварэнні, таму што гэта ўжо разлічаную да 100mm3, што і гэтага хопіць з лішкам. Вы проста павінны разблакаваць і змагу прыехаць

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2015
    Паведамленні
    39
    Citazione Першапачаткова Напісаў Errecinque Visualizza Messaggio
    Тут я хацеў бы дакладна зразумець....тады, я думаю, не казаць дзярмо, кажучы, што патрабаваныя значэння ў нм ў карты, эталонныя значэння і не рэальныя, што працэсар ecu лічыць, для таго каб супаставіць запыт на педалі і ўсё астатняе. У тым сэнсе, што мае выразна пэўныя параметры і разлічваюцца да 500 (калі ваша карта падобная на фіят, так як яшчэ не адкрыў). Калі гэта так, то эбу ведае, што, калі вы націснеце на педаль, і папытаеце 500 яна ведае, што па дасягненні пэўнага ціску ў магістралі rail і турбонаддувом можа ўпырснуць праз час 100mm3. Ёсць яшчэ абмежавальнікі iq, якія рэжуць ў першую чаргу. Цяпер, калі ваш аўтамабіль у горадзе і не моцна зменены, машынальна не краніце карты пераўтварэнні, таму што гэта ўжо разлічаную да 100mm3, што і гэтага хопіць з лішкам. Вы проста павінны разблакаваць і змагу прыехаць
    Максімальнае значэнне-гэта 88,што-то. Да 100 не дацягне.

Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Максімальнае значэнне-гэта 88,што-то. Да 100 не дацягне.
    І я ведаю, ёсць некалькі рэчаў, якія трэба націснуць, каб патрапіць туды

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •