Вынікі з 1 па 3 з 3

Абмеркаванне: Праблема gran vitara

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277

Праблема gran vitara

Прывітанне ўсім, у мяне праблема з гэтай машыны загараецца няспраўнасць рухавіка і індыкатар і супраціву прыкладаю фота... на дыягностыцы датчык кіравання клапанам egr microfreni пастаянны, але клапан egr, замянілі на новы... ачысціць памяць няспраўнасцяў згасае, як толькі я кладу яго ў рух, з'яўляецца адразу ж індыкатар супраціву і праз некаторы час гэты рухавік .. загадзя дзякую ..
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di fuorigiri
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    прывітанне, перш, чым што-небудзь праверце паляць правадоў, які ідзе ад эбу да клапана сістэмы рэцыркуляцыі ог
    Калі вы не памыляецеся ніколі не азначае, што вы не вырашаючы праблему сапраўды цяжка. І тое, і сур'езная памыляюся

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2016
    Паведамленні
    207
    прывітанне freddyecu што б дакладна ведаць?....мне здаецца, што ўсе адказы ці ёсць у дыягназ.

паведамленне пра памылку, тыпу" пастаянны" і ясна, што не існуе сувязі, якія могуць быць розныя рэчы, у тым ліку, як у большасці выпадкаў, дрэнныя кантакты правадоў у перапыненыя.

Калі і interminttente часта і няспраўны датчык або заўсёды для праблем кантактаў.

тое ж самае і для эрг. тое, што было заменена не і сказаў, што цяпер усё залежыць ад чаго-то іншага.

Для таго, каб, як я бачу, ёсць 2 розныя праблемы!.....я, здаецца, ясна.

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •