Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 28

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494

праблема карэкцыі кантрольнай сумы marelli opel

Прывітанне, хлопцы ў мяне праблема з карэкцыяй кантрольнай сумы, ecu opel MJD 602.M1 HW03D/3324-M157 для opel meriva,не магу вылічыць кантрольную суму, ні з дапамогай ecm дапамогай winols і я не разумею, чаму,пеўнік, мяне не выправіць,прыкладаю файл врі і mod, калі хто-небудзь можа даць паглядзець або растлумачыць, чаму я з гэтай праблемай толькі на гэты файл да гэтага часу.дзякуй усімmerivaNoDpf_Flash.rar

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    прывітанне, я праверыў, файл быў зменены і cks, мне яго на месцы.
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    прывітанне, я праверыў, файл быў зменены і cks, мне яго на месцы.
    У вас ёсць цярпенне, каб растлумачыць, як ты можаш праверыць, калі cks на месцы. Я зразумеў толькі, што павінна быць кампенсацыя прырашчэння і декремента ў карце, паспрабуйце на файл з модом, толькі некалькі біт я прыйшоў да гэтай высновы, але з поўную карту, як гэта зрабіць? якая гэта жарт ?

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Іван, я спрабаваў выправіць гэта з winols, і я зрабіў захаваць, можа быць, я выправіў, а я не зразумеў? Зараз паспрабую запісаць

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Не, гэта не правільна cks.... але чаму ты кажаш, што певень ты яго не выпраўляе? Я не разумею.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Errecinque
    Дата Рэгістрацыі
    Mar 2014
    Паведамленні
    909
    Я пацвярджаю, што мне таксама на opel Meriva певень не выпраўляе (bdm) і г. д. нават. Для winols вы мяне правільна, напісаў і ўсе ок

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Добры вечар, праверце файл, але winols мяне папраўляе так.
    Было б цікава зразумець, як распазнаць рэгістрацыі правільна, дзе няправільна, як просіць errecinque.
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Хлопцы, аднак пасля паведамлення Ugoboss я спрабаваў пісаць у файл, і ўсё ішло добра,я растлумачу, мой пытанне, дзе ён нарадзіўся :
    Калі я пайшоў, каб напісаць файл певень папярэдзіў мяне, што не мог выправіць кантрольную суму, і таму я спрабаваў з ecm і winols....апошняе мне 2 па кантрольнай суме,адсюль лёгка выправіць або, па крайняй меры, я думаю(не ведаю, добра выкарыстоўваць winols) і націскаю на кнопку захаваць. Калі я іду ў пошук і filebcon рэгістрацыі змяненняў не знаходжу, а знаходжу толькі адзін файл і, шчыра кажучы, не думала, што вы зрабілі змены ў рэгістрацыі. Верагодна, ён перазапісвальны на стары, а я і не заўважыў...пацвярджаеце? Пры захаванні з тая я ў верхнім лева-winols не стварае новы файл мод, але прымяніць на файл ў выкарыстанні?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Верасень 2015
    Паведамленні
    190
    Я таксама не з'яўляюся экспертам у выкарыстанні winols, і мне таксама, здавалася, не выправіць нічога, калі ваш файл загружаецца, хоць першапачаткова я казала, 2 кантрольныя сумы, каб выправіць... Тады я ўзяў адзін з бітаў, што ты прынёс у 0, я паклала яго назад на 1 і winols патрабаваў, каб выправіць кантрольную суму (пацверджанне), то я прынёс біт у 0 і экспартаваны файл. Як вынік-файл, які я выклаў.
    На ваша пытанне я не магу адказаць з абсалютнай упэўненасцю, што варта паспрабаваць.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    errecinque ,я не зрабіў нічога больш, чым даць у ежу зменены файл у winols, які сказаў мне, што быў на месцы, я думаю, няма нікога, хто можа убачыць, калі cks-файл на месцы, на вока
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •