Вынікі з 1 па 3 з 3
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119

падлучэнне тб "fiat 3 pin" x чытання moto guzzi

прывітанне,

я спрабаваў ісці чытаць у паслядоўны з Kess эбу маей california jackal moto guzzi.
    я не магу сказаць, мадэль блока кіравання, на самай справе, калі хто-то па фота пазнае і можа яго напісаць было б выдатна.
    А, вяртаючыся да праблемы, кабель, што патрабуе Kess кабель ducati для падлучэння непасрэдна да прыбора.
    У камплект Kess fw 4.036, што я купіў не існуе.

кабель кэ я тыпу fiat 3 pin-код мае і іншыя два кантакту, якія вы можаце ўбачыць на фота.

тое, што я думаў, што гэта падключыце да дадатнага канцавосся батарэі адным з двух кантактны, другі раз'ем (падобная fiat 2 pin)
    вы ведаеце, скажыце мне, які пін-код або тып сувязі, што я павінен зрабіць, каб не спаліць інструмент?

што толку то раз'ем маленькі і круглы, што выходзіць блізка да хрыбетніка Кесс? (ёсць таксама на кабель з раздымам OBD)

я паклаў фатаграфію ў блок кіравання, той раз'ем, што я назваў падобная fiat 2 пін-код, той, відэльцы, маленькі і круглы, які прысутнічае ў розных кабеляў, Kess і...
    фота іншы раз'ем, які выходзіць з эбу (маленькі круглы з 2-pin) провад чырвоны/чорны і сіні провад, для чаго ён служыць?
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    Я паспрабаваў яшчэ раз чытанне, несучы пазітыў у круглы загваздка увайшоў у гняздо бок Kess (з сінім провадам) і падключыць да раз'ем дыягностыкі эбу і fiat 3 pin.

не атрымліваю, чытаючы, мне выдае памылку "званок-будзільнік"
    але тое, што з'яўляецца больш дзіўным-гэта значэнне напружання ад Kess, 2,5 V з сіні кабель у той час як 1,2 пра без сіняга провада.

я прывязаны да станоўчага батарэі з сіняга драты і, вядома, я праверыў напруга акумулятара ідзе 12,4 V

як я павінен звязаць для чытання?
    або ў вас ёсць іншая ідэя, як вырашыць?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    ну, сапраўды, дрэнна...

я знайшоў распиновка для чытання ад школы эбу IAW15M C3 маей Jackal (прыкладаю)

ніжэй, як на схеме
    "я магу" давесці да канца толькі ID, але выйсці з нумара SW непрактычныя у той час як HW поўны ложка пазнака будзе 61600.381.01

HW: 6160
    SW: þD0
    VIN:
    Ver.SW:
    Запасныя:
    Рухавік:
    Ver.HW:
    SW доб.:
    Завод:

або

HW: 6160
    SW: þÿþ2MM25
    VIN:
    Ver.SW:
    Запасныя:
    Рухавік:
    Ver.HW:
    SW доб.:
    Завод:

я спрабаваў з ksuite версія 2.08 і 2.23 ж вынікі

калі спроба чытання пасля id атрымліваю "памылка "званок-будзільнік" ".

спрабую з пратаколу "памылка на падрыхтоўку чытання"

прыкладаю тэчку з фотаздымкамі скрыншоты Ksuite чытання, пачынаючы з пратаколу
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •