Прывітанне ўсім, хто-небудзь ведае, як распазнаць карты, Ecm titanium?
Прывітанне ўсім, хто-небудзь ведае, як распазнаць карты, Ecm titanium?
каб зразумець, што intenbdi менавіта?
праграма паказвае карты з канкрэтных іменаў, такім чынам, калі ен кажа, ціску турба-у тэорыі, і тое, тады, калі вы звяртаецеся да картах, агульныя, як і калі называе ін'екцыі parzializzato павінен мець дастаткова вопыту, каб распазнаць у адзіночку.
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
дакладна ... гэта займае esperenzia і добры вачэй
Прызнаць карту вы павінны бачыць b.p. І адносны каэфіцыент пераўтварэння, інтэрпрэтацыі восяў ведаеце дакладна, што вы знаходзіцеся наадварот, часта вызначаюцца праграмнае забеспячэнне для рэдагавання
у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
і каб нам у вочы, дзе вы можаце пачаць?
Up Up....цікавіць таксама я ў гэтай дыскусіі....на мяне, калі я выдаліў egr з carsoftware 5.2, а затым я адкрыў файл з titanium вакол, дзе б ен змяніў мне ўжо пад "фаза ўпырску"....і мне цікава, чаму....
Калі ў вас есць сям'я, якая цябе любіць, нейкі добры сябар, ежа на стале, дах над галавой,вы багацей, чым вы думаеце!
B. p азначае break Point? Гэта значыць, гэтыя дзве крывыя, якія я перад кожнай карты? Як мне даход, значэнні пераўтварэнні? На гэта, па меншай меры, есць?
На edc 15 часта ляжыць пад фазы ўпырску ..што гэта сістэмы рэцыркуляцыі ог
Хлопцы, відаць, што размова зацікавіў і мяне, я пачаў бы з вырашыць, які ECU ўзяць на аналіз, у першую чаргу, а затым перайсці да вывучэння "катэгорыі" гуляе ECM-Titanium, з указаннем ID і вызначыць, добра, што яны спасылаюцца, потым вызначце функцыю свайго ВР, і ў рэшце рэшт.. але ў самым канцы.. даць тлумачэнне, магчымыя функцыі і змены ВР і ralativa крывой.
Я думаю, гэта лепшы спосаб, каб зрабіць пост чыста і ясна бачыў, што, як і я, многія ходзяць вобмацкам, у поўнай цемры ў інтэрпрэтацыі табліц,2d і 3d.. (прыгожыя колеру для дабрачыннасці, але не дапамагае мінімальна зразумець, каперсы).
Асабістае меркаванне, вядома, кожны з іх ****** падзяліцца або адмовіць у такой просьбе.
Дзякуй
Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !