Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    42

Мантаваць кран ручнога ціску турба

Прывітанне ўсім, я хацеў бы ведаць, сістэма мацавання для кран рэгулявання ціску турба. Я купіў кран, які мае адзін уваход і адзін выхад, паставіўшы гэты кран у сярэдзіне паміж турбінай і wastgate я задушу паветра, затрымліваючы поўнае адкрыццё wastgate маючы такі пік ціску вышэй, але пастаяннае ціск заўсёды застаецца роўнай. Калі я хачу больш ціску, як пік, які пастаянна павінен спампаваць л паветра, які праходзіць з-пад крана на вуліцы, а не адкрыць ўсю wastgate так што мне патрэбен кран троххадовых ўваходу і выхаду разраду .і дакладна маё разважанне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    існуюць змяшальнікі protoxide і марак розны, што яны робяць для вас,або ўзяць t і калегаў у свой і ў канцы пастаў сопла, каб рэгуляваць паток-ціск

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я спадзяюся, ты не робіш з гэтага інтэрвенцыі на да геаметрыі??
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    вы можаце выкарыстоўваць краны газавых установак brc, якія мацуюцца на шланг, бензін з старых карбюратарных аўтамабіляў, мае шруба для рэгулявання патоку ўжо першапачаткова, проста пакласці T у сярэдзіне коркі wastgate і электрамагнітным клапанам кіравання з кнопкай ўнутры аўтамабіля, на выхадзе T.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    42
    Я усталяваў турбіны 115cv на punto jtd я замяніў wastgate з ціскам і цяпер трэба адрэгуляваць. n гэты час, я паклаў Т 4мм і ў мяне ціск 1.1 бар

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    149
    Табе трэба overboost...знайсці яго на ebay

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    чаму б не разабрацца з ECU?
    "адзінае, што стаіць паміж вамі і вашай мэтай з'яўляюцца********* працягвае распавядаць аб тым, чаму вы не можаце дасягнуць яго."

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2014
    Паведамленні
    42
    Як мне справіцца з ecu?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    Citazione Першапачаткова Напісаў cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я спадзяюся, ты не робіш з гэтага інтэрвенцыі на да геаметрыі??
    і так!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2015
    Паведамленні
    279
    вельмі цяжка справіцца з геаметрыяй,альбо з эбу небудзь з рг да ціску.........
    ад ecu,калі я не памыляюся,вы кіруеце з дапамогай pierbourg у той час як для рг-ціск трэба знайсці "адпраўная кропка"геаметрыя, так што калібру ў руцэ і столькі выпрабаванняў!!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •