Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2013
    Паведамленні
    143

Певень v54 праблем, пасля перазагрузкі КАМПУТАРА (файл пашкоджаны)

Напрыклад, па тэме я купіў пеўня, v54, і ўстанаўліваецца без праблем як на ПК з xp, так і на PC, seven,
    Адзіны недахоп, што я ? што кожны раз, перазагрузка КАМПУТАРА, націснуўшы на абразок адкрыцця праграмы я ад пашкоджаных файлаў, так што я павінен выдаліць і пераўсталяваць, і ўсе працуе нармальна да наступнай перазагрузкі.
    Хацелася б ведаць, калі хто-то быў ужо? поспехам, і ен знайшоў рашэнне.
    Загадзя дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    Паспрабуйце запусьціць сродак выдалення пакрыць Windows... Я вырашыў падобную праблему

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    483
    мне здаецца, памятаць, што версія 54 для вырашэння гэтай праблемы трэба ўсталяваць яго ў 2 разы, да ўстаноўкі пеўнік edited v1.0, то пеўнік win7, то яшчэ setup пеўнік edited v1.0, а затым, каб адкрыць праграмнае забеспячэнне, вы павінны выкарыстоўваць значок, які стварае на працоўным стале, што называецца win7, (калі не памыляюся) усе, што вы калі гэты тып файлаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Citazione Першапачаткова Напісаў fuorigiri12000 Visualizza Messaggio
    Напрыклад, па тэме я купіў пеўня, v54, і ўстанаўліваецца без праблем як на ПК з xp, так і на PC, seven,
    Адзіны недахоп, што я ? што кожны раз, перазагрузка КАМПУТАРА, націснуўшы на абразок адкрыцця праграмы я ад пашкоджаных файлаў, так што я павінен выдаліць і пераўсталяваць, і ўсе працуе нармальна да наступнай перазагрузкі.
    Хацелася б ведаць, калі хто-то быў ужо? поспехам, і ен знайшоў рашэнне.
    Загадзя дзякуй.
    Прывітанне, выдаліць антывірус, у тым ліку серыі windows

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    вы павінны адкрыць за выключэннем вірусаў.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2014
    Паведамленні
    137
    Каб абыйсці гэтую праблему або работ без вірусаў, што не рэкамендуецца, або стварэнні правілаў all antivirus такім чынам, што вы не перамесціце файлы з тэчкі fgtech ў каранцін.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    Прывітанне, хлопцы, у мяне дакладна такая ж праблема з маім galletto v54 і Win7...дзе-то дзень, што для таго, каб выкарыстоўваць яго, я павінен зрабіць ўстаноўку файла edition 1.0 для таго, каб потым працаваць нармальна да наступнай перазагрузкі...са мной гэта ўжо здаралася ў мінулым, і мне прыйшлося фарматаваць кампутар, але ўлічваючы, што цяпер у бітком набіты праграмы і розныя файлы, мне было цікава, калі я мог бы вырашыць у якой-то самы просты і хуткі спосаб. Неабходна адзначыць, што я не зрабіў іншыя ўстаноўкі іншага праграмнага забеспячэння, у гэты перыяд.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    паспрабуйце выдаліць антывірус і паглядзець, што адбываецца.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe89
    Дата Рэгістрацыі
    Feb 2015
    Болга
    Неапаль
    Паведамленні
    494
    У мяне няма антывіруса на ПК, улічваючы, што блакаваць рознага праграмнага забеспячэння

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    праверце лепш.. windows антывірус мае убудаваныя (інтэграваныя) і яны называюцца:
    smartscreen і абаронца
    З абмежаванымі фізічнымі магчымасцямі пры загрузцы сістэмы, і вы ўбачыце, што будзе лепш!
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •