Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51

Як выбраць від 8/16/32 IEEE або Motorola?

Як ад тэмы, як асновы для таго, каб зразумець/ведаць, што тып дысплея верна ў файле, што я паказваю?

Графік змяняецца вельмі ў залежнасці ад таго, што вы выбіраеце...і, чытаючы даведнікі і г. д....таксама прыклады машын я бачыў, што ён толькі сказаў, каб выбраць, напрыклад, 16-бітны motorola і як макс 16384 ... але па якой прычыне?

З павагай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Oct 2016
    Паведамленні
    119
    гэта пытанне, які я задаю я, але ўбачыў, што я звязаны, я жадаю, каб не сказаць ерэтычныя, і, што больш вопытныя тлумачаць нам тое добра, савет спрабую даць.

зша і г. д., пасля таго як вы абралі патрэбны драйвер файла крычы ты з зоны супастаўляюцца.
    калі я ў таронта з "курсор" у раёне з карце ў цябе няма выбару, што гэта правільна.
    калі вы паглядзіце на вобласць, дзе выберыце тып адлюстравання галачку чорны тып толькі і іншыя не выбіраюцца.

я даю, каб добра, што гэта "правільны" і абярыце яго, затым на пакінутай часткі файла (нават калі не ведаю, што рабіць у пакінутай часткі файла). бяру таксама, як савет, і калі мне трэба адкрыць карту, што я не кіроўца; я гляджу, перш чым прагледзець, выбраць і г. д. для адной сям'і і.... капіюю

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di tranky
    Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Дысплей вар'іруецца ў залежнасці ад эбу.
    У практычных фактараў і савет, які я даю-гэта:
    ісці да id, здавалася б, вядомы тып карце педалі
    змяніць уяўленне, пакуль не з'яўляецца прыкметна неабходная
    так што ў вас ёсць індэкс адлюстравання карты.. вядома, гаворка трохі, але, як індэкс пачатку я б сказаў, што робіць вас ідэя
    Жыві ****** & Памры як ГЕРОЙ !

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51
    Citazione Першапачаткова Напісаў Makx Visualizza Messaggio
    гэта пытанне, які я задаю я, але ўбачыў, што я звязаны, я жадаю, каб не сказаць ерэтычныя, і, што больш вопытныя тлумачаць нам тое добра, савет спрабую даць.

зша і г. д., пасля таго як вы абралі патрэбны драйвер файла крычы ты з зоны супастаўляюцца.
    калі я ў таронта з "курсор" у раёне з карце ў цябе няма выбару, што гэта правільна.
    калі вы паглядзіце на вобласць, дзе выберыце тып адлюстравання галачку чорны тып толькі і іншыя не выбіраюцца.

я даю, каб добра, што гэта "правільны" і абярыце яго, затым на пакінутай часткі файла (нават калі не ведаю, што рабіць у пакінутай часткі файла). бяру таксама, як савет, і калі мне трэба адкрыць карту, што я не кіроўца; я гляджу, перш чым прагледзець, выбраць і г. д. для адной сям'і і.... капіюю
    Вы-то сёння я гэта заўважыў...з дыяграмы 2, як толькі вы ўваходзіце ў раёне, вядомым аўто-выкупу ... але не ведаў, ці будзе гэта надзейны ці не...таксама таму, што правядзенне то па гэтай лесвіцы...часам некаторыя звесткі, нарэзаць на графікі.
    Паспрабуем яшчэ так..., выбраўшы адзін з той жа сям'і...хоць тады праблема ў рэчы, каб змяніць з-за драйвераў (тое, што я спрабую зразумець, яшчэ...бачыў, што я на першых ранніх зброю...я іду наперад, даведнікі,навучальныя дапаможнікі ....чытаю, нават туалетную паперу )

Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Дысплей вар'іруецца ў залежнасці ад эбу.
    У практычных фактараў і савет, які я даю-гэта:
    ісці да id, здавалася б, вядомы тып карце педалі
    змяніць уяўленне, пакуль не з'яўляецца прыкметна неабходная
    так што ў вас ёсць індэкс адлюстравання карты.. вядома, гаворка трохі, але, як індэкс пачатку я б сказаў, што робіць вас ідэя
    Дзякуй за адказ... але што з карты вар'іруецца ў залежнасці ад эбу? ...у тым сэнсе, што карту педаль не заўсёды гэта ўяўленне? Ці ты хочаш сказаць, што ён такі ж "Макет" крывыя...але ў розных паданнях ?

Вы гэта "ўсё" вельмі асабліва... прыгожы інтэнсіўны і складаны

У вас ёсць графікі з напісаў ці намаляваў, як павінны выглядаць некаторыя тыпы карт? Таму што, напрыклад я, што я пачатковец у гэтым свеце, я не ведаю, калі я шукаю слана... або зебра, каб зрабіць ідэю.

З павагай

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў Khendal Visualizza Messaggio
    Вы-то сёння я гэта заўважыў...з дыяграмы 2, як толькі вы ўваходзіце ў раёне, вядомым аўто-выкупу ... але не ведаў, ці будзе гэта надзейны ці не...таксама таму, што правядзенне то па гэтай лесвіцы...часам некаторыя звесткі, нарэзаць на графікі.
    Паспрабуем яшчэ так..., выбраўшы адзін з той жа сям'і...хоць тады праблема ў рэчы, каб змяніць з-за драйвераў (тое, што я спрабую зразумець, яшчэ...бачыў, што я на першых ранніх зброю...я іду наперад, даведнікі,навучальныя дапаможнікі ....чытаю, нават туалетную паперу )

Дзякуй за адказ... але што з карты вар'іруецца ў залежнасці ад эбу? ...у тым сэнсе, што карту педаль не заўсёды гэта ўяўленне? Ці ты хочаш сказаць, што ён такі ж "Макет" крывыя...але ў розных паданнях ?

Вы гэта "ўсё" вельмі асабліва... прыгожы інтэнсіўны і складаны

У вас ёсць графікі з напісаў ці намаляваў, як павінны выглядаць некаторыя тыпы карт? Таму што, напрыклад я, што я пачатковец у гэтым свеце, я не ведаю, калі я шукаю слана... або зебра, каб зрабіць ідэю.

З павагай
    ок.. пачнем з самага пачатку, з памяшкання.. выхад з аптычнай інфармацыі, што тут трэба практычна нічога, каб пачаць.. не трэба рабіць маршрутызацыю на балансіры або распрацаваць супер*****у sql (з таксама ў галіне вылічальнай тэхнікі і, на жаль, сапраўды дапамагае мала ў гэтай сферы)
    прагляду карт, гэта "правільныя", дзе пры добраахвотным ад драйвера, але ў агульным візуальна не заўсёды ў 16 і колебается ад ieee у рухавік у залежнасці ад пастаўшчыка або на выпуск, ecu.
    Карты маюць brackpoint, якія даюць індэкс крывых да восі.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Правільнае адлюстраванне прэч ад eprom або e2p або мікрапрацэсар, які вы чытаеце ў sw рэдагавання...
    Не заўсёды ў 16, але можа быць у 8,глядзіце marelli mjd напрыклад, або 32-разрадную, як denso, устаноўленыя на ecu Subaru, каб сказаць ці, можа быць, нават з якая плавае коскі, як некаторыя карты ў ECU Mitsubishi Lancer Evolution..у рэжыме 2d, гэта проста графічнае ўяўленне змесціва hexdump дадзенага кампанента, якая заўсёды ў шаснаццатковым фармаце...
    Дам, што для пераважнай большасці з тых, якія змяняюць ECU, было б немагчыма зразумець што-то ў моры лічбаў і літар, распрацоўшчыкі sw рэдагавання рэалізаваны рэжымы 2 і 3..
    Але на світанку ecu адзіны спосаб-гэта зразумець мову, двайковы і шаснаццатковы..

Дата Рэгістрацыі
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Паведамленні
    702
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    Правільнае адлюстраванне прэч ад eprom або e2p або мікрапрацэсар, які вы чытаеце ў sw рэдагавання...
    Не заўсёды ў 16, але можа быць у 8,глядзіце marelli mjd напрыклад, або 32-разрадную, як denso, устаноўленыя на ecu Subaru, каб сказаць ці, можа быць, нават з якая плавае коскі, як некаторыя карты ў ECU Mitsubishi Lancer Evolution..у рэжыме 2d, гэта проста графічнае ўяўленне змесціва hexdump дадзенага кампанента, якая заўсёды ў шаснаццатковым фармаце...
    Дам, што для пераважнай большасці з тых, якія змяняюць ECU, было б немагчыма зразумець што-то ў моры лічбаў і літар, распрацоўшчыкі sw рэдагавання рэалізаваны рэжымы 2 і 3..
    Але на світанку ecu адзіны спосаб-гэта зразумець мову, двайковы і шаснаццатковы..
    Манро, каб зрабіць іх з розуму яшчэ горш..
    Ну, я б пачаў з прыкладам і добрым прыкладам з'яўляецца edc16c39 дастаткова выкарыстоўваць і легка вучыцца.
    Я настойліва рэкамендую ўсім вывучаць далей з info даты

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51
    Citazione Першапачаткова Напісаў манро Visualizza Messaggio
    Як ні парадаксальна, так што я, калі ты ўмееш чытаць і разумець ecu ў hex... я мог бы ведаць, ад іх такога роду інфармацыю...г. зн. 8-ці 16-32 і г. д.. ?
    Але гэтую інфармацыю ў шаснаццатковым фармаце, дзе яго знайсці?
    У сэнсе, гэты свет і так выразна і дзіўна, што вы ідзяце наперад толькі з вуснаў у вусны, ламаючы скрынкі (як у маім выпадку nelforum ) або ў кіраўніцтве, я лічу, паказаў, дзе шукаць?

Тое, што я зразумеў гэта..., што, на жаль, гэта складана "расці" самастойна, вывучаючы ... трэба заўсёды прасіць дапамогі ў вас, больш вопытных... не ёсць матэрыял, дзе пачынаецца ад 0, і зразумець што-то (і я такі чалавек, які прымае вы купляеце 10 кніг, і калі вы вывучыце іх усё, каб зразумець )

Апошняе, што... блок кіравання, напрыклад, што ён, як адлюстраванне 16bit...застанецца для ўсіх сваіх карт да 16 біт... ці вы можаце знайсці часткі глядзець лепш у 8, іншыя ў 32...і іншыя, у 16?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Лістапада. 2016
    Паведамленні
    51
    Citazione Першапачаткова Напісаў tranky Visualizza Messaggio
    Манро, каб зрабіць іх з розуму яшчэ горш..
    Ну, я б пачаў з прыкладам і добрым прыкладам з'яўляецца edc16c39 дастаткова выкарыстоўваць і легка вучыцца.
    Я настойліва рэкамендую ўсім вывучаць далей з info даты
    На самай справе я проста узяўшы ў якасці натхнення гэта эбу EDC16C39... і тут я заўважыў, што, чытаючы ў інтэрнэце... г. зн. я адкрываю файл з ECM Titanium, выбіраю драйвер, дакладнае...і адкрываю прагляду 2d.
    У гэты момант і г. Д. нягледзячы на тое, што ўжо загрузіў драйвер...і я ўжо ведаю, што гэта...ён паказвае мне ўсё гэта з дысплеем 8 II і Zoom v да мінімуму або 32 з ECM2001 тыпу... але на самой справе гэта правільнае адлюстраванне павінна быць 16-бітны Motorola (як паказана ў некаторых кіраўніцтвах, напрыклад, для таго, каб выключыць EGR з зумам да 16).

Вось чаму тады я адкрыў гэты пост ... каб зразумець, як ніколі...і як атрымаць поспех план, каб пакласці разам jigsaw галаваломкі

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    Я проста..
    Што такое адзін байт?

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс