Результати 1-5 з 5
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423

immo off на opel corsa 1.3 mjtd marelli 6jo

Хлопці,я даю вам коротке пояснення для всього, ці ecu, що, мабуть, не так очевидно, як інші

на відміну від 6jf-6f3 і т. д. scodifica-це часткове або повне не можливо bdm,flash, і т. д...
    тому ми повинні відкрити ecu з друкованою абсолютно голий, потім, видаливши частину під,отпаять, потім 95320 присутній поруч з мікропроцесором і прочитати її з упа,то я поясню, чому

обробка-з carprog,ось чому я включив це короткий посібник у цьому розділі.

carprog-це єдина програма, яку я знайшов, що дозволило зробити всього на цей ecu
    вам потрібно вибрати версію 4T (3Т) у чому вибір те, що ви хочете зробити,якщо не йде, спробуйте з 3Т, але зазвичай 4-це та, яка добре

після обробки файлу ви пишете у eprom
    кінець запису ви повинні написати в status register значення 8C, що потрібно, щоб стати eprom тільки для читання так, що ecu не напишіть новий іммо
    інші програмісти не мають цієї функції
    ви могли б також підняти pin 3 saldandolo на 4(так я читав, але n on я поклав руку на вогонь)

зібрати все і зроблено

Єдина проблема полягає в тому, що індикатор залишиться горіти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    "ви могли б також підняти pin 3 saldandolo на 4(так я читав, але n on я поклав руку на вогонь)"
    Ви, це, скажімо, процедура "традиційний", щоб не дати переписати пам'ять ебу такий же, і потім змінити значення всього (хоча, по-моєму, ти хотів написати пін-код 7-8). Однак є sw, які роблять в цілому на ці ecu, але вони не працюють для всіх типів sw ecu ж, і proceere зварювати два pin-коду, щоб зробити це пам'ять тільки для читання.
    У будь-якому випадку, спасибі за обмін, корисно.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    дев'ятий,я говорив саме 3 на 4,тому що з datasheet повідомляє, що 3 не підключений блокує запис і 4-маса

http://www.st*****/web/en/resource/чай...CD00001399.pdf

також вибачте, якщо я написав carprog але я хотів написати carsoftware8quindi програмного забезпечення,а не апаратної),те, що знаходиться semifree

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    привіт, хлопці,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав gimarras Visualizza Messaggio
    привіт, хлопці,

"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •