хтось із вас знає, де знаходиться? двигунів групи vag і jtd...
Перегляд Для Друку
хтось із вас знає, де знаходиться? двигунів групи vag і jtd...
C'? керівництво тут на форумі, maf off на edc15c7
Криві схожі на edc15p?
Я знаю, що я вище, але я не маю права увійти, як ти манро
для групи vag, якщо місця файл тобі я легко switch map....
для групи fiat не знаю...
ви ? в off limits... http://www.professionalchiptuning.ne...af-off-edc15c7
сьогодні варили...якщо ви не поспішайте, завтра я можу тобі сказати все, що завгодно...
*dvdtuning на жаль, незважаючи на я був зареєстрований з 2012 року і я в активному близько 3000 постів (більшість з яких cancellati9 і, незважаючи на я думаю, що я активний користувач форуму, якому я вірю, щоб внести свій внесок і незважаючи на я побачив, йти і прийти кілька модераторів, etc,etc..... я прийшов до цих пір вважається користувач "закриті", по якій я не маю доступу до цього розділу,...
чесно кажучи, все одно мені sbatto високо в zebedei!!!
вибачте всі...невеликий, базарна/Ot персоналу...
манро,я думаю, що повідомлення адміністраторам вирішити цю проблему ;)
Не поспішайте манро :) зону сунутися не розблокувати після 80 повідомлень?
ні...після 80 повідомлень ви можете бачити вкладення, але район не потикатися вирішать admin, коли ви зможете увійти
ах, я не знав про це...
адреси і комутатор, maf/map 51C30,61C30,71C30 для 3 блоків...від 0 cio? MAF on-портали всі 3 257 (MAP on....пам'ятайте, що потім потрібно rifarti обмежувачі диму в функції map....я раджу вам, щоб отримати файл, де i lim диму map активні і copiarti кроком.....
у будь-якому випадку карту, що у вас опубліковано не добре....спочатку ви обмежені 60mg IQ, і потім є багато інших речей, щоб розглянути в цій карті...і перші з усіх тривалостей, а потім карти парів на основі maf повністю кайфом...крім того, ви торкнулися неправильно карти N75 та інші карти, фурі драйвер, що, згідно з м? не знаєте, як працюють....
Ви насправді я перевірив кілька файлів tdi і scopiazzato тут і там...але де я можу знайти обмежувач iq? Я запитав 75mg педаль уприскування parzializzato і обмежувач крутного моменту...
і правда, що вимагати 75mg але ви кастрували також ін'єкції parzializzato (лім диму на основі maf) на 1051 мг повітря в 18:1 afr....де замість 550 мг повітря у вас є afr 7:1...було б все переробляти, лім диму калькулятор в руці, з afr max 14:1...
у 4DA04,5DA04,6DA04 c'? є лім iq фіксується в 60mg....постає весь рядок, на скільки ви хочете додати....
? є й інші обмежувачі....
на адресу "051C30" і однодумців, від "0" "257".
вибачте, я не бачив, що у вас вже? факт..
переробити обмежувач диму на основі MAP ви можете просто скопіювати його в ibiza fr.
на лім диму відповідно map ви не можете calcolarti нічого....
розрахунок f? на лім диму maf.....
роби як тобі сказав mikyrace....
скопійовані лім диму map від ibiza cupra.....
Купру або фр?
у Fr і 130cv...
у купра-160.....і ти....
Ну і я думав, що 2 не робив
завдяки вашої допомоги мені вдалося пройти від maf a map on дякую всім :)
на даний момент я поставив деякі дані, карту tdi 150 і карту парів в ibiza fr...я хочу спробувати зробити що-то досить наполегливі і вивчаю карти duration між 130 і 150 і 160, але я не розумію логіки, чому? між 150 і 160 зовсім різні...160 має значення pi? нижче, з меншою навантаження, щоб потім мати значення pi? високі pi? навантаження
у вас навантаження на вісь, але з iq та...
ARL 150 і врх 160 мають інжектори найбільші в gruppovag якщо ми говоримо про пд...
і очевидно, що в низьких iq термін служби менше, і навпаки....
копіювання тільки життя для високих iq.....
Завтра спробую зробити гібридну карту і бачимо, що ви думаєте ;)
ось карта, що я обрабатывающ...скажіть, якщо афр в map1 boost rpm ? змінено тільки, щоб мати afr = 14,7
тобі написав вже у іншій посаді....якщо у вас swicciato лім диму з maf на map можна calcolarti afr точно....
змінні в грі, пов'язаних з температури ,тиску ,щільності повітря та ін...настільки різне, що ? не вдалося обчислити AFR, як ви f? з лім диму maf основі..
коли ви робите цей мод насправді всі машини, як правило, палити трохи більше, тому що саме калібрування повітря дизель не ? cos? точна як з лім диму maf активний....
і те, як можна змінити різні map 1 2 boost rpm?
для 75mg дизель
після численних випробувань і кроком не задовільними, я знайшов відмінності між карта 130cv і 150cv...після карта overboost є фіксованих значень,...прямих ліній, які мають значення 3631 в 130cv і 2731 в 150cv...я помітив, що зниження цього значення машина курить трохи " пі? -в карти??
привіт люди, Манро я хотів би запитати, що, зокрема,те ви ? траплялося, що деякі машини(з електронним edc15p) комутатор maf не йде? І ви знаєте, дати пояснення..в кінці так грубо то завжди відключена, але я хотів би зрозуміти, чому? не йде... як і в інших, в яких magimente працює ок
пошти ваш файл