Прывітанне Рага , ці ведаеце вы паказаць мне, дзе купіць эмулятар adblue , у інтэрнэце есць мноства , але я хачу перастрахавацца, купляючы прадукт, працуе гэта па разумнай цане !
З павагай
Прагляд Для Друку
Прывітанне Рага , ці ведаеце вы паказаць мне, дзе купіць эмулятар adblue , у інтэрнэце есць мноства , але я хачу перастрахавацца, купляючы прадукт, працуе гэта па разумнай цане !
З павагай
прабач мяне la curiosit?,што толку?
Служыць для выдалення , "Выключыць " , сістэма ўпырску adblue , гэта, калі вы не хочаце выкарыстоўваць мачавіну або калі ў вас есць праблемы з сістэмай, але вы не хочаце марнаваць грошы на рамонт можна? ўжываць эмулятар , майце на ўвазе, што пры ўстаноўкі эмулятара сістэмы adblue, не павінны паўстаць праблемы.
З павагай
прывітанне ecutano паці а мяне ты выпадкова ў вас вырашана?
я не купіў эмулятар , у інтэрнэце, калі яны знаходзяцца ў розных , я спрабаваў купіць на Кітайскім сайце але пасля таго як я заплаціў, мне сказалі, што не было даступна і вярнулі мне аплату , я шукаў таго, хто ведае бяспечны сайт, дзе можна купіць з бяспекай функцыянавання.
З павагай
Будзьце асцярожныя, дзе вы купляеце, хлопцы, есць мадэлі, якія каштуюць больш? 650$ і то не ідуць, тым жа, чым кітайскія ад 2 грошы, яны ўсе кажуць, што не ідуць, ці не з'яўляюцца на працу або не загараюцца наогул.
Adblue мае прыкладанні, у тым ліку ў сферы аўто?
таксама на аўтамабілях і прысутнічае, напрыклад, mercedes высокія, і калі я правільна памятаю, нават на некаторых мадэлях audi
Таму ў будучыні можа таксама распаўсюджвацца на аўтамабілі сярэдняга і нізкага рабочы аб'ем, верагодна,...
Вы правяралі модуль??працуе на 100% ?
добры дзень, у мяне ўсталяваныя некалькі аўтамабіляў scania і я магу запэўніць вас, што ўсе добра
на што транспартны сродак, вы павінны ўсталяваць яго?
калі я магу, давайце паглядзім, што вы можаце? зрабіць
заўтра бяру info на тых, хто іх прадае, і дам вам ведаць
я ведаю, што проста супраціў, але я да гэтага часу зразумець, як, як толькі я магу, я раблю тэсты
Выключыце клапан egr або застаецца сістэма рэцыркуляцыі?
ды так, я зразумеў, эмулятар.. мой пытанне быў, калі рухавікі з scr прымаюць, ва ўсякім выпадку, рэцыркуляцыі выхлапных газаў, або ? лішняга..
дзякуй!
ах, добра..магчыма? Iveco і Volvo маюць рэжым рэцыркуляцыі ўнутры праз скрыжаванне клапанаў..
Калі хто-небудзь ведае.. :)
Прывітанне, хлопцы,
я павінен выдаліць adblue на iveco c'? хто-тое, што ў вас ужо есць? зроблена без эмулятара?
прывітанне, я павінен выдаліць adblue mercedes vario без сістэмы bosch,хто-то мае рашэнне ў сіле??
Я зрабіў за час прэзентацыі ў texa на ad blue, рыхтуйцеся, хлопцы, чаму? з нормай еўра 6 забяспечвае таксама спакойна на машыне, і з выдаткамі, якія avr? падтрыманне гэтага я стаўлю не sar? наогул складана, што запыты, выключэння раслі, разам купляць гэтыя новыя машыны.
на самай справе новыя mercedes S-class 350 cdi gi? выкарыстоўваюць мачавіну.....
з такой індыкатар ****llo.....
ок, хлопцы, але для майго vario ніхто не зрабіў якой-небудзь тэст.....я бачыў толькі з stardiag праз fdok
Прывітанне ! Я ведаю, апішыце працэдуру, зробленае для таго, stardiag ?
трэба зрабіць перапраграмаванне блокаў кіравання ins/fr/mr аўтарызацыю ад завода паролем(FDOK)
асабіста я ніколі не рабіў гэтую аперацыю для ad blue, але і для іншых разнастайных праблем
функцыя ce' для экспарту сродкі ў арабскіх краінах.....
мы займаліся гэтым з star крычы. я думаю, што гэта можна зрабіць з клона, калі ў вас генератар FDOK key........
не, я не генератар, але на imternet знаходзіцца ( за дадатковую плату, вядома)? я да гэтага часу я выкарыстаў амаль толькі x зрабіць дыягностыку робіць stardiag, і я павінен сказаць, што funzina дастаткова добра, нават калі я Распрацоўшчык ніколі не рабіў перапраграмаванне, нават не ведаю, калі трэба, базу дадзеных, файл знешняй Das Xentry, для? мяне вельмі цікавіць выступ AdBlue, але і працуе на грузавік ?
Прывітанне сябры я хачу купіць эмулятары для грузавікоў,у інтэрнэце, я бачыў, што існуюць розныя віды і цэны, вы можаце мне паказаць, дзе іх, набытыя вамі, таму што я хацеў бы мець бяспекі ў купіць мадэль, якая працуе.