Прывітанне,у мяне праблема з volvo S80, 2007 год рухавік 2.4DD5.Spia рухавік гарыць, і гэта erore ў памяці (P0A17 датчык капіяваць рухавіка ) Quacuno я магу дапамагчы?Дзякуй
Прагляд Для Друку
Прывітанне,у мяне праблема з volvo S80, 2007 год рухавік 2.4DD5.Spia рухавік гарыць, і гэта erore ў памяці (P0A17 датчык капіяваць рухавіка ) Quacuno я магу дапамагчы?Дзякуй
? датчык, які, калі я правільна памятаю, павінен быць у левым верхнім куце, гледзячы на маторны адсек ад difronte.........звычайна, калі вы, як памылкі варта замяніць
Дзякуй, але ваша паведамленне не вельмі ясна
яго, на жаль, не памятаю і таму не магу сказаць лепш, прабачце
Дзякую цябе аднолькава .завтра я бачу, дзе біцца галавой
прывітанне,я не ведаю, якія ў вас дыягназ, вы можаце паспрабаваць з другога??у базе дадзеных bosch не я лічу, гэта памылка,на ******** нават,устаўка-й? інфармацыю можна па car base рэзюмэ, нумар рухавіка і г. д... паглядзім, чым вам дапамагчы,я зрабіў пошук, я лічу, што P0A17 і датчык крутоўнага моманту рухавіка,я магу думаць і датчык абаротаў рухавіка?? не ведаю, як я магу апісаць яго, гэта памылка!!
дыягназ то зрабіў з texa ,autocom і сацыяльна пк tecnomotor але вынік і тое, што P0A14 ******** вызначае, як датчык крутоўнага моманту рухавіка,
вось
але вы супастаўляецца?
Дзякуй, пяро-на жаль, я яшчэ не правоў, каб спампаваць allegati.La эбу і ўсе яшчэ нявінніца", " няма абнаўленняў
і тады замяніць датчык
Праблема risolto.Discussione зачынены.
у рэшце рэшт вы замянілі датчык, я думаю
а explode82, чым менш, вы можаце напісаць, як вы вырашылі.
ок, з задавальненнем,па меншай меры, паведаміце, як вы вырашылі?? :)
:confused::confused::confused:Вы маеце рацыю, але я, здавалася, што няма interese для абмеркавання.
Спакойнай ночы ўсім
neo,я не згодны, не было цікавасці да гэтай дыскусіі?? калі не давялося дэфект, як правіла, што вы павінны адказаць??на самай справе з банкам дадзеных іх вы вырашылі, добра было б ведаць.... ноч!