прывітанне ўсім, я адкрываю гэты пост, таму што galletto 1260 не знайсці драйверы для alfa 159 8в, але толькі для 16v ці ведаеце вы, калі я магу чытаць і пісаць драйверы 16v дзякуй?
Прагляд Для Друку
прывітанне ўсім, я адкрываю гэты пост, таму што galletto 1260 не знайсці драйверы для alfa 159 8в, але толькі для 16v ці ведаеце вы, калі я магу чытаць і пісаць драйверы 16v дзякуй?
Пратакол і той жа.. таму чытае і піша
дзякуй alfajtd для ls адказ, але вы ўпэўненыя, брэх ўжо пратэставаная ты з якой-то іншы аўтамабіль, 8в. не ў тым, што чытанне ўсе добра, а потым у запісе блакуе мне lecu?
калі блокі ? праблема клона...
калі вы не давяраеце змяняецца прыборы і інструменты...
занадта легка брэх чытаў, і надпіс alfa 159 8v з певень 1260?
я не выкарыстоўваю той, прыборы і інструменты....
яшчэ задоўга да вас....
таму я вярнуся, каб паўтарыць, калі вы папытаеце і вам далі адказ, вы толькі паспрабуйце... пратакол ? тое.
калі няма, то вы давяраеце, што вы купілі, я не магу нічога з гэтым зрабіць....
дзякуй за ваш адказ, але я шукаю каго-тое, што выпрабавана ўжо " певень 1260 аб гэтым ecu. што тычыцца мяне, мая прыбораў выходзіць за рамкі gallo1260?
у 1260 клон чытае і піша 120cv, асабіста правяраў.
ок, дзякуй, вы ведаеце, як называецца драйвер калі ласка?
зша, што 159 150cv, ECU ? ж
ок, дзякуй, зараз паспрабую.
Вы ідзяце ціхі пры рэдагаванні файла адбываецца карэкцыя cks .... пратакол 8 і 16 v роўныя
у любым выпадку, дзякуй усім за цікавасць і вашу дапамогу, я спрабаваў з другога galletto 1260 gnente не закон робіць толькі дадзеныя ecu?
Паспрабуйце прачытаць, паставіўшы хуткасць? мінімальная
вадзіцелі, якія парушаюць,есць сышоў з розуму, а я хадзіў 2 разы і 2 няма,а калі ў вас есць elm usb rimbambiscono абодва...потым я вырашыў узяць mpps і ? я ? прайшло вар'яцтва
якое паведамленне пра памылку вы калі спрабуеш чытаць ?
І гэта вельмі дзіўна, чаму? у мяне зроблена так шмат аперацый чытання/запісу на 1.9 120cv, і ніколі ніякіх праблем.
я, а ў мяне прачытаныя, некаторыя і няма праблем
Таксама ў мяне зроблены некалькі ? праблема драйвераў, бяспечна
што аперацыйная сістэма ў вас,,? дзіўна, што вы чытаеце, як правіла, пеўнік клон, калі добра зроблены
не хапае кавалак, - казаў я, як правіла, калі добра зроблены закон таксама камяні, якія ўзнікаюць то ў запісу
? калі таму ECU id драйверы ўстаноўлены, і прызнаюць, што інтэрфейс. Мне здаецца дзіўным, што не чытае, я не хацеў бы, што аўтамабіль, не ? правадной тып 2.0. Дзіўна было б гэта? вы ніколі не ведаеце. Дрэнна, што ідзяце, вы можаце паспрабаваць экскурсійнае
Калі есць праблемы драйвераў мае праблемы нават для чытання, але дадзеныя ecu іх таму, што ас ў вас?
гэта рэстаран пры гатэлі-дадзеныя ecu іх назад?
пацвярджаю! чытаў як 120cv, што 150cv!
пакладзеце акумулятар у паралель да вашай, і паўтарыце спробу.
я, шчыра кажучы, у дадатак да батарэі паралельна, я выкарыстаў бы mpps столькі, x быць упэўнены.
паспрабуйце ачысціць добра, усе драйвера, а затым reinstallali
чытанне id таму, хоць ? ен усталяваны няправільна,праблема ? што не трымае сувязь і, такім чынам, не сканчаецца чытанне