тлумачэнні на карты turbo opel corsa 1.3 mjet 90cv
buonpomeriggio калегаў.... я працую на гэты файл: http://www.professionalchiptuning.ne...5836#post15836
было б машыны маей сяброўкі.... я зрабіў змены, механічныя у машыны, я памяняў фарсункі, плюс турбіна і ўзмоцненага счаплення....
цяпер я, скажам, праблема, якую трэба будзе вырашыць разам з вамі.... аўтамабіль ідзе нармальна на нізкіх абарачэннях, але на высокіх у мяне есць трохі праблемы з ціскам turbo... я б хацеў павысіць, але не атрымліваецца, у сэнсе... проста мантуецца турбіна (фарсункі і счапленне у мяне зроблены) я паставіў аўтамабіль арыгінальны, датчык ціску адзначаны 1650mbar, занадта высокі ціск, я ўзяў карты, што называецца titanium prex turbo, я зменшце 3 ачкі ў 8бит і ціск ? зніжана 100mbar, сення я перарабіў карту, і я сунуў у крыху больш... дае мала ціску ў рампы і павелічэння нейкі абмежавальнік, акрамя таго, я апусціў яшчэ на 6 ачкоў, карты prex turbo, але, будучы больш тоўсты, ціск замест? паменшыць ? павялічылася на 50 мбар.... у гэты момант я хацеў працаваць на картах геаметрыі.... але хто-небудзь ведае, што гэта такое і як яго патлумачыць??? я павінен адкрыць геаметрыя ад 2500 абаротаў на.... таму, каб стабілізаваць ціск....
прабачце, калі я занадта захапіўся, занадта шмат.... спадзяюся, што хто-то ведае, дапамажыце мне!!! дзякуй!!!