Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь ведае, як разблакаваць клапан-матылёк mito 1.4 78cv? я ведаю, што гэта быў понерфлен ад 95 да 78 для пачаткоўцаў кіроўцаў...хто-то можа мне дапамагчы?
Прагляд Для Друку
Прывітанне, хлопцы, хто-небудзь ведае, як разблакаваць клапан-матылёк mito 1.4 78cv? я ведаю, што гэта быў понерфлен ад 95 да 78 для пачаткоўцаў кіроўцаў...хто-то можа мне дапамагчы?
я магу сказаць, адправіць, файл, які я спрабую дапамагчы, але тады ты не зможаш у любым выпадку, паглядзець ці спампаваць файл.
прывітанне, я прыкладаю той жа файл, можа быць, бачачы, як вы можаце сказаць мне, па меншай меры, калі вам удалося разблакаваць гэтую матылька або няма
Але не ў неба на тую ж тэму і такі жа Файл ўжо ў іншай Пасадзе??
пытаюся, таму што ў мяне ёсць праект, які ўжо загружаны з матыльком адмыкнутая з HW 0261S04407 SW1037399991
Ніколі Не Правяраў...
Вы можаце прайсці як-то так тэкст яго я?
але абмежаванне і толькі на абмежаванне матылёк,ці нават на іншыя часткі карты?гэта абмежаванне можа таксама выклікаць праблемы дастаўкі ,тып, пачынаючы ад зашчапкі як правіла, каб выключыць?
я спрабаваў змяніць файл з ecu выразаць, а затым, злучыўшы...я пішу на ecu прыходзіць на 100% ад памылкі...машына не заводзіцца. Калі пастаўлю яго арыгінала ў мяне няма праблемы, як ніколі?
у любым выпадку гэта абмеркаванне ёсць рашэнне вашай праблемы разблакоўкі матылькі, незалежна ад таго, свой гэта ці не turbobenzina
Я чытаў, але я не разумею, многае бачыў, што-то не магу спампаваць нічога
прывітанне, калі вы змяняеце файл павінен быць выдалены, нават матылёк у калектар?