Я хацеў умяшацца, на ўсе вышэй значэння 600bar, дзе я змяніў час, я павінен быў прадбачыць 3.5? некаторыя моманты, максімальна iniezio і, хоць і 4000-4500 таксама 70mm3 я павінен адкласці антычныя арыгінальныя занадта высокія
Прагляд Для Друку
Я хацеў умяшацца, на ўсе вышэй значэння 600bar, дзе я змяніў час, я павінен быў прадбачыць 3.5? некаторыя моманты, максімальна iniezio і, хоць і 4000-4500 таксама 70mm3 я павінен адкласці антычныя арыгінальныя занадта высокія
па-мойму, памыляецеся, што-то... мне, вяртаюцца 23,4? ін'екцый *4000rpm з 975us (q.. 80 мм^3/i), загадзя арыгінальны 17.5?
5.9? пост ўпырску...
На маей карце l загадзя 70mm3 і 21? ад золата
вы ўпэўненыя, што крычы так? вы ўпэўненыя, выкарыстоўваць правільны каэфіцыент пераўтварэння?
Вядома, з дапамогай ecm titanium з правільны нумар, hw і sw ? ок, для параўнання я зрабіў вылічэнне абсалютнага значэння часу таму з фактарам conversionee вяртаўся разлік delntitanium
правільна, у вас няма правоў, каб бачыць яе
http://img507.imageshack.us/img507/5...mjet120ori.jpg
Вядома, з дапамогай ecm titanium з правільны нумар, hw і sw ? ок, для параўнання я зрабіў вылічэнне абсалютнага значэння часу таму з фактарам conversionee вяртаўся разлік delntitanium
Толькі я прыходжу дадому, гляджу, а месца дотыку, як я бачу іх
вось як я бачу іх, і да 4500 абаротаў у 70мм2 выкарыстанне break ў 80mm3 і я бачу, што inezione у 975 даляраў зша на 1600 бар, што стаіць 26?, тут не мае сэнсу чакаць, пасля ін'екцыі, і павінен мець, як мінімум, тэрмін службы nodevo стаяць паміж дыяпазонам не менш за 4 градусаў, пасля mps каля 7-10 пасля вмт, каб атрымаць аптымальнае згаранне?
або іншы прыклад
калі inietto 15mm3 да 4500 абаротаў прыкладна 660 us, што ў ступені-17.8?, але тут загадзя ? 21?, ? абсурдна, гэта значыць у канцы ўпырску заканчваецца перад вмт, то тут я позні ўпырск 5? бо для 15us я 840 бар і значэнне бліжэй 800 бар я павялічыў tramiteb tabelli час ад 540 us a 647 зша і нават з павелічэннем часу ўпырску занадта ранні, па-твойму ? хацеў, каб гэта загадзя? па якой прычыне? вы richisa дэтанацыі да моманту, тут трэба, і, такім чынам, страты potrenza