Мммм indaghero :)
Прагляд Для Друку
Мммм indaghero :)
вы дзянек максімум балаў, калі павелічэнне ціску мне памылку здымаю павелічэнне дае мне больш за памылка, ці то:
праблема помпа
помпа не можа выйсці за гэты мяжа,
датчык не ? усталеўваецца той тып ціску
вынік:
лепш памяняць помпу ці купіць машыну з такой колькасцю коней больш...
Вы, ? абмежавальнік ў адзін біт. Праблемы? як я зразумеў, заключаецца ў рэгулятар ціску, усталяваны на флейце. Я ачуняў флейта і рэгулятар ціску Grande Punto 90, і з гэтым павінна знікнуць праблема ціску балерына.
Я павінен? яшчэ сабраць усе гэта, чаму? я не вельмі шмат часу.
Я б нават BV35 сабраць і я б нават выпускны калектар ад змацаваць фланцы картэра з GTB1549V, атрыманых 2.0 Mjt 170 л. с., што, аднак, мне здаецца, трохі экстрэмальны, як і што рабіць.
На 69 cv p-rail ? ясна, са зрушэннем -100, то не факт, пераўтварэння...
Што тычыцца абмежаванняў, ен заўседы ў 1460, і ісці далей, ? усе словы, біт абмежаванне...я Павінен праверыць на 69, калі ен працуе, як толькі магу.
Але дэні, на 75-ты справіўся? :)
я прасейвання праз інтэрнэт шукае ўсе аб магчымых на гэтай ecu, і я натыкнуўся на цікавы дакумент
месца экранная такі дакумент, у якім ? дадзеную карту, якая, па іх думку, было б з preiniezioni
у файле спасылкі з першых пост знаходзіцца па адрасе 0695A0 і адпавядае табліцы, для? я паняцця не маю, каэфіцыентаў пераліку
хто-небудзь ведае што-то больш?
Зрабіце экран 2 d
У нас тэмпературы і колькасці абаротаў, а па восі z колькасць? дызельнае паліва, якія ўваходзяць такім чынам, гэтая карта кажа вам, што на 800 абаротаў, тэмпература -20 - 10 ?C entradno 10 мм3/ход...я ведаю, чаму вы прывязваеце змяняецца MJD8F