Edc15c2 sw :392 і 600 у той час як версія 955-932 гэта с7 і версія 85 л. с. пацвярджаю, dragusdrake
Прагляд Для Друку
Edc15c2 sw :392 і 600 у той час як версія 955-932 гэта с7 і версія 85 л. с. пацвярджаю, dragusdrake
нарэшце, яны дабраліся кабелі, як пеўнік, што mpps абодва кітайскія клоны. Падлучаныя да машыны, яны абодва маюць ініцыялізацыі эбу і прачытаў conetnuto захаваць у файл bin.
Цяпер, як толькі я час спрабую надаць карце рэтушшу. У вас ёсць парады ў дачыненні да...меры засцярогі прыняць?
Bsera назад пасля некаторы час, я спрабую вярнуць у адпаведнасці з тым, што я спрабаваў зрабіць.
добра! дайце нам ведаць,
Такім чынам, я пагульваючы на дадзены момант з праграмным забеспячэннем і mis пачуццё, winols, як адзін з лепшых. Так як па-ранейшаму не разумею, якія карты, каб падправіць шукаю damos для winols.
Цяпер тэхнічны пытанне...але калі дастаць блок кіравання ідэнтычная маёй (955-392)...мог бы замяніць яго прама з маёй машыны або няма?
У выпадку адмоўнага, што мне трэба перакадаваць перад мантажом, каб мець функцыі?
Дзякуй
я выправіў некаторыя файлы змененыя, але мая падрыхтоўка пакуль не дазваляе мне ацаніць.
Параўнайце з арыгіналам, я заўважаю, вядома, адрозненні, і я магу зразумець, у бок палітыкі, але я не магу ацаніць якасць/дабра саміх файлаў.
Усе файлы маюць мадыфікаваны драйвер wish1, TQ limit, Driver wish 2, жорсткі 1, жорсткі 2.
Іншыя галасы, замест таго, змяняюцца некаторыя, а іншыя няма.
Прыкладаю файлы. Дзякуй вам, што вы можаце даць некаторыя карысныя рэкамендацыі, каб выбраць патрэбны файл або, па меншай меры, каб зразумець кожную карту, што асаблівасці ёсць.
ёсць хто-небудзь?...
прывітанне, то ў першую чаргу трэба размясціць ваш зыходны файл, сярод усіх тых, размешчаныя не здаецца, што я яго бачыў, і ты не можаш чакаць, што хто цябе павінен праверыць вашыя змененыя файлы, калі я паеду яго шукаць, потым, калі хочаце савет-пакладзеце ўсе лічбы, sw і hw, і значна больш правільным і ў выпадку, калі адзін хоча шукаць арыгінал вы, напэўна, знойдзеце.
у любым выпадку ваш зыходны файл знаходзіцца тут.
http://www.professionalchiptuning.ne...ght=1037351392