Прагляд Для Друку
Прывітанне, я магу спакойна пісаць, а на самай справе іншая дыскусія адносна клапаны swirl, я ўжо адказваў, але на дадзены момант мая карта не з'яўляецца арыгінальнай, толькі з egr off, а затым зона, у рэшце рэшт, што адрозніваецца ад врі, але я не зразумеў, што гэта было (кантрольных сум, акрамя, вядома, тых некалькіх біт).
Мне на дадзены момант не памылка, проста што аўтамабіль менш спагадным на нізкіх абарачэннях, а потым даць моцны штуршок паміж 2800/3000 абаротаў, адчуваецца вельмі ў 2* і 3* марш.
Улічваючы гэты рывок я думаю, усё, турбіна была абноўлена мала, і мы павінны былі зрабіць падлогу-абароту шруба на цаўё, у адваротным выпадку сапраўды здымкі я марыла!
Ідзі разбярыся, калі ўся гэтая розніца на самай справе для віна swirl, зніклых без вестак.
Я зразумеў. Магчыма, да змены турбіны быў занадта спагадным, таму што геаметрыя не адкрые ўсю. Цяпер, замест таго, здаецца, што геаметрыя не можа закрыць.
Няма, да рамонту турбіны машына да 3000giri памерла, а потым раптам у 3000giri запуск ракеты!
У мінулым, перш чым уся гісторыя swirl была ракета з нізкім патрымай.
Зараз з турбіны рэгенерацыя ідзе значна лепш, чым нізкія, у параўнанні з перыядамі да рэгенерацыі, аднак гэтыя прыступкі, калі разганяцца паступова, робіць рывок у 2800/3000 абарачэннях, калі тапіць педаль у 3* напрыклад, вазьміце з 1800 абаротаў, да гэтага рэжыму, солі трохі больш павольна.
Прывітанне, хлопцы, я зноў тут, я хацеў спытаць яшчэ сее-што (я матала зараз пачне цяплець і паездкі з адкрытымі вокнамі), свішча турбіна зусім трохі, прыгожы гук і я згодны, але я не ведаю, калі я павінен турбавацца, улічваючы, што ён быў паўторна створаны толькі 10000km таму, што вы думаеце? Калі вы чуеце свісток вашай турбіны
прывітанне, але па-ранейшаму абаротаў з vts, рэгулюецца ваш механік? я не хачу, што ў вас ёсць налады няправільна ў доўгатэрміновай перспектыве вітае цябе турба (маё меркаванне), а таксама мая адчувае сябе трохі, але і гук prex і трохі, таму што ў мяне кат і фап. Свісток падкрэслена і прыкметай баланс няправільны.
але замест таго, каб 1000 зрабіць здагадкі часопісаў з мэтай ціску/вымярэнне % закрыцце геаметрыі гэта занадта складана?
На самай справе гэта было б першае, што трэба зрабіць
Як рэгуляваць, на жаль, я толькі падлогу-абароту шрубы больш, калі пакінуць усё як ёсць, вярнулася з агляду, аўтамабіль быў вельмі павольна расці абароты.
Контураў з МНС, я зрабіў некалькі, але, на жаль, не ведаю, як інтэрпрэтаваць іх па максімуме, тое, што вядома, гэта тэндэнцыя дзіўная (у тым сэнсе, што з акселератара да паловы прыкладна, ціск выскочившим да пікаў 1,6/1,8 "будзе 2,6/2,8 у мнс", каб затым памяншацца пасля 2800 абаротаў, і менавіта ў гэты момант, што ён папярэджвае далейшае цягі ад рухавіка), цяпер я магу нават рабіць новыя, або я бачу, якія каштоўнасці я ўвайшоў у гэты факт.
Як вас цікавяць? Робячы якія-небудзь доказы утапіўшы педаль? Або паскаральнік
Пастаянна?
Хоць не ведаю, якое значэнне у геаметрыі, зараз не памятаю, у тых, што я зрабіў, я ўключыў бяспечны паскаральнік, прэс. Вымяраецца, прэс. Мэта, і колькасць абаротаў.
Клапанаў я памятаю, значэнне клапана parzializzateice патоку, (калі я не памыляюся, я swirl), якое значэнне ў геаметрыі, што выслізгвае ад мяне? Можа быць, я бачыў і не памятаю.