я забыўся: для капіявання малюнкаў на кампутар...перайсці на прагляд titanium напрыклад, націсніце CTRL+PRINT screen, затым адкрыць paint і націсні " ўставіць " і захоўваеце як jpeg.
Прагляд Для Друку
я забыўся: для капіявання малюнкаў на кампутар...перайсці на прагляд titanium напрыклад, націсніце CTRL+PRINT screen, затым адкрыць paint і націсні " ўставіць " і захоўваеце як jpeg.
так, але проста змяніць першае значэнне кожнай крывой, ці што ? тое, паведамілі ў 90-х? тэмпературы астуджальнай вадкасці
Я не магу бачыць малюнак, але я памятаю, што гэта былі першыя значэння, аднесеныя да тэмпературы 90c, каб разблакаваць менавіта лім iq на патрабаванае значэнне, затым ce n і яшчэ больш наперад, пракручваючы ў 2d, што паведаміў помпа rail ад damos і потым яшчэ паведаміла, заўседы rail
Гэты абмежавальнік і стан транспартнага сродку-пра=lim iq у мм3, калі я не памыляюся, е4 і 77mm3 таму, калі ў вас 100mm3 павінна быць edc16c8 аднак паказвае на тое, што абмежаванні і 100mm3 на працягу першых 3-крок з пункту гледжання абаротаў