Racer83 якога года ваш аўтамабіль? Вы ніколі не рабілі абнаўлення праграмнага забеспячэння ў гарантыі?
Прагляд Для Друку
Racer83 якога года ваш аўтамабіль? Вы ніколі не рабілі абнаўлення праграмнага забеспячэння ў гарантыі?
вы маеце рацыю, я не зрабіў выпадку, у вас есць вашы паведамленні.
ugoboss але калі б адрасы, каб закрыць fap і egr, пачынаючы ад залатых, што я, выкарыстоўваючы 2d я магу атрымаць файл, што ты выклаў ты??
вядома, але не унікальны адрас, спецыяльна для fap некалькі кропак, ад дотыку, гэта не проста растлумачыць.
Прывітанне racer83 , гэта добра, паспрабаваць зразумець, як рэчы працуюць-гэта найлепшы метад , каб вучыцца, але загорнутыя не маюць сродкаў для гэтага, такім чынам, калі заставацца і тады вы павінны атрымаць дапамогу і, магчыма, у вашым выпадку - зрабіць файл з сэрвіс, цюнінг, форум і паспрабаваць знайсці файл крычы, і затым вы можаце распрацаваць карту. Гэта мае думкі.
Я б хацеў пакінуць службы цюнінг як апошні сродак, калі проста не магу ніякім чынам справіцца з сітуацыяй, таму што ўсе роўна мае кошт ( не ведаю, колькі) і так як я ўжо заплаціў, каб прымусіць мяне зрабіць гэтую карту я хацеў бы паспрабаваць не сутыкнуцца з іншай выдаткі.
На шчасце, я ўжо знайшоў файл врі, па меншай меры, тое.
біты для адключэння egr не прызнаюцца ecm, так што з картай, што табе не будзе табе нічога, калі хочаце савет-знайдзіце sw раз на зэб і паспрабуйце выкарыстоўваць тое, што не з'яўляецца дасканалым, але дае ўяўленне аб тым, як змяняюцца файлы для egroff і fapoff.