разлік мне здаецца праўдападобным
Прагляд Для Друку
разлік мне здаецца праўдападобным
прыгожая праца, gionag , але я не магу зразумець, як карыстацца гэтай табліцы, чаму? калі я і фіксаваным лікам абарачэнняў, і я збіраюся паглядзець на карце SOI для гэтага значэння абаротаў у мяне 16 бітаў, якія вызначаюць паводзіны ў розных запытаў дызель...цяпер, як я магу вырашыць, якое значэнне rail, я павінен ўзяць з табліцы, што вы зрабілі ? я не ведаю, калі мне ўдалося данесці мае сумневы
мне здаецца, што вы зрабілі, гаворка крыху заблытаўся ў вашым запыце.
у табліцы паказана не мае нічога агульнага ні SOI ne ціску ў рампы, то ен выкарыстоўваецца толькі для разліку працягласці ўпырску ў градусах коленвала.
паўтарыць пытанне
Прабачце, я разумею, што я тлумачу, як, напрыклад, кніга ірваны.... Вы мне лепш зразумець, што я хацеў бы абапірацца ад веды гэтых карт... так Як мая мэта ? надаць pi? дызельнае акцыі (100 мм3) я хацеў бы ведаць, калі пачынаецца ўпырск і як доўга доўжыцца яе, каб мы маглі разлічыць, колькі градусаў post ўпырску ў мяне есць, і, калі ? у выпадку, прадбачыць.... Гэта выступленне nn магу зрабіць, чаму? карту SOI і карту duration не маюць тыя ж параметры, што і ў восях "X"? Y і таму не магу параўнаць іх, каб зразумець, напрыклад, 3000 абаротаў у хвіліну, калі пачынаецца ўпырск і колькі доўжыцца... я Не ведаю, калі я добра растлумачыў
па мне тытан gi? табе гэта кажа...
затым, аднак, на восі soi ў вас rpm
іх у цябе шмат градусаў квант'? iq.....
р? логікі, то не балюча...
вы не можаце чакаць, каб надаць 80mm3 на 800 абаротаў...
c'? доля.....
мунро згодны, што я не магу не надаць 80mm3 800 абаротаў ...але ? мяжа помпы rail, што ў тых колаў пп можа забяспечыць высокі ціск правільна ? ? гэта суадносіны, аб якім вы кажаце ?
у любым выпадку, нават калі я перачытвала 100 раз, што вы напісалі, па-ранейшаму не знайсці адносін, каб рабіць разлік, што я сказаў раней...прабачце, калі так сумна, але я б вельмі хацеў даведацца
першая праблема, якую трэба вырашыць ? :
дата ціск упырску, і фіксуецца IQ для ін'екцый, як доўга я павінен трымаць адкрытымі паліўныя фарсункі ?
у гэты момант, ў вас есць час у зша, надвор'е зша пераўтварыць яго, як у формуле лік зваротаў на якіх вы хацелі б ведаць, тэрмін службы ў градусах.
вядома, улічваючы фіксаваны час (час ўпырску), што кут каленчаты вал здзяйсняе падчас адкрыцця залежыць ад абаротаў, вядома, з гэтым справіцца? менш градусаў на высокіх rpm і наадварот.
прыклад (дадзеныя цалкам вынайдзеныя).
я павінен надаць 100mm3, гэта прыводзіць мяне час ўпырску з 1400bar у 1200us.. то канвертую 1200us ў градусах адносна розных rpm (атрымаць некаторыя арыенціры на нізкіх, сярэдніх, высокіх абарачэннях). вы зразумееце, што на 2000 абаротаў 1200us роўныя 30? на 3000rpm 20? і пры 4000rpm 10?.
прама цяпер праверце, адымаць авансавыя плацяжы (што знаходзіцеся па адносінах да rpm наўпрост, без канвертавання).
ад іх, як вы разумееце, з і, дзе магчыма прадбачыць.
ЦЯПЕР, як я заўседы кажу, - гэта мае здагадкі, можа быць галаслоўныя... вы носіце проста, як я зразумеў, -
я спрабаваў зрабіць рэальны кошт працэдуры вы апісалі...то я выявіў, што на 3000 абаротаў у хвіліну і 1400 бар, каб надаць 70mm3 нас хочуць 877 зша, што эквівалентна 15.7 ? .... цяпер карту SOI кажа мне, што ў тых колаў і тых, мм3 мая ўпырску пачынаецца 8.8? перад ВМТ ...так што ў градусах пост впрыски 6.9? ....? правільна ? я зразумеў, як гэта зрабіць ?