Прагляд Для Друку
чытаючы вакол менавіта ставяць супраціў..
c'? працэдура, каб зрабіць для ўстаноўкі... з гэтай simulerebbe наяўнасць бакавыя падушкі бяспекі для кожнага сядзенні...
як вы кажаце дылера, які прадае сядзення sabel забяспечвае рэзістар разам.
як вы апісалі вышэй, кантрольная лямпа згасае і ўсе працуе...
хоць я супраць таго, каб выдаліць гэтыя прылады для просты факт, што ў выпадку аварыі можа не плаціць страхоўку
чаму? зменены прылады бяспекі... убачыў, што ў машыне ен есць...
на стілус, напрыклад, проста перапраграмаваць eeprom эбу падушкі бяспекі з дапамогай невялікі мадыфікацыі праграмнага забеспячэння кантрольная лямпа згасае па памылцы пасажыра...
так, але што ? розная сітуацыя, і што ? занятасці сядзення пярэдняга пасажыра, іншы ? выдаліць бакавыя падушкі бяспекі
я хачу выдаліць іх!!!!.....
гэта я зразумеў...на самай справе я сказаў, паставіць супраціў ад 2.2ohm 1/4 вата, і вы ўбачыце, што праблем не будзе.
індыкатар не гарыць і падушка бяспекі, якія функцыянуюць у выпадку аварыі
я пацвярджаю, што тут працуюць
Buenas..., para двайнікі падушка бяспекі, resistencia, як правіла, debe de estar entre 2 y 5 ом, йо выкарыстання 3,3 м (es un valor m?s equilibrado). З esto lo que se consigue es}?ar у нумарах, para que no entre en так averia y сіга manteniendo эль аперацыйнай сістэмы.
Para sensor de ocupante напрыклад, унікальнае este сістэма lleva m un?dulo que transmite por c?digo cifrado (K-line) hacia la нумарах-дэ-падушка бяспекі. Вырабіце яе столькі няма проста з poner una resistencia, es diferente para cada мадэль. (bmw, mercedes, Fiat stilo...por ejemplos)
Un saludo
БЕЛАРУСКАЯ ****** traductore:
Добра ..., для імітацыі падушкі бяспекі, ўстойлівасць ў цэлым павінна быць паміж 2 і 5 м, 3,3 м, якія я выкарыстоўваю (гэта значэнне pi? збалансаванае). Гэта ? мы? што вы атрымаеце ? падмануць эбу, так што, не рэжым? няспраўнасць і працягваць падтрымліваць аперацыйная сістэма.
Для датчыка прысутнасці ? розны, у гэтай сістэме есць модуль, які перадае код закадаваны (K-line) блока кіравання (эбу) падушак бяспекі. Таму недастаткова проста паставіць супраціў ? адрозніваецца для кожнай мадэлі. (BMW, Mercedes, Fiat Stilo ... для прыкладу)
З павагай