Паспрабую, паглядзім, калі ен таксама працуе на suzuki/opel 75cv.
Прагляд Для Друку
Паспрабую, паглядзім, калі ен таксама працуе на suzuki/opel 75cv.
Спрабаваў на пункце 70cv,va стрэмка!! на opel вы кажаце файла ад 2 мб біт трэба змяніць, не ? толькі гэта, я лічу-гэта два (я думаю, я павінен праверыць, праверыць свой файл), паспрабуйце змяніць ну ўсе абмежавальнік Ціску ў рампы выконвайце добра пост ? вы зразумееце, і тры месяцы, што мы sbatto supra, губляючы час, паэксперыментаваць ператваралася ў кашмар, калі вы не выкарыстоўвайце яго логіка нам не прыходзіць, мне ўдалося экстрапаляваць імены бітаў будаваць damos marelli 6jf dannegiato, м, не адрасы, каб знайсці біт і паспрабаваць яго, я пачаў з часопісаў з examiner, каб зразумець, калі ціск быў абмежаваны, і, як..
Паспрабуйце зірнуць, біт 775 ? роўна нават у 75 майго Swift-й? назад знаходзіцеся ўкладанне.
Ps мой файл ? 2.5 мб
Вы маеце рацыю, я думаў, што я загружаны, нават мой. Прашу прабачэння...
"Вось яно". Знаходзіцеся перад карту rail (10F4C0 ) крывой, падобнай на тую, што ў 69 ? лім-rail ў залежнасці ад ціску турба, і адразу ж, яшчэ да, біт(10F3F0 я не ecm на гэтым кампутары павінен быць ен?)
І гэта вельмі падобна на файл mjet75 Grande punto, аднак іх ціск у чыгуначныя магістралі, ад таго, што я чытаў, канферэнц-без праблем...тут няма.
Мы адкрываем раздзел, прысвечаны? Думаю, што і opel аднолькавыя....
а так то праўда, толькі для 70cv? і для нас 75? што мае значэнне? ;)