Пытанне. Але калі вы зрабілі працэдуру для разблакоўкі tprot, вы выдалілі рэзістары, што ты зварыў для загрузкі?
Прагляд Для Друку
Пытанне. Але калі вы зрабілі працэдуру для разблакоўкі tprot, вы выдалілі рэзістары, што ты зварыў для загрузкі?
гэты тып эбу і цяжка для scodifica, таму што мае вобласць памяці не перазапісвальны я думаю, што табе варта пайсці на дапамогу audi....
Вялікі дзякуй за адказ, паглядзіце, я не магу зразумець, як гэта адбылося, спасылкі былі справядлівыя, на самай справе ecu, менавіта ciucca, лічы, k дзякуй, мой дарагі сябар cn пеўнік крычы, мы змаглі чытаць і пісаць анке, каб стомленасць у мяне пашкоджаны адзін трэк, а не выкарыстоўваць певень клон на гэтыя экю. Справа ў тым, k-ранейшаму не вырашана, эбу падключаецца, робіць дыягностыку, але аўто ніяк, памылка няспраўнасці эбу. Зараз давайце паглядзім, што яшчэ можа быць паспяховым. Але буду трымаць вас у курсе, sn рэчы k sec мне дапамагаюць х будучыню або для тых, хто спрабуе свае сілы, каб зрабіць гэтыя ecu см мяне!
turbodiesel80,верагодна, добра ведаеце, eeprom і мікрапрацэсараў, але ты не ведаеш, і праца праграмістаў, і мікрапрацэсары tricore
на дадзены момант у зоне otp можа быць напісана толькі ад некаторых праграмістаў, але не ад самых распаўсюджаных...
Так, нездарма яго называюць зоны otp (one time праграмуемы)
Я ўзяў яго schedino у edc17cp46 яго ачкоў не рэшткі ў рэзістараў друкаваных плат застаецца арыгінал проста падключыце pin ecu і стоп, апошняе, што я зрабіў, было Q5 2012 года, чытаецца і пішацца без праблем....
Я не хачу афішаваць, што я прадаў яго schedino але ясна, што эбу яго трэба адкрыць..... Потым усе edc17 носяць порт bdm знаходзіцеся ў гандлі як для fgtech і інструмент я выкарыстоўваю яго кожны дзень......Так ці schedino, прысвечаны edc17cp46 або schedino для edc17/med17 больш наканечнікі і адпаведныя рэзістары ясна, што я заўседы кажу пра bootmode ў школе.....Я таксама хацеў бы сказаць, што з абсталяваннем афіцэраў гэтыя законы ў Ж/чытаць і напісаць, БД, потым кожны выбірае, як яму здаецца, больш бяспечным.....
добры дзень, прабачце, але вы кажаце пра ecu edc17c46 правільна .... і не cp46.....
я некаторы час спрабую зразумець, што з табой здарылася