карта без сэнсу, як мяркуюць, мы павінны паставіць на врі і паспрабаваць, тады вы rifa карта зроблена з палітыкай, я controllerei таксама ў двухмассовом махавік.
Прагляд Для Друку
карта без сэнсу, як мяркуюць, мы павінны паставіць на врі і паспрабаваць, тады вы rifa карта зроблена з палітыкай, я controllerei таксама ў двухмассовом махавік.
Я згодны з Ugoboss , калі ўсе партыі пасля загрузкі карты мод неабходна пакласці на врі, ужо асуджаную для defap, калі FAP пусты, і ўбачыць, як яна ідзе.
Прабачце за затрымку з адказам....
Я рушыў услед радзе cinqueturbo, і яны дзялілі з нуля; я разгледзеў карту ўпырску parzializzata ад 45% і 1500 абаротаў у хвіліну і пакідаючы яе пад арыгінал; карта press turbo f(temp), узяўшы прыклад з другога, што я знайшоў.
У момант, здавалася б, праблема вырашана.
Але цяпер мне цікава, калі былі закрануты іншыя карты, якія я не магу ўбачыць??
І потым, як я зрабіў, звярніце ўвагу, cinqueturbo, здаецца карта трохі больш, чым першапачаткова; што яшчэ вы маглі б ісці на навобмацак??
Прыкладаю новыя файлы, якія я стварыў.
Дзякуй
Час.....я спадзяюся, што ты змяніў толькі тыя карты, што ты сказаў, г. зн. 2 тыя, якія вам паведамляюць, драйверы ecm...вы не пайшлі на кантакт defap дакладна? Г. зн., я магу сказаць, на шчасце, што калі вы сказалі, каб не бачыць іншых модов у файле не змянялі ў 2d, так?
Клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог быў зачынены ад эбу; fap выдалены, эбу і фізічна.
Карты для egr і fap, здаецца, працуюць так, як мне гэта пацвердзіў таксама cinqueturbo.
Ненармальнасць, гэта есць рыўкі паміж 1500 і 2000 абаротаў з дозы паскаральніка нізкай цане; цяпер гэта з'ява я паменшыў яго вельмі з дзве карты, якія я падправіла і што я напісаў пасля.
На жаль, мінімум праблема ўсе яшчэ не ўхіленая.
Я думаў, што вырашаны ўсе праблемы, і замест мінімум яшчэ застаўся....
Лепш было б, як напісаў ugoboss і claudiooreste дзяліць з врі без fap, але не ведаю, як зняць fap ад врі.
Я чытаў на форуме, што ў ecusafe і толькі яны могуць мне дапамагчы.
У вас есць ідэі???
не трэба знайсці крычы, без fap, ты свой ўжо defappato, таму прыкладаю і свой з арыгінальнымі картамі, без fap і без egr, тут вы можаце прыступіць да рэдагавання карты і спытаць савета.