Вось я ўяўляю з'яўляюцца Эміліо з Мондрагоне Махачкале практычна pivello ў поле.
Цяпер я магу спадзявацца на якую-небудзь карысную параду.
Прагляд Для Друку
Вось я ўяўляю з'яўляюцца Эміліо з Мондрагоне Махачкале практычна pivello ў поле.
Цяпер я магу спадзявацца на якую-небудзь карысную параду.
з тым, што ў месцах, файлы, якія знаходзяцца ў вашым распараджэнні cos? мы можам праверыць, калі гэта файл ? было ўжо? рэдагавана кім-то.
Прэзентацыя павінна ажыццяўляцца ў спецыяльным раздзеле: ТУТ
павялічваючы час ўпырску павялічваецца, дызельнага паліва, колькі вы хочаце, у барада на ўсе абмежавальнікі крутоўнага моманту або дыму, якія існуюць, паспрабуйце, хітрасць заключаецца ў тым, што, падманваючы эбу ен не заўважае, што час ўпырску-й? высокі расход павялічваецца, так што дыягназ, змяніўшы толькі час ўпырску, вы зможаце? назіраць адрозніваецца толькі "працягваць" гэтых, расход (уяўнай) зніжкі? устаноўленая ў арыгінальнай карце.
На жаль, з дыягназам на руках, не ? cos?... Па крайняй меры, на маей машыне (edc15c5) справу? IQ не падымаецца вышэй пэўнага парога, нягледзячы на тое, што доказы павялічыла 300 кропак час ўпырску менавіта ў гэтыя выходныя:ТУТ але яшчэ ў мяне не было магчымасці абнаўляць тэму з гэтага апошняга выпрабаванні зрабілі.
прабачце, але я сказаў менавіта гэта, я заклікаю цябе чытаць лепш...
Калі змяніць час ўпырску, толькі, дыягназ не можаце выявіць павелічэнне Q. I., чаму? не мае магчымасці вымераць. Замест гэтага, працуючы толькі на час, на самай справе павялічвае дызель, і гэта можна заўважыць, выдатна ад павелічэння прадукцыйнасці і/або дыму.
Для павелічэння Q. I. такім чынам, што вярнуць яго нават у дыягназ трэба пакінуць час арыгінальныя і змяняць розныя абмежавальнікі дыму, пара, педалі і абмежавальнік дызель.
Я чытаў дрэнна, pardon moi!:rolleyes:
У маіх тэстах, у цябе есць ідэя, як дабрацца да справа? ўводзяць, што я ставіла?