то я быў бы вар'ятам, калі адкрываю яго, каб зрабіць Рэзервовую копію !! але калі ласка !!!
перш чым пісаць ерась, падумайце !!
Прагляд Для Друку
я не зраблю гэта, - пі? што яшчэ чаму? рэзервовага капіявання для гэтых блокаў кіравання, калі яны знаходзяцца ў сеткі...
акрамя таго, вельмі цяжка заблакаваць
калі вы кажаце мне bmw напрыклад даю рацыю, але на альфа 159-брава-каляровасці і г. д., я бачу, як марна
і нават калі вы кажаце мне лічыльнік,я вам скажу, а то гарантыя губляе сілу, калі заўважаюць, што эбу ? была адкрыта...так што..
ужо вядома, кожны з іх ? ****** думаць, як ен хоча,можа быць, я вар'ят, каб не адкрыць іх, маючы bdm..
калі адкрыць блок кіравання і, калі n? прыкметна і відавочна, што вы губляеце гарантыю !! затым ты скалы, што ў сеткі знаходзіцеся рэзервовыя копіі !!!
брава !! у любым выпадку я меў на ўвазе, edc16, як правіла, і, тым не менш кожны з іх мае свае ідэі
калі, можа быць, месца на карце, мы ведаем сее-тое
Я s? што зноў я не правоў для таго, каб загрузіць файл..***** unque, хлопцы, не ўпэўнены, неасцярожных, файл ? першапачаткова, можа быць, калі я магу upparlo на некаторыя сервера доступу для файлаў, зараз я вам пакажу, але не паставіў толькі руку на агонь, а таксама мячы паставіў, запэўніваю вас, што ecu не ? чапала....
Тое, што мяне дзівіць ? менавіта гэта....таксама ачыстка dpf, 159 пасля 400/500 км загараецца кантрольная лямпа рухавіка (я кажу з вопыту, зрабіў), то тут можа быць, што яны толькі бялізну DPF? ці есць іншыя метады?
Дыягназ, аднак, аказваецца, "нізкі Сігнал, фільтр часціц сажы" гэтая анамалія павінна прымусіць уключыць індыкатар....чаму? тут няма???
Калі я іду на навобмацак эбу, што я мог чакаць?
вы праверылі, калі яны паклалі некалькі відаў эмулятар,некаторыя-не працуюць наогул, не робяць ўключыць не шпіен, але працягваюць рабіць бетону
Няма скрыначцы, дыягназ аказваецца ціск датчыка 0, але забіваюць у 99%! маг.....
Файл ? у дадатку, але, паўтараю, што ? крычы.....
Прабачце, я заблытаўся, было для спампаваць, якія служылі msg.....vabb