калі вы кажаце, што ў вас адэкватнае бензін, а што вы маеце на ўвазе? не ? што вы перастараліся?
Прагляд Для Друку
калі вы кажаце, што ў вас адэкватнае бензін, а што вы маеце на ўвазе? не ? што вы перастараліся?
Я маю на ўвазе, што я бензін дастаткова, каб адносіны 13,4...я stechiometro, відавочна, я не вол, у выпадку...
тады пачынае зняць на некалькі градусаў наперад, я магу спытаць, калі ступень сціску ? змянілася?
Я не магу сказаць, так як я не вымяраў, што і 400 і гэта на 460...а я то ўжо? зрабіў ужо? карту...але гэта не час ? з лепшых, таму, калі будзе? добрае надвор'е мы ўбачым...
для curiosit? і, нарэшце, паток канструктыўна...? выпраўленая??
на жаль, я не зрабіў яшчэ ні адзін тэст..часу няма, я ўсе яшчэ дазволена выпрабаваць...
ок, будзем спадзявацца, што яе што-то так =)
прапаную munirti таксама тахометр Koso напрыклад...рэмень ? ок, або вельмі зношаным? (misurala з калібрам у шырыню і confontala з новай той жа маркі). Чаму? калі суадносіны afr ? ок, я не ведаю..
novosti? з прыходам лета? =)
Прывітанне...што новага?? цяпер няма, і я прыбыў у асаблівасці 170km/h...цяпер мне трэба падлучыць тахометр, каб зразумець, з колаў, і ў гэтыя дні я хачу зняць шасцярні канчатковых, каб убачыць, калі я іп? кароткія або больш? доўгія 500-арыгінальныя...