напрыклад? rail, а што яшчэ? ;)
Прагляд Для Друку
напрыклад? rail, а што яшчэ? ;)
Air temperature залежнага Rail Pressure corrective Map з файла ols з marelli мае адрас 1994F8 у двух словах выпраўляе ціску ў рампы ў залежнасці ад тэмпературы паветра!
я дзесятковыя значэння 65355 прывеў усе ў нуль зрушэнне + 1...на самай справе цяпер есць розніца p? адчувае сябе яшчэ лепш!
Затым іншыя біты, якія абмяжоўваюць крутоўны момант
18E690 limit крутоўны момант value
18E692 limit крутоўны момант value
біты абароны пара, але вы павінны праверыць іх па аднаму, таму што рызыкоўна
marelli 75 - 95 коней маюць значэнне ў момант 255 Нм пераўтворыцца з дакладнае значэнне.
для 70 л. с., калі хочаце, я прышлю вам фота-bit, то вам давядзецца яго знайсці
Мяне цікавіць, ці зможам пераадолець 1450 бар на Гонцы, што ен што-то іншае ў дачыненні да экю Fiat, які замест таго, пераўзыходзіць іх. Усе адрасы, розныя абмежавальнікі і біт, якія працуюць у сеткі 70cv на гонцы, не хапае. Калі ў вас есць каналы-гэта добра, тады я іх шукаю. Дзякуй
вельмі цікава
маецца таксама я для праверкі ходу
гэтыя адрасы бяруцца з файла winols ols ў marelli MJD8F 75 і 95 л. с.
на наступным тыдні, калі ачышчана або dpf загрузіць файл для праверкі, і кажу
на жаль, я не мнк у 8F, ты не мог бы даць мне некаторую інфармацыю ў pi?, ці, магчыма, некаторыя спасылкі на файлы ў пачатку абмеркавання?
тут на форуме чалавек, ен pubblicatp файл ols ў marelli добра! скажыце мне, якую вы хочаце інфа
ок, дзякуй за гэта мяне, я страчана
знайшоў, сення мы кідаю вочы
Хлопцы, хто-небудзь з вас шляхам паўторнага супастаўлення, каб добра 90cv у расход колькі ? удалося атрымаць?
у 90-х я ніколі не супастаўляецца, 70 майго сябра спажывае прыкладна роўна раней, можа быць, ледзь-ледзь больш, у любым выпадку заўседы прыкладна 25 км/л, як у зша ен
вяртаючыся, замест гаворкі з-bit 8df ? занадта адрозніваецца ад 6jf, і я не змог іх знайсці
я заўважыў іншую рэч: у ols ? маецца біт абмежаванні ціску ў раене, які, здаецца, амаль супасці з 70
ці лепш гэтыя некалькі бітаў, скажам, адрэзаць ад файла y дадзенага абмеркавання? іх сустрэчы ў файл гонкі
раен, аб якім ідзе гаворка ? адрас 65568, і мы бачым, што ў файле opel ўведзеныя некаторыя біты ў pi? паміж трэцім і чацвертым пік, як і ў 8df
такім чынам, у тэорыі біт замест 800 павінна быць абмежаванне, каб? пошты да 1500 бар і, такім чынам, не павінна быць такога, што есць праблемы
бачыў, што тут мы кажам marelli не думаю, што я не па тэме, пытанне ? ў наступным: калі я адкрываю файл ori рухавіка mjet 1300 будзь то 70-75 0 90 cv а я лічу, драйвераў, якія працуюць у 16-разраднай версіі, змены, якія я магу зрабіць з драйвера, я іх у 8 ці 16 біт? дзякуй
З драйвераў трэба ведаць, калі карту ? 8 або 16 біт.
вы прабачце, але няведанне, як я магу прызнаць, калі карта ? 8 або 16 біт?
паглядзіце на enbrambi шляху, і паспрабуйце зразумець, як
Крыху вопыту, вы можаце зразумець,
час таму я адкрыў файл ori grande punto 1300 mjet 2мб, што ен драйвера 8-бітны motorola, азначае, што карта ? у 8 біт?
не абавязкова ўсе
напрыклад 6jf ўсе 16 біт, 6f3 маюць некаторыя карты ў 8 і 16 іншых
у любым выпадку вам не давяраць, занадта шмат драйвераў, часта назвы не адпавядаюць таму, што ? у рэальнасці
Па гэтым ecu, некаторыя дэталі, ніхто не ведае, як зрабіць перамыкач-off dtc? Было б кіраўніцтва карысная.
на самай справе б зручна са мной, я б адзін выдаліць
я паспрабаваў праверыць, ці dtc remover (пры ўмове, што элементы), але версія, што ў мяне не падтрымлівае marelli
Б зручна ўсім.
Відавочна, памылкі служаць для абазначэння, што аўтамабіль, для? раз ? таксама карысна, каб выдаліць каго-то.
на самай справе я заўважыў, што шмат разоў драйверы titanium з'яўляюцца фіктыўнымі, дзякуй, адрозненне паміж 6jf і 6f3
Гэтая дыскусія ? цікава, для? ? занадта доўга чытаць.
Было б выдатна, калі які-небудзь карыстальнік, дастаткова дасведчаны, абвінавачваючы кіраўніцтва ў фармаце pdf з інфармацыяй, якая змяшчаецца ў гэтай тэме.
прывітанне ўсім, я чытаў гэтую тэму ўсю адразу, магчыма, трохі занадта хутка, і я знайшоў пацвярджэнне і цікавых адкрыццяў.
адна рэч, я прашу..не, я не ? parsa чытаць. Але на марелли 70 або 75 , c'? ці няма карту пераўтварэнні НМ IQ таксама тут, як і ў bosch? што карэлюе з i мм3 з НМ.?
дзякуй.
і да гэтага часу ніхто не казаў аб гэтым і знайдзіце?
тыя, якія ляжаць у аснове, калі вы хочаце зрабіць мод. 'паведамлена' або падмануў, што нават ведаючы, як да як ? узыходжанне.
мы ведаем, што ін'екцыі ? узыходжанне да 65 і rail да 1900. адсутнічае карэляцыя з парай, і які-то IQ limiter, можа быць, у той час як toruqe limiter, вы даведаецеся легка.
ах, то, як я думаў, існуе
вы маглі б ласкава атрымаць якую-небудзь інфармацыю, у pi? на гэтай карце пераўтварэнні нм iq?
у любым выпадку абмежавальнік iq ? gi? вядома
Другі на мяне? праблема не ? справа? дызельнае паліва, або, дакладней, першае, што трэба зрабіць, каб трапіць pi? паветра ў гэтым рухавіку.
Калі вы робіце часопіс, вы заўважыце, што нават з колькасці? pi? нізкія IQ gi? мы так шмат дыму. З турбінай серыі, калі перавышае на 12/13% павелічэнне часу ўпырску ў вас вялікага дыму! Мы хочам турбіны, прыбіраеце ўнутры двайны паветра!
Рана ці позна, а я павінен пакласці на GTB1549 на 2.0 Mjet ! Я нават выпускны калектар тут, што яна глядзіць на мяне і чакае фланцам для турбіны сур'езна.
Калі ўзяць Кропку, 70 л. с., kp35 паступлення 100/105 л. с., з bv35 паступлення 110/115 л. с., з GTB1446V паступлення на 140cv, з GTB1549 або GT1749V кажуць аб 170 л. с.
Машына мае невялікі рухавік, такім чынам, не маглі паставіць турбіну, занадта вялікай, што паміж мала пара і турба лаг потым стала б undriveable ў штодзенным выкарыстанні або ва ўсякім выпадку тое, што робяць 90% уладальнікаў гэтай машыны.
Я паставіў інжэктараў 95 л. з-ы? дасяжнасці, а затым час, каб прыняць, павінны быць больш? зніжаецца. Cio? калі больш за 3000 абаротаў у хвіліну, павялічваецца час на 13% з гэтых фарсунак паліць, што не паглядзець-й? дарога ззаду! Зараз не памятаю, але больш? 9% больш за 3200 абарачэнняў не маглі пайсці (з kp35)
Так ? таму я кажу, што па мне не ? праблема пайсці ў фарсаж, але... прадукцыйнасць і вывесці ў залежнасці колькі паветра нам удаецца паставіць. І пі? паветра, то можна даць яшчэ дызель... і на коней, пакідаюць іх.
я выдатна зразумеў вашыя развагі, і вы таксама маеце рацыю.
але калі вы падніміцеся да 65mg/stroke або мм3(я да гэтага часу зразумець, што я павінен пайсці і змяніць час, калі я добры, што карысны.
усе цяпер анк спевы ' іа ў мяне есць карта класічная з часам зменены 15% на 70cv і 1.4 press і 1480 чыгуначныя.
я хацеў зрабіць іншы тып карты, каб не ўводзіць з кута ў кут, а быць больш дакладным, то рана.
О, тут вы мяне тэхнічны пытанне, на які я не ведаю,' адказаць на гэта. Я правяраў іх, чаму? я атрымаў іх па нізкай цане. Тады мне здавалася, што на высокіх абарачэннях яны пойдуць яшчэ горш. Але, магчыма, быў таксама і псіхалагічны фактар, мая ідэя, што, будучы гэтыя факты, каб працаваць у 1600 бар, а затым, прымушаючы іх працаваць да 1400 ці 1480-бар не працавалі ў спецыфікацыі. Але, паўтараю, можа быць ? толькі мае ўражанне.
Можа быць, параўноўваючы часы ў памеры ціску ў рампы і IQ файла 70cv, а файл 90/95 рэзюмэ можна зрабіць выснову, як ўводзяць у pi?. Толькі, што я не вельмі добра з формуламі...
Я прааналізаваў табліцы часу ўпырску, якія не тое, што табліцы і налады фарсунак. Тое есць час, каб надаць пэўным мм3 да пэўнага ціску.
1400 БАР мы гэтую сітуацыю
IQ-----------------------70CV----95CV
10 мм3------------------379-----369
15 мм3------------------445-----430
24 мм3------------------581-----532
36 мм3------------------770-----691
45 мм3------------------911-----795
55 мм3-----------------1068-----910
65 мм3-----------------1225----1026
Гледзячы, напрыклад, 70 л. мы бачым, што ў 911 us фарсункі ўпырскваюць 45mm3, і ў той жа час і адным і тым жа ціску ў магістралі rail фарсункі 95cv ўводзяць 10 мм3 дызельнага паліва ў pi?.
Тады я не ведаю, што там будзе? некаторую формулу, якая дазваляе вылічыць расход фарсунак
пераход ад pompista, што ен як табліцы страў, а таксама абсталяванне, каб вымераць..
працоўны дыяпазон пу? вылічыць альбо з табліцы ўпырску, як ведаючы характарыстыкі інжэктара
у першым выпадку трэба інтэрпаляцыяй p? значэння, чаму? на самай справе час ўпырску на карту не ? фактычная, бенс? ўяўляе сабой час працягласці сігналу, як інжэктар
так ? уключаючы нават час, што інжэктар працуе адкрывацца
акрамя таго, ведаючы колькасць і дыяметр адтуліны фарсункі і ціску ўпырску, з парай формул гідрадынамікі, вы можаце? адсачыць расход
звярніце ўвагу, што абодва з'яўляюцца тэарэтычныя разлікі, дакладнае значэнне, як кажа cinqueturbo, варта вымераць ў школе
Аднак з гэтых фарсунак, плюс вы можаце выкарыстоўваць кароткія тэрміны, або жа з той жа час вы ўводзіце pi? дызель, не прыходзячы ў фарсажных камерай. Гэта, каб пацвердзіць мой тэзіс, што на гэты рухавік, мы не да мяжы з дызель ўпырскваецца, але мы на мяжы з мала паветра, што можа ўвесці турбіна арыгінал... Выбар, прадыктаваны, каб пазбегнуць турба лаг, асабліва ў рухавік, нізкі аб'ем.
Калі б ім давялося зрабіць 1.3 multijet спаборніцкага б паставіў, па меншай меры, GTB1549 або, можа быць, турбіны, нават больш? выдатна!