??
Прагляд Для Друку
дадам, дакумент цікавы, чым me7.3.1 з тлумачэннем карт і іх эксплуатацыі... выкарыстоўвайце яго з damos міфа 100cv, што я напісаў, перш чым даведацца імены карт...
правяраў карту?
вы на падставе змяненняў Фабри... хоць, чытаючы файл, які я толькі што адправіў мне прыйшлі нейкія сумневы адносна кіравання лямбда...
а цяпер у мяне 1.5 бар пік (што abbassero) і 1 бар пры 5000 аб / мін
аднак ціск, неабходнае пры 5000 аб / мін ? 1.1 і маніторынг прывада turbo вы бачыце, што спрабуе дабрацца не маглі....
цяпер я павінен паспрабаваць карту з піка, і патрабуемае ціск, больш нізкае, каб убачыць, калі прывад не можа выканаць патрабаванае намаганне...
хачу паспрабаваць зняць на 1 градус загадзя абарачэннях вышэй, каб убачыць, калі яна паляпшае... (я ўжо так машына ідзе фарцісіма )
выправіць ? магчыма толькі з дапамогай двух абмежавальнікаў, што нават драйвера, у гэты момант?
ды так... я на normal я падняў толькі ціск 0.1.... праз другі абмежавальнік
вывучаючы апошні файл, які я адправіў, я заўважыў, што першую карту лямбда, не ? заўседы, але толькі пры тэмпературы выхлапных газаў арыенціровачны мадэль разліку перавышае пэўны парог... на самай справе smagrendola я не заўважыў вялікіх змяненняў у часопіс... што вы думаеце?
парог ? у 900 градусаў...
гэта ? тое, што я чытаў на гэтай карце:
LAMBTS: Overview
=================
By means of the супастаўлення KFLBTS, лямбда-nominal shift towards rich can be performed as a function of the speed and the nmot
cylinder fill rl.
The enrichment is active only, if the modelized exhaust temperature exceeds the applicable threshold TABGBTS.
An increase in the exhaust emission temperature can occur for a deterioration in the ignition-тэрміны працы. This can increase
be counteracted by an enrichment of the mixture.
In addition to this, the ignition-тэрміны efficiency etazwg is уладарны for the basic тэрміны zwgru and the ignition-тэрміны
эфектыўнасць etazwim for the averaged actual ignition timing.
The difference between etazwg and etazwim gives the deterioration in the efficiency detazwbs. Depending on detazwbs, additive
enrichment can now be performed by means of the characteristic DLBTS. The enrichment can be reduced or shut off in desired regions
by the супастаўлення KFFDLBTS (nmot, rl). The efficiency of the enrichment can be filtered by the PT1-Блок.
ідэальна было б 850 градусаў, я, пляснуўшы галаву з гэтым ecu, і вынік заўседы аднолькавы , пік, колькі хачу і стабільнай nn не кажаце нават. 1.0 да limitatore.penso, што есць карта, якая кантралюе ціск стабільны, націсніце trovarla. а то я яшчэ не бачыў тых, хто прывеў у рух гэтую машыну, вышэй за 5000 абаротаў.
апошняе, што я зрабіў ss150cv . я 185cv да 4000 абаротаў, потым да абмежавальніка ne я губляю 18-20cv.
краніце заўседы вучыцца....
Рашэнне на ціск ? быў ласкава прадстаўлены некалькі старонак назад...