дэні, але які шруба вы маеце на ўвазе? Як вы распакавалі ваш filtrino?
на чацвертай фатаграфіі мы бачым раз'ем (з зяленым) трубкі, якая ідзе ад фільтра дызельнага паліва, помпа Hp, які я адключыў.
Прагляд Для Друку
і, між іншым, знаходзіцца таксама ў верхняй часткі з прывадам ад восі размеркавальнага вала
я бачыў фатаграфіі, таму? я не магу прачытаць нумар помпы,паглядзець, калі вы можаце legerllo, пачынаецца з 0445110--- паглядзець апошнія тры лічбы
на апошняй фатаграфіі, на канец?, да 90 градусаў c'? арэх, які, здаецца, сляпы, можа быць тое, эквівалент, які змяшчае filtrino
шкада, раздзел быў закінуты,гэта было б карысна і мне. :(
якія праблемы ў вас??
Прывітанне]: -) x поспех ? якое-то час ke s не робіць-й? я жыву, але некалькі разоў, гэта памылка ? выйшлі мне таксама!!-.-
тады многія карыстальнікі, ліквідаваць непаладку з новай карты, калі ен робіць гэта таксама арыгінальны allore я б сказаў, што ідзе праверыў рэгулятар ціску і sensopre rail
я х-ы? ачысціць помпа servatoio і ўжо здарылася ў маім выпадку. я паклаў пісталет паветра ў трубе, якая знаходзіцца ў рухавіку да servatoio вяртанне, вядома, пасля вялікі, прадзьмухваецца або нанова ўсе, і машыны ляцелі і доўжыўся тыдзень, затым і ў**** але я зразумела, што servatoio быў поўны schivezze яго чыстым, і ўсе ок.