Вядома, я давяраю тое, што я раблю.. ад дзеяння альфа-порт фіксатар шківа ў шаблон з дапамогай двух нітаў з 6x2 проста..
Прагляд Для Друку
Nn сілы я зрабіў, забраўшы ў палон
калі ўсе змяняецца рэмень, азначае, што ен ў некалькіх км
затым важна-даць напружанне, стары рэмень
у некаторых кіраўніцтвах сказана на рэжым, каб усталяваць дыстрыбутыў, які ўжо быў выкарыстаны
Звычайна рэмень, пры зняцці змяняецца, я заўседы рабіў так, па крайняй меры, што не мае да 10000 км
Вы на самай справе, нават паказваючы шкіў rail не рухаецца і праўда зрабіў я, забіраючы палонных, калі вы хочаце lle быць упэўненыя ў тым,
Я думаю, што вы страціце MAF на малой хуткасці? рухавік
усім прывітанне я новы на форуме, але я магу прынесці мой досвед адносна гэтых калектараў...
я сваім кліентам даю калектар промывают ультрагукавой ачысткі, я адкрываю і абмен ўшчыльненне, што, будучы гумовыя rammollisce, і я стаўлю сіліконавыя. я зачыняю ўсе рэзьбавыя злучэння і mappo эбу, зняўшы egr і swirl... запэўніваю вас, што адраджаецца, дыхаць лепш рухавікі, яны больш поўныя і вадкасці, падзенне ўніз не адчувае нічога, а таму, што ў сваей гонцы поршань усмоктвае заўседы адно і тое ж колькасць? паветра, завіхрэнні ствараюць толькі tubolenze, якія служаць у нізкіх абарачэннях... але на самай справе розніца не адчуваецца іх адсутнасць... спадзяюся, што было карысна