так, я раблю cos
Прагляд Для Друку
вось карта, на новыя дасягненні, ен мяне ўчора вечарам і сеньня ў другой палове дня іх разлічваць ўсе, ад ціску 600 бар і ад 1250 абаротаў, і ва ўсіх раздзелах я стараўся трымацца паміж 3.5 і 7.5? пасля верхняй мертвай кропкі,прыкладаю, іншае пытанне, маючы зменены авансаў, час ўпырску, rail і турба, я мяркую, і на іншых картах, што я мог бы пакінуць іх арыентацыі, як розныя абмежавальнікі крутоўнага моманту і дым, бо я дзейнічаў на крыніцу, я памыляюся? хутчэй былі б шкодныя, таму што, я б паставіў яшчэ больш дызельнага паліва, то ўводзіцца з часам выраслі?
для карты я зрабіў разлік для кожнай ін'екцыі карту загадзя, будзем шукаць у залежнасці ад колькасці дызельнага паліва ў i мм3 і абароты адпаведныя значэння для ціску ў рампы, і тут, колькі зша адкрывае, каб надаць гэтай сумы на гэта ціск, то я, пераўтвораныя ў градусах, і я праверыў, як тырчалі па адносінах да вмт і адпаведна змянілася, ? было даволі праца, але, спадзяюся, яно таго варта, цяпер збіраюся паспрабаваць
даказана, машыны ? значна больш плаўна, менш дрэннага ціску газу, але заўседы насычаным, як і раней, такое ж паскарэнне, але не адчувае сябе anessun рэжыму класічны шум дэтанацыі тыповых машын перавызначыць пасля 3000 абаротаў, я вельмі задаволены, мая праца дала свае плады! чакаю вашых каментароў на мод авансавых
tidus...modda таксама абмежавальнікі крутоўнага моманту і дым...не прыносяць ніякай рост...толькі карты АБМЕЖАВАННІ;)
у рэшце рэшт, колькі градусаў на агульную загадзя, так як вы далі?
іншыя lim пара з драйвера іх не cononosco, калі, можа быць, я мог бы мне дапамагчы іх знайсці, градусы дасягненняў, я пайшоў ад мінімуму -3.3, чым у крычы, каб значэння да 50mm3 на 4500 аб бо ін'екцый, але да мертвай кропкі, і да 4-х? 2250 абаротаў у 70mm3 таму, што час, плюс 20% для ін'екцый пайшоў 11 градусаў пасля вмт, затым мінімум -1.1? градусаў, так што пост вмт і максімум да 23.2?
Цяпер выкладзеныя менавіта так, з якой я іх разлічаны:
Вы чыталі значэнне да змены, вы бачыце мм3, што загадзя і колькасць абаротаў, адпаведны, такім чынам, вы ідзяце ў карту rail і счытвае значэнне, якое мае ціск у магістралі rail ў тых колаў і тым, што колькасць ін'екцый, узяў даў пад ціскам ен ідзе шукаць яго ў карту часу ўпырску, у залежнасці ад quanittativo у мм3, і мы знаходзім час ўпырску, то ціску для дастаўкі гэтага колькасці паліва ў мм3, затым дзеліць гэты час, каб значэнне ў us ступені разлічаны на тое колькасць абаротаў, (з кампутарам, што я зрабіў у exel некалькі пастоў раней), і знаходзіцца час ўпырску ў градусах, так, і вы бачыце, дзе пачынаецца на аснове загадзя ўсталяваны ў карту дасягненняў і дзе сканчаецца, усталяваў усе значэння так, каб мець на нізкіх абарачэннях максімальнага значэння пасля вмт 7,5? аб, і мінімальным значэннем вмт на высокіх абарачэннях 4? прыкладна. мне спатрэбілася 6 гадзін, каб зрабіць усе карты, але я гарантую, што ne ? варта таго, каб усе якасці, названых вышэй, і лепш, рухавік так
навіны, пасля розных аналізаў і тэстаў, я вырашыў цалкам змяніць спосаб itervenire на ecu, я растлумачу, я паклаў усе на врі, зрабіў карту 0 ўзяў апошнія break point overboost, турба-rail і авансавых плацяжоў і дастаўленыя ў 80mm3, таму я змагу выкарыстоўваць карту з 80mm3 часу ўжо маецца, бо я выявіў, ад розных спакусаў не было, раней на гэтай карце быў да аказання колькасці 20% больш, што складае больш за 98mm3 дызельнага паліва таксама разлічвае на рост чыгуначных, цяпер erogo каля 89/91 дадатковыя мм3 і машына ідзе роўна, але вы адчуваеце, што прагрэсаванне ? значна лепш, я стаяў на час 40/60/80mm3 ад 5 да 10% прыросту з прэзідэн максімальная rail 1700 бар, in bad dad авансы толькі 40/60/80 мм3 ад 08-3?,
я таксама дадаў трохі абмежавальнікі iq за межамі драйвер вакол ложка, што вы можаце бачыць на карце " scale_01" прыкладаецца, але я памылак ecu для перагрэву дызель, так што я не выкарыстаў іх, калі, можа быць, хто-то можа дапамагчы мне зразумець, які ? тое, што я памылка, але я быў бы ўдзячны, карту, якую я ў дадзены момант загружаны ? "scale_02" я згодны з вамі, вось тут.
для запісу, з дапамогай fes, я ўбачыў, што я прыйшоў у "64 праграмаванне" :D
на viicolo сляпы, без damos не магу знайсці, абмежавальнікі крутоўнага моманту, таму я не магу падняцца магутнасці, не дакранаючыся часу ўпырску, я павінен працягваць затым варта супаставіць з сістэмай падману, час ўпырску, некаторыя душы, pia б damos для 147 120cv mjet edc16c39 ў, магчыма, indircarmi абмежавальнікі дызель з драйвераў, не магу знайсці?
у damos c'? і ? для fiat croma, паглядзіце вакол, і вы ўбачыце, што знойдзеце.
гэта я бачыў, але не маюць дастатковую колькасць паведамленняў не магу scarocare!! але я не люблю размяшчаць у капусту вакол, каб яго можна было спампаваць, можа быць, знайсці некаторыя душы, піа, што спампаваць і мяне пасылае, я думаю, што damos было б вельмі карысна, нават калі пп ? такая ж дакладна, як павінна ісці добра, я адкрываю яго ў txt так што winols мне не ідзе, што ў мяне windows 7
я перарабіў карту ад 0 з тым, што я ведаў, павялічылася карты крутоўнага моманту і абмежавальнік крутоўнага моманту 60 ?тлустымі ад 1500 да 2000 абаротаў і 200 у, то 100 балаў, 8 мм3 яшчэ на карту пераўтварэнні дызель крутоўны момант, павялічыць час ўпырску да 20% поўнай нагрузкі, працаваў на авансы для ціскаў вышэй 600 бар rail разліку ціску ў адпаведнасці з картай rail, авансы ад 0.5? да 2.6 градусаў, улічваючы 6% - rail, і 0.1 бар турба abbasando абмежавальнік turbo на 1.45 бар, каб стаяць на парозе, працаваў на геаметрыі, на ўсе 4 карты, каб мець дазавання без пікаў з max 1.45 бар ціску, машына ? выдатна, цягне як монстар, муфта не частка, і гэта выдатна, prex максімальная 1.45 бар з манометрам вымяраецца на тэс 1.4 бар, вось схема, з драйвера я закрануў толькі адной карце turbo, каб атрымаць стабільнае ціск на карце turbo ў адзін біт x 16, а на карце абмежаванне rail з драйвераў, акрамя таго, перадаплата 1 ступені preiniezioni, каб не мець праблем з anticipio галоўная, карты, што мяне вучыў мой першы трэнер
Прывітанне, дарагі! я рады, што вы робіце поспехі..
такім чынам...
карту педаль...ок, з крокам....я асабіста б я стартаваў з больш нізкім (напрыклад,% педалі)
lim пара ок
ціску ў рампы..частцы змены больш высокіх абаротаў!помпа hp працуе на размеркаванне...і калі вы хочаце мець больш ціск, яна паглынае больш магутнасці...;)
вы закранулі карту prail што ? актыўнай рэгенерацыі...