прывітанне, хлопцы, вам месца файл з 159, што я, змяніўшы цяпер, дайце мне некаторы меркаванне, лічыце, што яшчэ fap і што я павінен выдаліць, але я яшчэ не знайшоў дзе :(
паглядзець ўкладанне ніжэй
Прагляд Для Друку
прывітанне, хлопцы, вам месца файл з 159, што я, змяніўшы цяпер, дайце мне некаторы меркаванне, лічыце, што яшчэ fap і што я павінен выдаліць, але я яшчэ не знайшоў дзе :(
паглядзець ўкладанне ніжэй
прывітанне,
я пакуль не магу праглядаць ўкладанні, таму я не магу даць вам погляд на карту, я магу сказаць вам, што для вашага аўтамабіля fap, яго можна выдаліць без праблем з ecusafe... ? адзін з тых аўто, што такое праграмнае забеспячэнне працуе лепш.
добры дзень, павал 159 асабіста я не ведаю, колькі разоў я спрабаваў ecusafe, але не працуе, нават дэма-версію з сайта, ўсталеўваю, але не адкрываецца я не ведаю, як
пошук таксама на ******..я знайшоў яго досыць легка і працуе...ECUSAFE для ўсіх
Дазвольце мне ведаць, калі вы можаце знайсці яго
нумару hw і sw мае свой блок кіравання? cos? можа быць, я бачу, калі я магу даць вам руку indicandoti адрасы, на якім дзейнічае ecusafe
дзве архівы пашкоджаны, таму я не магу іх убачыць,не трэба nominarli.rar але zipparli з rar.
прабачце, я перайменаваныя, і цяпер я, змешчаных у архіў
мадона бойню ў камплекце ўсе, лопнуў,некалькі крокам і адмоўныя recoveri запэўніў,seghettamenti і fumera'.
павелічэнне адмоўных ідуць добра, у тым сэнсе, што павінны быць адмоўныя, праблема ? што яны перабольшваюць, каб мець dpf, то авансавыя плацяжы не служаць нічога, cos? высокія (у асноўным, чаму? працягласць ўпырску ? нязменнай)...
Ціск ў магістралі rail ? allucinantemente і залішне высокай абмежавальнікі не адпавядаюць належным чынам, egr parzializzata, але я сумняваюся, гэта было сапраўды тое мэтай?
Мы заключаем з duty clycle зменнай геаметрыі (ECM "часы overboost"), які будзе мець пікі і ціск у паўсядзенным выкарыстанні перабольшаныя...
вау дзякуй усім x, што адказалі мне і першая карта, што я раблю, толькі без ніхто, што я дзе-то прамая
проста ўсе тыя ж, ужо? напісаныя на pi? абмеркаванне тут, на форуме, чытаць усе тэмы, што знаходзіцеся з рухавіком 1.9 mjet, вы ўбачыце, што якасць? яна палепшыць? вельмі...
Прывітанне дарт.1989 я жа машыне, што soft выкарыстоўваецца для супастаўлення? map3d або ecm titanium?
нават я, але мне не хапае драйвера для маей машыны A160_252.drv хто-то трымае? я чытаў ecu з mpps цяпер хацеў бы я паглядзець на карту, як гэта было зроблена
1900 16V 150CV з dpf
нічога не ідзе
allegala давайце паглядзім, калі я магу адкрыць яго, я пасылаю табе драйвер
hyrosat на жаль, я праверыў, але не cel'я для ecm 2001 года, у мяне есць тое, для ecm titanium, але я не ўпэўнены, што функцыі...можна, аднак, зрабіць спробу
паглядзець ўкладанне
Дзякуючы ж paolo159 але я не магу запампаваць і потым я недзе чытаў, што тыя, для тытана не ідуць на ecm 2001
не, я не думаю, што яны ідуць добра, на самай справе я напісаў "esgerati, каб мець dpf", але аб тым, што карта лямбда-гэта змяненне негатыўнае, не існуе ніякіх сумневаў, то, калі адзін хоча smagrire адносіны ? іншае пытанне, у гэтым выпадку неабходна павялічыць...
Факт parzializzare ў egr, калі чытаць нармальна, я нават напісаў "гэта было сапраўды нешта мэтай?" я перакананы, нават я б абменьваюцца на карты ўпырску...
dart1989, калі я ад sw і hw do погляд для dpf так даю рукі, каб выключыць ;-)
дзякуй дарт, я цябе мець адрасы ад змены cos? вы можаце зрабіць гэта самастойна
Вось мод, неабходныя для выдалення DPF карта:
вы я пералічу ніжэй адрасы са значэннямі, якія трэба ўставіць замест арыгіналаў (у дзесятковай сістэме):
1) - адрас, 1C8BD4 ў 1C8C4A вядзе ўсе да НУЛЯ
2) - адрас, 1CB922 ў 1CB952 прыводзіць усе значэння 10280
3) - адрас, 1CBD90 ў 1CBDC0 прыводзіць усе значэння 10280
4) - адрас, 1CBDF6 ў 1CBE26 прыводзіць усе значэння 10280
5) - 1E3572 значэнне ад 1000 да 6000
6) - адрас, 1E3590 ў 1E361C прыводзіць усе значэння ў НУЛЬ
7) - адрас, 1E37AC ў 1E37BA прыводзіць усе значэння 32767
8) - адрас, 1E4080 ў 1E408C прыводзіць усе значэння ў 20000
9) - 1E408E значэнне ад 106 да -27005
10) - 1E4090 значэнне ад 0 да -32768
11) - адрас, 1E4092 ў 1E4096 прыводзіць усе значэння 32767
12) - 1E40A8 значэнне ад 2 да -1000
13) - 1E40AA значэнне ад -5 да -32768
14) - 1E40b6 значэнне ад 5000 да 32768
15) - 1E40B8 значэнне ад 125 да -32768
16) - адрас, 1E4234 ў 1E42B2 прыводзіць усе значэння ў НУЛЬ
17) - адрас, 1E43B6 ў 1E43D2 прыводзіць усе значэння ў НУЛЬ
18) - 1E442E значэнне ад 400 да-6
У гэты момант DPF, з усімі яго кіравання і рэгенерацыі ? выключана! :-)
уявіце сабе, dart, вы тут, каб вучыцца і дзяліцца ўсім, што есць? што я ведаю! у гэтым форуме, у адрозненне ад іншых дух падзелу ? вельмі высокі, на шчасце :-)
калі вы зрабілі з ecusafe, безумоўна, заўважыце, якая розніца, чым мае парады, але я пацвярджаю, што гэта добра, тое ж самае.
і цяпер мы чакаем вашага наступнага mod ;-P
Я сказаў бы вам выдаліць нават swirl:D калі вы не ведаеце, як гэта зрабіць...вы, - кажу я;)
няма, на жаль, я таксама як і вы яшчэ не ўключаны ў загрузку, як толькі вы можаце яму даць? погляд!
выконвайце іншы пост;)
выбачайце, тут я адкрываю OT... але чаму? вы ўпэўненыя, што зачыніць swirl-гэта нешта адмоўнае? калі яны працуюць (добра) есць толькі адзін плюс для рухавіка...
сандра...я пра выдаленне swirl...xk?...ты ведаеш, што з часам і morchie, якія непазбежна ўтвараюцца ў впускных калектараў, гэтыя, як правіла, завісае..нават былі выпадкі, калі яны ўсплылі, і вы ясьце ад рухавіка...з вынікамі, якія добра малюнка.
У гэты момант, я аддаю перавагу выдаляць фізічна, што карту...я зрабіў гэта на мяне...і запэўніваю вас, непасрэднага вопыту, што я не папярэдзіў, гартуй адчувальныя падчас кіравання..
Хлопцы, у мяне таксама праблема swirl на маей 159 я размясціў нават фатаграфіі, што вы мне параіце ўзяць, я ўзяць precollettore і замяніць стары я пакажу вам, як я стаўлю :(
затым я адкрыў яшчэ адзін пост, каб меркаванне аб маіх першых змены ў сваю карту і 159 1900 16V, 150 К.С., дайце мне свае меркаванне?
Дзякуй