Прывітанне ўсім, як вынікае з назвы, гэта альфа і ўваход у майстэрню са эвакуатар . дыягностыка рухавіка мне ключ і электронны код няправільна,у боды-кажа мне minicrypt няправільна,кліент казаў мне, што ен зрабіў аўтар акумулятар разраджаны.
Прагляд Для Друку
Прывітанне ўсім, як вынікае з назвы, гэта альфа і ўваход у майстэрню са эвакуатар . дыягностыка рухавіка мне ключ і электронны код няправільна,у боды-кажа мне minicrypt няправільна,кліент казаў мне, што ен зрабіў аўтар акумулятар разраджаны.
Rivergina блокам кіравання рухавіком і будзе прымаць код ад цела
неабходна зрабіць riverginazione ў блоку кіравання рухавіком, а затым riprogrammarla з яго звычайнага файла.
не c'? змяніць нічога, толькі перапраграмаваць.
Дзякуй, што даў мне адказаў,мы хочам, каб праграмы спецыяльныя?ці я кажу глупства з простага выраўноўвання, проксі-сервер зафіксавана ў problema.mi апісаны дзеянні, якія вы робіце, крок за крокам,і, перш за ўсе, што абсталяванне займае.
гэта не выраўноўванне бесконтактными.
патрабуецца абсталяванне для праграмавання эбу рухавіка.
калі вы не знаемыя з гэтымі рэчамі вам савет, звярніцеся да спецыяліста.
На гэтыя віды рамонту, я не знаемы? я люблю вывучаць новыя рэчы,і ? заўседы цікава, ведаць больш?
вы павінны бачыць, што ecu мантажуе, калі я правільна памятаю mE7.3.1 дай мне пацвярджэнне, і я скажу вам, як дзейнічаць
Ды я пацвярджаю, што блок кіравання і тое, што мне паказвалі.
Я казаў таксама, што абсталяванне выкарыстоўвае і праграмы? Дзякуй