Перегляд Для Друку
Карти однодумців, не були змінені, навіть не один. І тоді є зміни за межами карти (не знаю, якщо потрібно). У будь-якому випадку, ви пробували машину? Як справи?
Ніхто???
Вибачте, якщо я кажу, лайно я також новачок. ..я не можу побачити свій файл, але я не думаю, що карти від Суміжних щодо курсу валют і відносно значень, за межами карти.я думаю, це як.ви говорите, вам...але ми залишимо слово ай пі? експерти, а хто не може? див. файл
Я забув, що чорний дим від змінною геометрією???Що ви маєте на увазі ddallaccoppiamento турбіни?
Тиск турбо ? збільшився відсоток 10% і, по мені, не добре, ти проклали зупинки у EGR, і я не знаю, якщо ? правильно,
Egr ? правильно, так як ? один edc 15...тиску турбо ? збільшився відсоток 10%, так як при максимальному навантаженні 10% відповідає 210 очок cio? 0,2 мбар приблизно і прийнятне значення...що стосується карт суміжних впевнений на 100%, що стосується автоматичної коробки передач у цій машині...навіть в а3 130cv є 3 карти і однодумців є механічна коробка передач автоматичного і 4x4..***** unque, ви, хлопці, я виходив дим із зчеплення турбіни...я навіть змінив турбіни, і робить те ж саме....тепер я висипав каталізатор, і, здається, пішла проблема, але це буде перевірена, добре...тільки у мене така проблема, що від 4000 до 5000 не котить, як і повинен, здається, скоротити потужності
Якщо речі ви знаєте, те, що причина ce запитати вас...
карту ви ще не пробували чи ні?
gabrilupo я лише пояснив, чому? я зробив ті зміни, ми тут, щоб навчитися не з'? потрібно зробити спір...мапу я довів, але у мене проблема, що не робить обороти високі...вище 4000, так сказати
gabrilupo не потрібно відповідати cos? я лише пояснив, чому? ці зміни...я довів, але у мене завжди проблема, що на дільниці не йде, як треба...вище 4000, здається, орі
я намагаюся допомогти вам,у 72E18 ви dimenticaro в svbl,
Ops я біг :p я змінив, тепер виглядає коректори :) тепер, завдяки франк сьогодні ввечері оновлю
Оновлення...машина йде краще, але зазвичай проблема...на 3800 оборотів не котить-й?...
5b5fc, здається, карту запобіжного turbo залежно від атмосферного тиску.
Ви можете зробити журнал turbo на високих обертах?
у SVBL двох біт увагу! сподіваюся тільки на тебе, що на winols для зіставлення, а не ecm:)
обмежувач встановлений в 2200 піднімає цей обмежувач! установка SVBL 2400 від pi? тиск турбо і pi? дизель, звичайно, розраховує співвідношення AFR...ви побачите, що тоді ви побачите результати!
хлопці, на даний момент, завдяки допомозі =)) і кілька стаціонарних, чому? турбіну я пішов з групи...так що користуюся цією можливістю, щоб покласти двигун і турбіни в 150 к. с....тепер я повинен copiarmi час упорскування на моїй карті, і працювати над цим....те ж саме і для інших параметрів..***** unque використання ecm titanium, оскільки
про використання розуміють проблеми, які у вас є! для зіставлення файлів, ви не можете використовувати ecm від початківців...використовує damos і winols, якщо не хочете мати проблем
Up, хлопці...мені потрібні поради про те, як moddare карту з новим двигуном...час вприскування дуже різні
Hi all, why not use VAG EDC15P+ Suite I think that it is for your ECU.