Прагляд Для Друку
добры дзень, фабіа,
я не магу загрузіць файл яшчэ...
што hw і sw мантуе ?
калі ? есць 147 edc15c7, як мая (8в 115cv)
адрасы карт duration :
724BA і 7278A я, я, я паралельна (магчыма, памыляюся)
выказваюць тэрмін у зша (кабрыялет ў градусах з дапамогай каэфіцыента 0.023437) на восі у вас ціск у чыгуначныя магістралі і на адным, у вас rpm-пакетаў.
калі вы мне адкажаце, што мы кажам пра тое ж centrlalina і выкарыстання winols вы прыкладаю свой мод
Сиси мы кажам пра тое ж эбу
дзякуй gionag але карту мне вы паказалі ? гэтай перадаплаты , гэта значыць калі(у градусах) павінен пачынацца ўпырск , я шукаю той, які паказвае час ўпырску....для файлаў, якія вы паслалі мне я дзякую цябе, але я не ведаю, выкарыстоўваць winols, паспрабуе? адкрыць яго і будзеце бачыць? што рабіць
Я не здзіўлюся, памыляюся...
але SOI тут :
7321A & 746B0
тыя, якія я даў, з'яўляюцца працягласць абмежавальнікам або, па крайняй меры, я спадзяюся, што я машына, што і прадугледжвае некалькі дзясяткаў graidi :D
Глядзець ты мне адкрыў свет, я верыў, што duration б SOI, аднак SOI маюць на восях дызель і rpm? Дзякуй 1000 дапамогу, якую я ад
Патрэбныя добрыя карты, якія мне паказалі, я не магу зразумець, як гэта патлумачыць, чаму? калі я раблю рахункі для 3000 абаротаў у хвіліну максімум дызель мяне выходзіць, што ўпырск пачынаецца ў 11gradi перад вмт і доўжыцца 30 градусаў, улічваючы, што не магу пераадолець 10gradi пост ўпырску, я думаю, што там я зразумеў, покер... вы можаце дапамагчы Мне зразумець гэта? Дзякуй
між тым, я рады дапамагчы (я думаю, што форумы служаць для гэтага).
за тое, што вы кажаце, я павінен паглядзець на карты, якія на дадзены момант адпачываюць на хатнім кампутары.
з разліку, што вы зрабілі не вы скралі ў загадзя... градусаў фактычныя ін'екцый паглядзіце разлічваецца шляхам аднімання перадаплата на карту duration.
паглядзіце, калі cos? вам дзверы.
Я заўседы кажу, я неафіт добры і зроблены, таму маю інфармацыю трэба ўспрымаць з асцярожнасцю :D
мы чакаем, магчыма, адмова cos? мы вучымся ў двух
якія формулы, якія выкарыстоўваліся, каб змяніць іх мікрасекунд ўпырску ў тэрмін кута?
проста каб зразумець, калі мы выкарыстоўваем тую ж формулу, або мець у любым выпадку адзін і той жа вынік aldil? метад...
я, аднак, выкарыстанне гэтай формулы:Градусы=пра/мін*6*T
Es: 684 microsec да 3500 абаротаў
Градусаў = 3500*6*684/1000000 = 14,3 градусаў
ок пераўтварыць нават мікрасекунды....
але гэтыя, як іх ператварыць у градусы??
калі я не памыляюся, то : us * 0.023437 павінна даць у градусах або, па крайняй меры, ад DAMOS у SOI ? cos
згодны.....
таму, падводзячы вынік, калі ты ў карту час для 300 бар і 1 мм3 iq у вас дзесятковы значэнне, 824 шляхам пераўтварэння ў адпаведнасці з фактарам 0,023437 тэрмін для ін'екцый толькі мм3 паліва ? 19,3 градусаў??
мне здаецца, tantini так мала, дызель....
але асноўная праблема ? што ў карты duration я не бачу кручэння на восях, але ціску ў рампы і дызель, то як я магу выкарыстоўваць формулу, не ведаючы майго вала рухавіка, колькі гэта будзе хутка ? я думаў зрабіць выснову абаротаў у залежнасці ад ціску ў рампы улічваючы, што c'? у спецыяльную карту, з якой я магу бачыць, на колькі абаротаў адпавядаюць пэўныя ціск...? правільна мае развагі ? дзякуючы dell дапамагчы мне
разлік мне здаецца праўдападобным
прыгожая праца, gionag , але я не магу зразумець, як карыстацца гэтай табліцы, чаму? калі я і фіксаваным лікам абарачэнняў, і я збіраюся паглядзець на карце SOI для гэтага значэння абаротаў у мяне 16 бітаў, якія вызначаюць паводзіны ў розных запытаў дызель...цяпер, як я магу вырашыць, якое значэнне rail, я павінен ўзяць з табліцы, што вы зрабілі ? я не ведаю, калі мне ўдалося данесці мае сумневы
мне здаецца, што вы зрабілі, гаворка крыху заблытаўся ў вашым запыце.
у табліцы паказана не мае нічога агульнага ні SOI ne ціску ў рампы, то ен выкарыстоўваецца толькі для разліку працягласці ўпырску ў градусах коленвала.
паўтарыць пытанне
Прабачце, я разумею, што я тлумачу, як, напрыклад, кніга ірваны.... Вы мне лепш зразумець, што я хацеў бы абапірацца ад веды гэтых карт... так Як мая мэта ? надаць pi? дызельнае акцыі (100 мм3) я хацеў бы ведаць, калі пачынаецца ўпырск і як доўга доўжыцца яе, каб мы маглі разлічыць, колькі градусаў post ўпырску ў мяне есць, і, калі ? у выпадку, прадбачыць.... Гэта выступленне nn магу зрабіць, чаму? карту SOI і карту duration не маюць тыя ж параметры, што і ў восях "X"? Y і таму не магу параўнаць іх, каб зразумець, напрыклад, 3000 абаротаў у хвіліну, калі пачынаецца ўпырск і колькі доўжыцца... я Не ведаю, калі я добра растлумачыў
па мне тытан gi? табе гэта кажа...
затым, аднак, на восі soi ў вас rpm
іх у цябе шмат градусаў квант'? iq.....
р? логікі, то не балюча...
вы не можаце чакаць, каб надаць 80mm3 на 800 абаротаў...
c'? доля.....
мунро згодны, што я не магу не надаць 80mm3 800 абаротаў ...але ? мяжа помпы rail, што ў тых колаў пп можа забяспечыць высокі ціск правільна ? ? гэта суадносіны, аб якім вы кажаце ?
у любым выпадку, нават калі я перачытвала 100 раз, што вы напісалі, па-ранейшаму не знайсці адносін, каб рабіць разлік, што я сказаў раней...прабачце, калі так сумна, але я б вельмі хацеў даведацца
першая праблема, якую трэба вырашыць ? :
дата ціск упырску, і фіксуецца IQ для ін'екцый, як доўга я павінен трымаць адкрытымі паліўныя фарсункі ?
у гэты момант, ў вас есць час у зша, надвор'е зша пераўтварыць яго, як у формуле лік зваротаў на якіх вы хацелі б ведаць, тэрмін службы ў градусах.
вядома, улічваючы фіксаваны час (час ўпырску), што кут каленчаты вал здзяйсняе падчас адкрыцця залежыць ад абаротаў, вядома, з гэтым справіцца? менш градусаў на высокіх rpm і наадварот.
прыклад (дадзеныя цалкам вынайдзеныя).
я павінен надаць 100mm3, гэта прыводзіць мяне час ўпырску з 1400bar у 1200us.. то канвертую 1200us ў градусах адносна розных rpm (атрымаць некаторыя арыенціры на нізкіх, сярэдніх, высокіх абарачэннях). вы зразумееце, што на 2000 абаротаў 1200us роўныя 30? на 3000rpm 20? і пры 4000rpm 10?.
прама цяпер праверце, адымаць авансавыя плацяжы (што знаходзіцеся па адносінах да rpm наўпрост, без канвертавання).
ад іх, як вы разумееце, з і, дзе магчыма прадбачыць.
ЦЯПЕР, як я заўседы кажу, - гэта мае здагадкі, можа быць галаслоўныя... вы носіце проста, як я зразумеў, -
я спрабаваў зрабіць рэальны кошт працэдуры вы апісалі...то я выявіў, што на 3000 абаротаў у хвіліну і 1400 бар, каб надаць 70mm3 нас хочуць 877 зша, што эквівалентна 15.7 ? .... цяпер карту SOI кажа мне, што ў тых колаў і тых, мм3 мая ўпырску пачынаецца 8.8? перад ВМТ ...так што ў градусах пост впрыски 6.9? ....? правільна ? я зразумеў, як гэта зрабіць ?
я лічу, правільна зрабіў разлік фабіа.
менш правільны разлік gionag, дзе паказвае градусаў, каб зрабіць 1200 мс. чаму? у парытэт? часу, калі хуткасць? павялічваецца, павялічваюцца прапарцыйна ступені шляху, у той жа час.
правільна sergio... вы маеце рацыю, я адмяніў ў галаве перспектыву :D
1200ms ? я думаю, зша...
*фабіа, як вы прыйшлі да 877us з 70mmq ? які разлік вы зрабілі ?
І значэнне, запісанае ў карце фонду
што ідыет, што есць :rolleyes:
што тычыцца павелічэння, я не думаю гэтага дастаткова, каб зрабіць працэнт, чым значэнне запасаў.. чаму? калі я правільна памятаю ход расходу у залежнасці ад ціску ? прагрэсіі...
дакладна, але тут я спынюся... я не зусім разумею, як вывесці час ўпырску
на дадзены момант я проста зрабіць "лінейны прагноз", чым тэндэнцыі апошніх слупках значна на карту грошы...
і калі я правільна памятаю графік функцыі корань ? рэверс гэтай прагрэсіі ...але паколькі гэтая формула трапляе ў назоўнік-тое, што выходзіць за ПАВІНЕН ( не ўпэўнены) мець экспанентны трэнд
разлік iq абаротаў v? ва ўжо зрабіў мама, bosch картах soi..
напрыклад, каб надаць 60mm3 3000 rpm occorono 15? soi(лічбы наўздагад) цяпер, ведаючы гэта, проста перайдзіце на cecarsi ў карту час bp ў зша для 60mm3 і ведаючы, як пачынаецца і як доўга доўжыцца ў вас ўсю інфармацыю, якая вам спатрэбіцца...
увагу? iq не расце экспанентна ў ход ціск...
проста прасіць карту часоў, дзе па адной і той жа iq у розных прэс-часы мяняюцца не ў геаметрычнай прагрэсіі....
калі з 700bar і 600 us (усе нумары выпадкова) яна ўпырсквае той iq 1400 бар і заўседы 600 us ен ўпырсквае ў 4 разы больш...(у геаметрычнай прагрэсіі)...
тады я магу быць абвергнутыя ў любы час....
гэтай формулы размешчана фабіа служыць для таго, каб знайсці новы каэфіцыент K ўставіць карту часоў і карту паведамлена на новую прэс-rail, дзе абнаўленні ўсіх восях і звязаныя вр...
для rescale слупкоў, неабходна выкарыстоўваць excel...